Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre
Korisničko ime
Lozinka

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.05.2012., 11:19   #681
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Registracija: Dec 2002.
Kad pričamo o opremi, onda mislimo na statse te opreme kako je riche opisao.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 13:51   #682
X-Plosiv
Astronaut

X-Plosiv Avatar

Registracija: May 2005.
A vidiš, ja se nadam da će biti neke vrste grindanja u GW2, jer htjeli ili ne, mora biti nešto što će biti zabavno za raditi. Nešto tipa UW, FOW, DOA itd.

Iovako ionako će biti kao u jedinici, isti statsi, ali neka bude borbe i za skinove! ...čisto jer kada vidiš nešto što nije baš lako za dobiti, će biti gušt igrati dok to ne dobiješ.
X-Plosiv is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 13:57   #683
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Naravno da će bit opreme za koju treba grindat, ali sve dok je ta oprema istih statsa kao i ona od craftera - nema problema.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 15:21   #684
gemmy
YNWA

gemmy Avatar

Registracija: May 2010.
vjerovatno ce biti nesto kao UW za grind, uvjek se nesto najde

jao kad ce vise taj relese date, gori su nego ovi iz blizza
gemmy is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 26.05.2012., 17:49   #685
MilkyWay
Had

MilkyWay Avatar

Registracija: Oct 2003.
Nemam ništ protiv povremenog grindanja. Ali imam protiv toga da je to stil igre. Ubij 10 ovoga, skupi 10 onoga, skupi 200k nekih bodova. Protiv sam toga da je 99% igre bazirano na tome. To je prolazilo za WoW, ali mislim da se ekipa gadno zasitila toga..
Old 26.05.2012., 18:10   #686
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Milky, dragi, da nam se igrao WoW, bili bismo ga igrali.
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 18:37   #687
riche
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2006.
Quote:
gemmy kaže: Pogledaj post
u GW-u u dungeon se isto ide radi opreme, ali ima iste statse kao i ostali itemi, samo su skinovi ljepsi/rijedi itd
Zato sam napisao da se neće dobiti bolji item već drugačiji. Ali neće sav gear imati iste statse, biti će otprilike jednake jačine ali moguće je da ima različite statse. Na primjer neki item od craftanja može imati 10 power i 10 vitality, dok će item iz dungeona imati 15 power i 5 vitality (naravno i različiti skin), tako da je moguće da netko želi neki set opreme iz dungeona jer mu više paše uz njegov build nego neki drugi itemi (opet te razlike neće biti toliko velike i puno veće mogućnosti modificiranja je s runama).
riche is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 18:55   #688
X-Plosiv
Astronaut

X-Plosiv Avatar

Quote:
slafko kaže: Pogledaj post
Naravno da će bit opreme za koju treba grindat, ali sve dok je ta oprema istih statsa kao i ona od craftera - nema problema.
E točno to. Zato sam volio GW.
Moj sin je imao najnewbie armor ikada
X-Plosiv is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 19:53   #689
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Moja nosi 1.5k Kurzick armor. Ele fura 15k Sunspear. Jedine koje nose FoW su mesmerica i monkica, a i to ga nose povremeno.
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 22:00   #690
X-Plosiv
Astronaut

X-Plosiv Avatar

Moj ranger je jedino imao Primeval + chaos gloves.
ostalo se nitko nije isticao nečime.
uvijek su me pitali why nemam FOW za rangera, jednostavno, ogavan je

Primeval white dye + chaos gloves ftw
X-Plosiv is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2012., 22:11   #691
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Obsi za rangera je gadan, ali Failgloves nisu? Baš sam u kasliću dobio reklamu za besplatnu kontrolu vida...

slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2012., 09:10   #692
Creeping Death
Necromancer

Creeping Death Avatar

Registracija: Jun 2003.
Meni samo necrićka ima fow armor, kojega sam uzeo kada je ecto još nešto i vrijedio , ostali likovi neki drugi elitni armor.

U principu za svaku elitni armor treba cca 150 000 golda,plus cca 40 000 golda za bojanje u crno, računajući potrebne materijale za craftanje. 8 likova 7 elitnih armora, i jedan FOW armor.

I to je ok, ali svaki taj armor je istih statsa kao i onaj najeftini....

Jedino što nisma svršavao na neke skupe skinove oružja, ono ljudi svršavaju na neki skin, rijedak, ovo, ono a meni gadno za ubit se.
Tako sam merchao ele sword kada je kostao ko suvo zlato, nisam ni znao da to čudo može išta koštati, još sam bio relativno njub, zna slafko za taj incident
Creeping Death is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2012., 09:52   #693
Milovatelj
Zaratin

Milovatelj Avatar

Registracija: May 2012.
Igrao sam malo gw. Tj do prve ekspanzije. Kakva su ocekivanja za dvojku? Sto je bolje?? Cemu se nadate?
Old 27.05.2012., 10:45   #694
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Quote:
Creeping Death kaže: Pogledaj post
Tako sam merchao ele sword kada je kostao ko suvo zlato, nisam ni znao da to čudo može išta koštati, još sam bio relativno njub, zna slafko za taj incident
Kad si mulac.

Asprah je lijepo došao i rekao da mu je dropao neki gadan sword i da će mi ga dat za 10k. Na moje pitanje "kakav mač" je odgovorio "nekakav elemental" i dobio naputak da ode na GWG prodat. Fino si je stavil 800k u džep i svi sretni.

Quote:
Milovatelj kaže: Pogledaj post
Cemu se nadate?
Masovnom odljevu ex-WoW igrača jednom kad skuže da ih igra ne hrani na žličicu i da ekšli zahtjeva određenu dozu skilla.
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2012., 11:16   #695
X-Plosiv
Astronaut

X-Plosiv Avatar

Quote:
slafko kaže: Pogledaj post
Obsi za rangera je gadan, ali Failgloves nisu? Baš sam u kasliću dobio reklamu za besplatnu kontrolu vida...

Znam da, ali to stvarno paše. Neko vrijeme sam nosio pink norn samo da popizde ovi u guildu
X-Plosiv is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2012., 11:20   #696
Milovatelj
Zaratin

Milovatelj Avatar

Hoce li biti kao i u jedinici,odaberes set skilova i s njime ides? Spike jos popularan u pvp?
Old 27.05.2012., 12:00   #697
riche
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2006.
Quote:
Milovatelj kaže: Pogledaj post
Hoce li biti kao i u jedinici,odaberes set skilova i s njime ides? Spike jos popularan u pvp?
Neće, u gw2 prvih 5 skillova ovise o tome koje oružje imaš, a drugih 5 se mogu bilo kada promijeniti (osim za vrijeme trajanja borbe). Ukratko dosta je drugačije nego u gw.
riche is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2012., 12:07   #698
Milovatelj
Zaratin

Milovatelj Avatar

A hoce li bito gilda sa dva geja, tri nimfomanke, maloljetnikom i samnom?
Btw, pobijedili smo war machine jednom i usli u top 50.
Old 28.05.2012., 20:17   #699
Taken
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proiz...=264&id=152649

kaj im znaci to "u prodaji u lipanju"?

jel oni tamo imaju neki info za koji drugi neznaju ili ?
jer ja di god odem kazu da se nezna launch/release date
"bice kad bude spreman" i te price

Zadnje uređivanje Taken : 28.05.2012. at 20:19. Reason: typo
Taken is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.05.2012., 20:56   #700
slafko
wicked wizZard

slafko Avatar

Možda su naručili one kutijice za pre-purchase i očekuju ih u lipnju.

Nego, evo nekoliko ideja za ime guilda:

Alesia the Divine [Monk]
Ashford Vanguard [AshV]
Tyria's Chosen [TC]
The Flameseekers [fire]
(Order of the) Protective Spirit [PS]
Light of Deliverance [LoD]
Searing Flames [burn]
Closer to the Stars [WnS]
Kormir Died for Our [Sins]
slafko is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja