"Birtijas" S-Cumez objasnjava Einsteinovu teoriju relativnosti, pa kaze: Ako ja nekome zabijem svoj prst u oko, ali onako svom silom, onda on ima jedan prst u oku, a i ja imam jedan prst u oku, ali je moja pozicija relativno bolja od njegove!
Kako istinito! Sto mislite o ovom?
S.
Hahaha
Tebi mora da su crvi izjeli mozak kad se usudjes ovakve bljezgarije tvrditi i jos k tome tako decelebriran. Ovaj tvoj upis je logicki besmislen i neegzistentan, proistekao iz komunistickog mraka iz kojeg si potekao. I ne vrijedjaj me jer ja tebe ne vrijedjam nego samo govorim istinu koja je ocita svakom normalnom na ovom forumu.
Stoga Voila!
Ha, ekipa, jesam ga dobro "skinuo"?
"Birtijas" skeptik unosi u svoj eksperimentalni notes slijedeci rezultat eksperimenta: Termometar pada brzinom svjetlosti.
Ha,ha,ha,ha,ha,,.........
S.
"Birtijas" S-Cumez objasnjava Einsteinovu teoriju relativnosti, pa kaze: Ako ja nekome zabijem svoj prst u oko, ali onako svom silom, onda on ima jedan prst u oku, a i ja imam jedan prst u oku, ali je moja pozicija relativno bolja od njegove!
Da ni ovak pijan kak sam - hik sad, ne bi tak objasnjaval teoriju relativnosti - hik. Ovo je jednostavno dijalekticka - hik - bljezgarija - hik ....
Kad bas mora - hik - pricicom za dosadne psihice koji mi - hik - nedaju da pijem na miru, ondak bi to vak nekak zgledalo.
Brzina svijetlosti je ista u svim sustavima, - hik - bas kao sto se i viski na svim jezicima kaze isto. Kak se piva i rakija razlikuju od sustava do sustava - ups pardon od - hik - jezika do jezika, tak se i brzine svega kaj nije svijetlost razlikuju od sustava do sustava. Ipak ak - hik - znas govoriti tudji jezik (poznajes lorentzove transformacije) ondak mores - hik - i rakiju v drugoj zemlji narucit. I zato - hik - fizicari vole Lorentzove transformacije - zbog rakije, jel te ... A zakaj se - hik - viski - hik - kaze viski na svim jezicima, a jezi ga Blaz o tom razmisljaju fizicari filozofi, - hik - ostalima je dovoljno da ga mogu - hik - narucit
(bem ti moram danas malo smanjit- hik - bljuje mi se)
Ma nije vraga, da si u zadnjem stadiju abususa: Korsakow syndrom!? Simptomi su istovjetni, sudeci po ovim jezicnim lalarijama.........., jer se u konacnci sve pretvara u kaos!
S.
Ah - hik - Korsakow sindrom - hik - dobra birtija u Amsterdamu se zove Korsa kow.
Steta kaj - hik - nisi bas druzeljubiv - hik - jer bi inace mozda s tobokm isal u lov na - hik - plavuse - hik - .
M ti mtr mrghj;j oiouusuery je znam da sad - hik - pricam tak smisleno kak - hik - i ti, al si - hik - nemrem pomoc - hik - ode mozak - hik - jupiiii
figt7t ghhgjkh hh
Arhitekt kaze: Prije, nego li je Bog stvorio Adama, on je daleko prije iz kaosa stvorio svijet.
Dakle, najstariji poziv na svijetu je arhitekt.
Fizicar kaze: A sto vas dva mislite, tko je stvorio kaos ?
S.
Agy, opet podmećeš!
Treća osoba je urbanist. Radio sam s njima 13 godina pa znam koliko takav vic ima smisla. Ne znam što si zapeo za fizičare pa spamaš takvom brzinom da te je teško pratit. Valjda hoćeš dokazati da možeš nadmašiti brzinu svijetlosti ?
Barbabianca kaže: Agy, opet podmećeš!
Treća osoba je urbanist. Radio sam s njima 13 godina pa znam koliko takav vic ima smisla. Ne znam što si zapeo za fizičare pa spamaš takvom brzinom da te je teško pratit. Valjda hoćeš dokazati da možeš nadmašiti brzinu svijetlosti ?
Kako si ti samo stereotipan tip, da nisi u stanju niti jedan vic modificirati.
S.
skeptik kaže: Stvorio ga je Secundus svojim kaoticnim baljezgarijama.
Ti nemas nikakve linije. A kako bi i imao, kad u stvari niti ne znas sto zelis zastupati ? Svatko, tko cita tvoje postove moze uvidjeti, da tu nista nije konsistentno!
A sto li si ti ono ? Ucitelj, ako se ne varam, ali u osnovnoj skoli.
Visoko kvalificirani spamer!
S.