Radi se o survival horroru i nije baš za igranje prije spavanja. Nije da ima neka čudovišta nego je "ugođaj" suptilno bizaran, a ne baš toliko grafički. Dobro, nisam sve još vidio jer ju igram tek sat vremena. Sviđa mi se fizika u igri i što ne zahtjeva hi-tech komp. Jel' igrao tko, dojmovi?
igrao overture. inicijalna reakcija - prejebeno. vec dugo nisam igrao igru s tako dobrom atmosferom.. sjecam se onog prvog dijela.. sat vremena igram, NIST se ne dogadja, apsolutno nikoga ne sretnem (a jedino kaj se cuje je kak negdje u daljini rezi neka psina ).. a cijelo vrijeme su mi dlake na ledjima nakostrijesene od straha
nisam je zavrsio.. doslo neko sranje pa jedno tjedan dana nisam mogao igrati.. poslije mi se jednostavno nije dalo nastaviti.
sjecam se onog prvog dijela.. sat vremena igram, NIST se ne dogadja, apsolutno nikoga ne sretnem (a jedino kaj se cuje je kak negdje u daljini rezi neka psina ).. a cijelo vrijeme su mi dlake na ledjima nakostrijesene od straha
Upravo mi se zato i sviđa jer je atmosfera mnogo jezovitija nego u nekom "horroru" gdje svako malo ubijaš čudovišta koja ti onda postanu smiješna pa se na njima iživljavaš... ovo je mnogo realnije i zanimljivije.
Jel itko igrao ovu igru?
Igra je da se sasereš, do sad sam igrao razne horor igre, i za svaku imam muda, ali ovu nikako... Igram 3 minute, i odma se userem, odma gasim...
vjerujem ja sam ju igrao,znam kakva je,,molim boga da imam dosta baterije za one odvratne hodnike..Naravno ja nisam za horore ali brzo sam odusto.Dosao sam do nekakvog generatora trebao sam naci nekakav karnister sa gorivom i sav se izgubio.i naravno uninstall..svaka cast ko ju igra,ja nemam zeludac za to...
... zašto koristiš baterije... onaj glowstick ne troši ništ a isto ti sve dobro osvjetli samo kaj baterija nekaj dalje... ja sam skoro kroz cijeli 1.dio koristio glowstick a u 2.dijelu u cijeloj igri
ma znam ali ja sam bas htijeo bateriju...
ali sto se tice same igre ja sam se cijeli izgubio u njoj.zato sam i prestao igrati ali eto bas sam ju krenio skidati ponovo.....
igrao overture. inicijalna reakcija - prejebeno. vec dugo nisam igrao igru s tako dobrom atmosferom.. sjecam se onog prvog dijela.. sat vremena igram, NIST se ne dogadja, apsolutno nikoga ne sretnem (a jedino kaj se cuje je kak negdje u daljini rezi neka psina ).. a cijelo vrijeme su mi dlake na ledjima nakostrijesene od straha
nisam je zavrsio.. doslo neko sranje pa jedno tjedan dana nisam mogao igrati.. poslije mi se jednostavno nije dalo nastaviti.
halo,brko,ja sam prekjučer počeo prvu epizodu,a zastao sam na velikim željeznim vratima,znaš li kako da ih otvorim?Ne ide ni sa bocama plina
halo,brko,ja sam prekjučer počeo prvu epizodu,a zastao sam na velikim željeznim vratima,znaš li kako da ih otvorim?Ne ide ni sa bocama plina
ja sam to igrao davno.. ne sjećam se nekakvih željeznih vratiju s kojima bi imao problema.. jedino ona skroooz na početku koja su smrznuta pa led moraš razbiti nekom kamenčugom koju nađeš u blizini ili tak nekaj
Velika željezna vrata što se pokreću na struju,iza njih je vuk,a treba ti struja da se otvore u power roomu.Promijenio sam osigurač,stavio akumulator okrenio kotače...i...ništa,jel ti šta znaš o tome?