"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Ako baš hoćeš lude Kineze, za GW svijet više paše: Shou Wuqi [50k].
Augury Int1. Kakvi luđaci. Na kraju kupiš sve za 10k jer ne vole gubit vrijeme nego idu dalje farmat.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Nego kaj. U predahu holokausta nad Hydrama i Griffonima skokneš u int, zaskoči te tucet Kineza, kupiš nekaj za sitne nofce, vratiš se nazad u eu i onda prodaš u LA za duplo. Kaj misliš kak sam skupil za Obsi kad je ecto bio 15, a shardovi 10k?
Na većini stanica na kojima su se davali ključevi nestali bi za 2-3 minute, na nekima i u roku od 10ak sekundi
Sretno onima koji love
Ja svoj siguran ulaz imam, ali još me muči noćna smjena u petak... ne mogu vjerovat kako je se teško riješiti
Ali već se počinjem pitati zašto sam toliko nabrijana na betu... pa nije release, neće me ubit što ću izgubit 10ak sati bete...
__________________ Immobilized by my fear
And soon to be blinded by tears...
Na većini stanica na kojima su se davali ključevi nestali bi za 2-3 minute, na nekima i u roku od 10ak sekundi
Sretno onima koji love
Ja svoj siguran ulaz imam, ali još me muči noćna smjena u petak... ne mogu vjerovat kako je se teško riješiti
Ali već se počinjem pitati zašto sam toliko nabrijana na betu... pa nije release, neće me ubit što ću izgubit 10ak sati bete...
uzeo sam si slobodne dane... spojio cetvrtak i nedjelju
ovu betu cu klikati dok ne svisnem ) koliko mi je diablo 3 mlak toliko mi je gw2 fenomenalan.
u planu je isprobati kak se spada mesmera i necromacera... vidjeti kak se profesije(ne klase ovaj put :P ) dizu . sa thiefom vidjeti + lvl 20 , te ako ce guild biti raspolozen probati koji WvWvW onak grupno timski
U subotu ujutro rano imam projekt iz Clariona. Razmišljam da ću cijelu noć u petak igrati GW2, i ujutro samo trk na faks riješiti to 3h, i odmah doma natrag
Dobio sam na gamersbook stranici beta key za ovu igru pa poklanjam prvoj zainteresiranoj osobi koja pošalje PM
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
Slobodno izbrišite ovaj post iznad, ključ je podijeljen.
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
Drzmo fige da su omogucili i jos koju rasu uz nova područja...
Nop
''Or create new human, norn, or charr characters and start a whole new story. Since players will be able to play with their existing characters from the first Beta Weekend Event, they can experience some of the new higher level content.''