Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre
Korisničko ime
Lozinka

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2012., 19:13   #661
MrOrange
Orangeman

MrOrange Avatar

Registracija: Feb 2005.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku MrOrange
Quote:
riche kaže: Pogledaj post
I službeno objavljeno da neće biti BWE ovog vikenda.
Odlično, moram seminar pisat
Old 24.05.2012., 02:52   #662
benedick
Registrirani korisnik

benedick Avatar

Registracija: Feb 2012.
hi

ja sam onaj skroz lijevo na slici, u slobodno vrijeme sam vatrogasac
volim igrati Guild wars 2 no nemogu je priuštiti jel mi može netko pomoći?
benedick is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 07:35   #663
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Registracija: Dec 2002.
Možemo ti pomoć da prestaneš trolat.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 21:03   #664
Taken
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
Naletio sam na neki topic na mmorpg portalu. Ekipa se svada jel gw2 vise "prilagoden" casual playerima ili hardcore spanerima. Kako to vec biva, pola ljudi tvrde jedno pola drugo, nekolicina nesto trece.

Kako se meni cini nakon sto sam procito ima nekih 6, 7 str. tih prepucavanja ... gw2 ce biti vjerojatno best choice na mmorpg trzistu za casual i semi hardcore ekipu.

Vice ekipa da nece biti "gear grind" kao sto je velika vecina mmorpga atm ...

Ma bas me bacilo u depru
Jedino to i radim kad igram, farmam i skupljam pare, grind usput do lvl capa i trosi pare na neku uber equip

Nemam pojma, valjda ce bit i nes za no lifere

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/g.../351934/page/1
Taken is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 24.05.2012., 22:17   #665
riche
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2006.
Sve ovisi od definicije što je to "hardcore" igrač. Ako se misli na nekoga tko će samo velikim vremenom u grindanju imati prednost nad ostalima, onda ne, gw2 nije takav tip igre. Oprema nije toliko važna i nije teško sakupiti najbolju (barem što se tiče statsa na opremi).
Ali s druge strane hardcore igrač u smislu skilla i uvježbavanja s grupom u sPVP-u će uništavati "casual" igrače koji neće imati nikakve šanse protiv takvih.
riche is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2012., 22:54   #666
Creeping Death
Necromancer

Creeping Death Avatar

Registracija: Jun 2003.
Quote:
riche kaže: Pogledaj post
Sve ovisi od definicije što je to "hardcore" igrač. Ako se misli na nekoga tko će samo velikim vremenom u grindanju imati prednost nad ostalima, onda ne, gw2 nije takav tip igre. Oprema nije toliko važna i nije teško sakupiti najbolju (barem što se tiče statsa na opremi).
Ali s druge strane hardcore igrač u smislu skilla i uvježbavanja s grupom u sPVP-u će uništavati "casual" igrače koji neće imati nikakve šanse protiv takvih.
Taj sistem ima i gw1, i to je super.

Operma je najmanje bitna, čak i ako recimo na heroja staviš nekakav šrot od staffa, s blesavim statsima, ako ima skillbar dobar, pawnat će, eventulano treba rune dobro posložti, i kada se stavi nekakv iole solidan staff, sve dalje je na skilovima.

i dobro je što jedan obični jeftini item, možeš smodati da ima statse kao neki uber skupi, za koji se grinda do besvjesti.

I PVP je bio ovakav, uvježbana iskusna ekipa satre casual igrače, jedna uvježbana PvE ekipa elitna područja čisti u roku ono sat vremena, dok casual igrači ne mogu preživjeti 5 minuta unutri. Ili se pate satima i onda zaginu...
Creeping Death is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 08:04   #667
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Quote:
Taken kaže: Pogledaj post
Naletio sam na neki topic na mmorpg portalu. Ekipa se svada jel gw2 vise "prilagoden" casual playerima ili hardcore spanerima. Kako to vec biva, pola ljudi tvrde jedno pola drugo, nekolicina nesto trece.
Mene ti najviše zabrinjava najavljeni masovni dolazak WoW ekipe na GW2. Na koji god forum da dođem, tu je masa WoW ekipe koja planira igrat GW2, prate sve živo o igri i pišu nebuloze. Jednom su tako pizdili da koji kurac kak zeleni item može bit bolji od plavog i ljubičastog. Kad sam im dao link na članak o lootu u GW i GW2, onda su mi rekli da sam elitist.

Prekjučer mi kolega iz firme priča kak on i ekipa nemaju više kaj radit na WoW-u, da su u PvP-u prejaki jer imaju najjači gear i da im je dosadno i da će doć na GW2 igrat PvP. Trebala mi je sva mentalna snaga da se suzdržim od pucanja od smijeha. Nisam imao srca govorit mu kako će mu tu trebat skill, a ne gear.

Dođe mi da fakat napravim guild i pozovem masu WoW igrača. Da imam nepresušan izvor materijala za trolidbu.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 10:51   #668
Lord777
DoTCoM

Lord777 Avatar

Registracija: Jul 2006.
Koji si ti hejter xD
a ti tvoji kompici kaj tvrde da su zbog geara OP garant nisu na kraju sezone u top 5%
Svaka susa moze skupit pvp gear

podrzavam cinjenicu da ce ovi s wowa kaj nisu igrali gw bit ovce na klanju xD
U wowu mos bit statican cijelo vrijeme i neces krepat
u gw2 je druga prica i tu ce nastat problemi xD
Old 25.05.2012., 11:13   #669
X-Plosiv
Astronaut

X-Plosiv Avatar

Registracija: May 2005.
Ne zaboravi da su i oni igrali MMORPG, i da će se vjerojatno znati prilagoditi.
Inače, sada next week kada bude beta (ako bude), ima mjesta za mene ako ćemo igrati negdje zajednički. Mislim da ću odigrati nekih 30tak sati )
X-Plosiv is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 11:25   #670
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Quote:
Lord777 kaže: Pogledaj post
Koji si ti hejter xD
Nemam neku posebnu toleranciju prema glupostima.

Kaj se geara tiče, sumnjam da nemaju superpro opremu. Igraju tu slikovnicu već duže od 7 godina.
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 11:40   #671
Lord777
DoTCoM

Lord777 Avatar

Ma pro gear znaci u pve, u pvp je sam teamplay bitan
Old 25.05.2012., 19:17   #672
gemmy
YNWA

gemmy Avatar

Registracija: May 2010.
pa i gw je imao isti gear system u pvp-u i sve je bilo super u pvpu
gemmy is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 20:51   #673
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Kakav isti gear system kada sam pvp najnormalnije prašio u pve armorima i opremi? PvP oprema nema poseban pvp stat na sebi. Cijela igra nema poseban pvp stat.
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 21:22   #674
Lord777
DoTCoM

Lord777 Avatar

tam si jedino mogao sklepat opremu sa statsima koje zelis nista vise, wow ima resi itd itd
Old 25.05.2012., 21:37   #675
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Kako to misliš "ništa više"? Imaš opremu kao i svi drugi i peri. Kaj ti još treba?
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 22:24   #676
Taken
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
sve je to meni ok. al di god odem ekipa prica o PvP, bilo to o gw ili gw2.
dode mi da pitam jel uopce ima PvE u ovoj prici

ono neki uber sjebani leet dngni di bez jebackog teamworka, neke naj opreme i srece jednostavno nemozes nista (il sl.)
ono kad nakon sto prodete dobijes neki opasan drop i ides lec u 6 sati ujutro sav sretan
...

nemam ja nista protiv PvP al uvijek mi je bio na drugom mjestu
RocknRolla s ekipom numero uno
Taken is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2012., 23:36   #677
gemmy
YNWA

gemmy Avatar

koliko sam skuzio s QQ foruma, gdje visi pvp ekipa s GW1, pvp je losiji u gw2 nego u gw1, da je puno pojednostavljen, ali hvale pve, da je izvrstan
zivi bili pa vidili
gemmy is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 08:23   #678
Lord777
DoTCoM

Lord777 Avatar

Quote:
slafko kaže: Pogledaj post
Kako to misliš "ništa više"? Imaš opremu kao i svi drugi i peri. Kaj ti još treba?
Ono najvaznije, dobar tim.
Old 26.05.2012., 08:40   #679
riche
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2006.
Quote:
Taken kaže: Pogledaj post
sve je to meni ok. al di god odem ekipa prica o PvP, bilo to o gw ili gw2.
dode mi da pitam jel uopce ima PvE u ovoj prici

ono neki uber sjebani leet dngni di bez jebackog teamworka, neke naj opreme i srece jednostavno nemozes nista (il sl.)
ono kad nakon sto prodete dobijes neki opasan drop i ides lec u 6 sati ujutro sav sretan
...

nemam ja nista protiv PvP al uvijek mi je bio na drugom mjestu
RocknRolla s ekipom numero uno
Ne. GW2 nije takav tip igre, gdje ćeš raditi neki dungeon ili raid da bi dobio bolji item s kojim ćeš biti bolji od ostalih ili da moraš imati najbolju opremu da bi uopće išao u neki dungeon, pa nakon što se skupi najbolja oprema od tamo možeš onda ići u drugi gdje opet skupljaš najbolju opremu iz toga. To ne znači da neće biti teških stvari za završiti, ali one će ovisiti prvenstveno o spretnosti igrača i teamworku a ne o opremi koju imaju i nagrada neće biti bolji item nego drugačiji.
99% MMO se bazira na skupljanju što bolje opreme na tkz. gear trademill ali gw2 nije takav. Nekima se to neće sviđati koji su naviknuli na takav end game u drugim MMO ali nije ni svaka igra za svakoga.
riche is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 10:35   #680
gemmy
YNWA

gemmy Avatar

u GW-u u dungeon se isto ide radi opreme, ali ima iste statse kao i ostali itemi, samo su skinovi ljepsi/rijedi itd
gemmy is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja