Aj dobro, ti si nešto napisala...malo...a ja puno više, samo na drugo mjesto
Mrzim kad se ljudima ide unutar MLM-a podvaljivati nešto ovakvo, ok..svatko odgovara za vlastitu glupost ali ja ne mogu šutit kad na tako nešto naletim
POčela sam čitati s prvim postom, od 2008 godine, pročitala sam desetak stranica i došla tu, na kraj/početak.............u četiri godine svakaj se zmjenjalo; i onda sad oću čuti; koju ogrlicu bi vi preporučili; Kiltix smo do sad imali a sad malo mozgam o Scaliburu??? Ili, nekaj trećeg?
nemam pojma..ja budem svakako uzela na jesen jednu za probu pa ćemo vidjeti.
Timbalandica, jesi kupila na kraju svojima tu Foresto ogrlicu? Djeluje li?
Molila bih vas iskustva s Foresto ogrlicom, nije joj baš mala cijena, pa da ne eksperimentiram na slijepo. Za tri psa bi me izašle ogrlice preko 600kn, ali ako je o.k., i ako stvarno djeluje, jeftinije mi je to nego liječenje piroplazmoze.
Kupila Foresto ogrlicu cim je izasla, cak ju u pet shopu nisu stigli ni u komp uvest :totalnoopsjednutakrpeljima: Guzicica ju nosi nesto vise od 3 mjeseca. Da je super-truper repelent - nama se nije takvom pokazala , pronadjem plazecih krpelja sad kad je krenula sezona. Uostalom, kao nista do sada, a isprobali smo skoro sve. Doduse, nas krpelji jako vole pa se I dalje stalno detaljno pregledavamo..
Zadnje uređivanje mooschitza : 10.10.2012. at 22:05.
Smije li se Foresto ogrlica kombinirati s nekim ampulama? Je li uopće potrebno?
Do sada smo koristili Kiltix ogrlicu u kombinaciji s Advantixom, no vrijeme mi je za zamjenu ogrlica, i sad se premišljam kupiti opet Kiltix ili probati taj Foresto.
Imam westija starog 6 i pol mjeseci, dnevno ga pregledam i vise puta ali kako smo puno vani ima da skinem po 4-7 komada dnevno. Vet mi je preporucio neki Prac-tic od Novartisa sa aktivnom tvari piriprol, ali kako vet izvana, ne znam da li to u RH uopce registrirano za primjenu. Iskustva, savjete su dobrodosli.
ima practica u vet ljekarnama grada zagreba.. ja sam stavila par puta..
meni je to sve isto, protiv krpelja NIŠTA ne pomaže pa sam od toga i odustala ,kad je već ne mogu zaštiti od krpelja, onda stavim barem zbog buha frontline combi jer svaki drugi pas s kojim se susretne ima buhe
Mopsica, nema nista, stigao je kod mene prije par dana, obzirom da je stene i da westi (problematicna koza) i sto sam citala za frontline ovdje ,trazim nesto dobro. Inace svi moji psi ( pudli, dukci) godinama na frontlineu i dobro ih drzi za krpelje,efikasan oko 2,5 mjeseca.
ne znam kakve vi to krpelje imate da ne vole frontline, evo mi imamo sad frontline combo i danas išli veterinaru jer je imala krpelja na njuškici, tamo kod brkova, izgledalo je kao točkica od brkova, mali krpelj, ko makovo zrno je bio, ne bi ni skužila da ne ljubim psa sto puta dnevno po njušci pa mi je bila čudna ta nova točkica dok nisam škiljila na jedno oko i skužila minijaturne nogice od krpelja