treba mi neki program koji recimo
ako ne zelim da pjesma traje tri min, da je na dvije
ili ako mi je dosadan pocetak da stavimd a pocme odmah ne uvod, ugl ako je tko skuzio nek pomogne
Jel zna netko jel postoji neki program s kojim mogu "izbrisat" glas s iz neke pjesme, tj. da mi ostane samo pozadina?
takva vrsta programa i ne postoji u tom obliku u kojem ga ti želiš da imaš. mislim postoje programi sa kojima je moguće filtrirati glas, ali u potpunosti se ne može ukloniti. ako tražiš instrumental određene pjesme, pokušaj google - ukucaj naziv pjesme pa dodaj samo instrumental.
Pozdrav !
Imam jednu snimku u kojoj su zvuk i slika ubrzani. Ja sam iz snimke izvukao zvuk u mp3 i zanima me kako da to namjestim na normalnu brzinu da glasovi budu normalni. Hvala
moze sound forge, al nemre ga normalizirat, normalizacija radi drugi posl, moras napravit resample, stavis na 44.100 Hz, ili probas napravit time compres, al onda gubi na kvaliteti...
možda nećeš moći normalizirati, onda pogledaj u status baru na koliko ti je herza i otvori novu plahtu sa isto toliko herza i zalijepi, sve bi trebalo bit noramalno.
ili ako mi je dosadan pocetak da stavimd a pocme odmah ne uvod, ugl ako je tko skuzio nek pomogne