ma naravno da ćemo se izmigoljit. samo trebamo pozitivno razmišljat.
@ vrprpzis, mene je moja prevarila, ja sam predosjetio i prekinuo i tek onda saznao istinu. u početku me čak nije ni smetalo toliko šta je s njim, nego što nije sa mnom. znao sam da joj je još uvijek stalo i provodio dane i noći razmišljajući jesam li mogao šta promjenit... ja nisam, ali ona jest, ali nije.
i sad mi padne na pamet ponekad, ali si ne razmišljam je li s nekim ili nije... razmišljam hoću li ikaad više s nekom imat to što sam imao s njom te 2 godine hebi ga, ima se godina, šansi je sve manje za naći nekog tko će te cijenit i voljet..... i za sat-dva pomislim.... a zašto se nebi našla jedna takva pa ako se ona pojavila od nikud, zašto se ne bi još koja... još i bolja
mišica, doći će ti još koji teški trenutak, pa ćeš si pustit suzu, pa ćeš manje piškit ali moraš pustit da tuga prođe kroz tebe... svako od nas je drukčiji i nekom duže, a nekom kraće treba da preboli, ali svi moramo pustit da to prođe kroz nas- nije to ništa sramotno, to je samo znak da smo još uvijek od krvi i mesa i da stvari oko sebe proživljavamo duboko. a to nas čini jačima... koliko god nam to zvučalo čudno i apsurdno... bitno je da možeš sebe pogledat u ogledalo uzdignute glave i reći si: ja sam dao sve što jedan čovjek može dati i ponosim se sobom. a oni koji to ne vide i ne cijene, ti me ni ne zaslužuju.
nije skroz optimistično, al sam na dobrom putu...
__________________ Ljubav je velika pobjeda ljudske mašte nad inteligencijom.
U zlim vremenima najhrabriji čin je ostati dobar.
dok ne probam lava, odojak je za mene car životinja....
Hm, Lesa...Moze se to tako gledat...Al mozes gledat to i sa one, u mom slucaju realnije strane, da je neko bio pun govana...i da postoji samo mala trunka mogucnosti da nije bio pun govana a to je ona trunka da vecinu stvari koje je taj netko radio, odnosno nije radio, zapravo opozit od onog sta je osjecao...Ne vidim razloga suvislog zasto bi netko radio protiv svog osjecaja, tako da, ostajem na tome da vjerujem djelima a ne pricama, i ostajem na tome da je moja bivsa djevojka bila puna govana. Vise sam ljut na sebe sta patim, za nekim koga je ocito to nakon nepuna dva mjeseca apsolutno molalo, ko je napravio kukavicki potez i isao trazit navlacenja i spikice uz kavu i pusice sa nekim koga za 2 tjedna, umjesto da se pokusao izborit za ljubav u koju se kleo...Ma u biti puno serem, ocito da joj nije bilo stalo koliko je pricala, a tu se opet vracam na to da je bila puna govana . Zao mi je, bas mi je zao sta ja sad patim, eto mislim da nisam to zasluzio, jer sam vise u tome svemu dao, i to nije fer...Al eto, tako to ide heh...Ti povrsni uvijek bolje prodju...A ja, pfff, do sljedece luke, i opet cijelim bicem ...Dotad, ako se budem osjeca kao sto se osjecam danas, uopce nije problem. Stovise, danas se osjecam dobro. Tuzno, osjecam se kao da me je netko razocarao, ali, to je sve...I taj osjecaj ni ne zelim izgubit, jer, premda sam mlad, i premda je ona mlada, mogla je to bolje odigrat, nije morala razocarat...a to je jedino sta je napravila.
Eh...
Ne morate citat ovo tu ono tipkam vise manje kako mi dode i zapravo bas se veselim tome, da tipkam i citam, jer ovi ljudi oko mene mi svi isto govore i neda mi se vise pricat o njoj sa njima naporan sam sam sebi...Odo gleat ovu peticu stajevec aj
u mom slucaju realnije strane, da je neko bio pun govana...i da postoji samo mala trunka mogucnosti da nije bio pun govana a to je ona trunka da vecinu stvari koje je taj netko radio, odnosno nije radio, zapravo opozit od onog sta je osjecao...
Potpis.
Moj se bivši jednostavno "prešaltao" na drugu osobu, ergo, bio je pun govana. I još uvijek je, vjerujem. Na moju inicijativu smo prekinuli sve kontakte, da nisam napravila sve što jesam, nakon prekida, i dalje bi mi se javljao.
I sada sam sigurna da me s njom i varao, kada smo se pomirili, a i prije.
Užasna je to spoznaja o nekome za koga bi još ne tako davno napravio sve.
Mivucini , fakat si lijepo napisao i ja sam stvarno dala sve od sebe i ja se mogu pogledat u ogledalo ujutro, a on sigurno ne, ma nebitno...spremna sam ja i na teze dane i trenutke al me veseli sto se bar suze prorijedise koliko toliko,hranim se mrvicama dok ne postanem "velika" u svemu tome
Nemoj ta razmisljanja -ima se godina i manje su sanse nac nekog, ja ne vjerujem u to, a mozda sam prevelik romanticar za nekog kad kazem da svi imamo svoju polovicu,bla bla,da ne kenjam sad...sta znas, mozda se bas sa 40 pojavi ona prava
Bas zavoljeh ovaj topic, u pravo vrijeme sam ga skuzila.
Vprpizis, nisam stavio disclaimer da je ovo moja racionalna, zen varijanta situacije sa naglaskom na iznimno dobar današnji dan
Svi imamo i dobre i loše trenutke u ovakvim situacijama, svi prolazimo od 'mrzim je, zašto je to napravila' do 'zašto nije još sa mnom, sve bi napravio' raspoloženja, od dana koji ti prođu u minuti kompletno ispunjeni do onih kada te u nekom trenutku misao ili sjećanje presječe i vrati tri koraka nazad.
Jebiga, shit happens. Malo se iskukaš, malo popizdiš, malo si super. Naglasak da zadnje dominira kako vrijeme prolazi. Idemo dalje
iako trenutno ne zamisliva situacija u mozgu,ono nikad vise,nema ni slicnih,ni na tv-u nema priblizno lijepo sto bi me privuklo.E taj se fenomen zove optic iluzion,a kad bi s tim mogli svjesno upravljati sa pol snage opljackas banku da nitko ne skuzi.Ma baljezgam umoran sam,ali uvjek imam snage nasmijati se s vama i nek neko kaze da ovaj forum ne pomaze.
E NEMAM VISE CURU A IMAM 26 godina,dal postoji krema protiv te bolesti
bokte sta bi bilo da pijem i pusim tek a???
Pazi sad ti si svakim danom korak dalje i jaci i cvrsci,piskaras ovdje,pametujes,tjesis sebe,druge i opet sebe i opet druge i idu dani
i onda opet uleti neko novi i kaze prevari-o-la me ili sto moderatori najvise vole pomozite ljudi ili ubit cu se i sl.I sta ces dodje ti period da se sjetis sebe u tim trenucima i opalis se smijat jer on-a za tobom zaostaje puno i sve sto si ti prosao mora i on-a i vec znas sav scenarij i dosta sam srao.Ovaj da oci su mi na pola 12 i idem spavati da mogu sutra malo bolje i pozitivnije odgovarati vam na postove.
DAJ TRGNITE SE MALO pa jel vi svi mislite dic ruke i odustati ili samo ja moram glavom kroz kineski zid,a tvrdo majke ti kosa opada
AAAAAAAAAA KKKKRRRREEEEEEVVVEEEEEEEETTTTT joj opet tu sam sa bivsom curom svast nest,nostalgija kako cu sad spavat bez tableta
PA LIJEPO POKRIJEM SE I SPAVAM
MALO SAM PUKO AL NEKA SAM zivili vi meni 100 godina i sretno se udale pozenili i noC
p.s jutros su me(i) navlacili na fizioterapiji pa su me valjd izvukli iz sranja
He he evo za sve nas prevarene ,ostavljene jedna pjesma od zeke
Da sam znao
Dražen Zečić
Nisam dao protiv njenih rijeci
kap je vode na mom dlanu bila
volio sam sve sto ona voli
nosila me sve do neba krila
Sada vidim sto tad nisam htio
kraj ociju zdravih slijep sam bio
ljubav mi je pamet oduzela
dusu mi je na kriz razapela
Refren
Da sam znao kog' sam ljubio
nikad nebi suzu pustio
nikad nebi na koljena pao
da sam znao, da sam znao
da sam znao kog' sam volio
za ciju sam srecu molio
nikada je nebi svojom zvao
da sam znao, da sam znao
Mišica, il sam se ja loše izrazio il si me krivo skužila, to mi samo ponekad padne na pamet. htio sam reć da se ne zamaramo lošim mislima previše... daleko sam ja od toga da ne vjerujem u bolje sutra
nada umire zadnja...
Mišica, il sam se ja loše izrazio il si me krivo skužila, to mi samo ponekad padne na pamet. htio sam reć da se ne zamaramo lošim mislima previše... daleko sam ja od toga da ne vjerujem u bolje sutra
nada umire zadnja...
bit ce da sam ja krivo skuzila taj dio, ali kuzim da vjerujes u bolje sutra-pises optimisticno s obzirom koja je tema ovdje
zecic legenda, takve bi trebala slusat, a ne zalopojke tipa -umrijet cu- bez njega-
iskustvo, bejbe, iskustvo... lomilo me već par puta, pa sam dosad shvatio što trebam da krenem dalje- roza naočale i onaj mali dječačić u meni kojem ne dam da odraste
Ja recimo nisam imao fazu sve bih dao za nju jer, bila je sa drugim, to je prekrsilo nas kodeks, to je bilo nesto, nesto sto je uzajamno dogovoreno kao neoprostivo...I mislim da ni ona ne bi htjela vise vracat se u to...Kako ona kaze, veza je bila hm, losa, zauvijek cu joj bit nesto posebno ali kad malo bolje pogledamo kaze, lose je bilo...Hehe, ja sam njoj to govorio poodavno, ne znam, valjda se je oslobodila osjecaja krivnje kad je to spoznala...Problem je sta po tom pitanju stvarno nista napravila nije...Sjetim se nasih zadnjih dana, pomirismo se taman, i nekako je napokon izgledalo, barem meni, da je to...da bi ovaj put moglo bit bolje...A onda, iz neke gluposti, napravila je nesto sto je za mene, tada, bilo neoprostivo, nesto sto se u toj situaciji nije moglo izvuci jer nije bilo prvi put, i znao sam sta nas ceka...Ne znam, vjerujem da joj je bilo zao, da je tugovala i lupala glavom u zid jer je to napravila, al koliko sansi covjeku treba dati? Ponavljam, daleko od tog da sam bio savrsen, al, nije bila spremna uzet sve sta sam joj nudio, a na vise od onog sta je htjela nisam ju mogao prisiliti...Nekad sam htio, a nekad sam, recimo, htio da odjebe...u troskoku...Samo...Tad mi se cinilo kao da se u meni nesto lose desava, kao da ja zapinjem...Da se moja ljubav gubi jer sam...nesiguran, tezak...Dok eto nedavno nisam otvorio oci i shvatio da nisam mogao biti siguran, ne sanjom...Ne sa nekim ko je bio u stanju promjeniti svoj iskaz, ponasanje, i cud u roku pola sata.
Sta da vam kazem, ne znam sta se desilo, al defitivno ima veze s jednim postom sa ovog foruma, al ja se sad osjecam, dobro...Stanje se iz dana u dan mjenja al danas vec 15 sati razmisljam o svemu tome i evo, sad se na kraju dana zateknem da vec 2 sata nisam pomislio o tome...I mislim da se ne radi o privremenom tupilu osjecaja, imam osjecaj da sam jednu sitniju shvatio...a ta sitnica je da nije bitno sta ona mozda ne shvaca da je mogla imati puno vise od mene i sta se ponijela prema meni ko prema budali na kraju, ocrnivsi mene, nasu vezu i sve izmedju nas da bi joj bilo lakse...ko ju jebe, nije ni vrijedna tog da shvati...Neka se gusi u svojim sapunicama koje stalno inscenira oko sebe, ja, nikad nisam mario za te stvari...Stvarno sam bio spreman da budemo samo nas dvoje u cijeloj toj prici...Eh, nije mi namjera bila vezat ju lancem...Moglo se to puno sofisticiranije...Al mlada je, divlja je...Ko sam ja da joj otimam slobodu...Ima tu jos puno stvari al neda mi se o njima trebalo bi 30 ovakvih postova, i vjerujem da bi svakom trebalo, da posve objasni cijelu situaciju...Al odbijam i sekunde vise pomislit ista drugo osim tog...da me razocarala...i da me sad mogla mazit dok spavam kraj nje...i uzivat u tome vise nego ja...Ah...Al da budem iskren..Fali mi njeznost, nekako se prije u to nisam uvlacio, sad sam usao, na pocetku posve nespreman, al bas sam se fino u svemu tome nasao...fali mi sad ...Eh, moram naci nekakvu ludu pjesnikinju...I nekog ko ima barem donekle bliske interese samnom...
Vidit cemo kako ce sutra bit, mozda sutra opet budem...nezadovoljan pomisli da izadjem iz kreveta...Ali cisto sumnjam, nekako uspijevam naci nacina da se nosim s tim tokom dana, vec nekoliko dana se mogu obuzdat, i bit sasvim dobar...hehe...ma bas i mene zivo interesira...javim se sutra sad cu valjda odspavat...mozda sam samo tup jer sam pogleda cijelu sezonu serije neke pa sam otripovao...
aj sevili
Osjećaji?
Pa glavni je onaj tija bi da mi se vrati...
Ostali su u pozadini
a sta dobivas tim da ti se vrati???trenutnu smirenost s jedne strane i patnju i jad s druge strane,patnju i jad koji ce potrajati i ponovo te dovesti do ovoga u cemu si sad.I opet ces razbijati glavu a mogao sam to prebolit i ici dalje.
Ja se zezam na forumu i pozitivna sam osoba,ali dovoljna je cinjenica da i ja imam svojih zutih minuta gdje mi je tesko,da se budim u noci bez budilice svaki put u isto vrijeme,i razmisljam ali zelje za povratkom vise nema.
Opet tupim moje su okolnosti takve,i vuk dlaku mjenja al cud nikada,
drzim se toga jer ko jednom prevari,prvom prilikom opet ce,a za to izgovor ne postoji.Nekom je pol sata gusta bitnija,a kad lupi o glavu onda je tu pokusaj spasavanja neceg sto se vise izgraditi ne moze.
neće se ništa promijeniti ako se vrati...znam..iz iskustva nažalost. samo će te jače bolit kad idući puta dođe do prekida,ne zbog toga jer si osstavljena nego kad shvatiš da ti je opet napravio isto,da si se jedino ti trudila,da si opet ti ispala budala,da opet samo tebe boli,da si mu bila zadnja rupa na svirali... i tako dalje... a kad shvatiš da si ustvari sama si napravila sve to,tek onda će te bolit...
meni je treći dan danas i tek sada postajem svjesna da ga nema više...tako boli...imam želju poslati mu poruku il nazvat...u ž a s
Ma znam kako ti je,i ja bi svoju nazvao ali ako neće ona mene zašto bi ja nju.
Ona zna da sam se ja uvijek trudio i sad više neću.
Pa neću se ja stalno spuštati na koljena.
Nemoj niti ti,jeruj mi nemoj.
Pusti sad da prođe par dana,znam da je teško tak je i meni.
Kad smo se prije svađali većinom sam ja zvao nju.
Sad neću,koliko god ju želim natrag znam da moram krenuti dalje,bez nje.....