Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Mobilna tehnologija i telefonija
Korisničko ime
Lozinka

Mobilna tehnologija i telefonija Podforumi:Aplikacije, Android, Windows Phone, iOS, Sony Ericsson, Nokia, Usporedbe mobitela

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2008., 16:29   #1
bells
Registrirani korisnik
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 23
Najbolji mobitel današnjice je...

koji je najbolji mobitel danas? komentari i misljenja.
bells is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2008., 21:41   #2
hrcak999
Registrirani korisnik
 
hrcak999 Avatar
 
Registracija: Feb 2007.
Postova: 501
Pošalji poruku preko MSN korisniku hrcak999
ja ću ti reć,ti onda pitaj sutra pa ću ti reć novi "najbolji" mobitel,preksutra bih mogao doć na neki treći...sasvim subjektivno,ni preformanse ne mogu bit savršene,dizajn,a rijetko kad se poklopi no velim ti,sam procijenjuješ što je tebi najbolje :/
hrcak999 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2008., 18:08   #3
bells
Registrirani korisnik
 
Registracija: Feb 2008.
Postova: 23
Ok, ali koji je po vama sada najbolji? to sam pitao
bells is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2008., 22:27   #4
hrcak999
Registrirani korisnik
 
hrcak999 Avatar
 
Registracija: Feb 2007.
Postova: 501
Pošalji poruku preko MSN korisniku hrcak999
po nekom pravilu na vrhu bi se vjerovatno našla n95/96 nokia kao multimedijalni uređaj sa svime potrebnim,samsung je predtavio "soul" od kojega očekuje mnogo a lg sa Viewty-em i dalje mami poglede i riječi hvale za takav napredak,sony ericsson je nedavno predstavio velim broj modela high-end klase sa puno inovacija i ostaloga te g xperia r i c seriju...od svih uređaja x1 je vjerovatno na samom vrhu njihove ponude

nznm,soul viewty n95,x1 možda...
hrcak999 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement
 
Advertisement
Old 25.02.2008., 04:14   #5
dubrava
Registrirani korisnik
 
dubrava Avatar
 
Registracija: Feb 2006.
Postova: 1,243
najtanji lijepog izgleda, s dobrim ekranom i extra jakom baterijom...eto tu su moji kriteriji, sad ni nema ih bas puno, ove ostale điđa miđe su mi vise bezveze i gutaju bateriju, makar nekad dobro dođu poput dobre kamere, al eto savrsen mob je ono osnovno s lijepim izgledom i da, kvalitetnim kucistem... znaci nesto totalno suprotno od neke cigle natrpane glupostima s extra kratkom baterijom poput n95,za to imam ppc...

vidis, koristim k770 i da je tanji i metalnog kucista bio bi savrsen(jos mozda zvucnike ko 6233 hehe)...
i 6233 zadovoljan baterijom, al vise bi zadovoljniji bio jednom 2630 al da ima bateriju od 10dana..hehe, teski uvijeti, al da umjesto losih kamera il memorija sta god mogu izbacit da stave extra dobre baterije a da mob ostanu extra mali..izgleda da sam prezahtjevan jos, al eto jos nema takavog mobitela za koj bi reko to je taj, ima sve sto mi treba a ne trebam oruzani list
__________________
Pročitaj pravila o oblikovanju potpisa link ;)
dubrava is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2008., 11:14   #6
Meandme
Registrirani korisnik
 
Meandme Avatar
 
Registracija: Aug 2007.
Lokacija: Zagreb
Postova: 589
Nokia 7373 http://www.cellphone9.com/wp-content...nokia-7373.jpg
!! nešto sjajno. moja frendica ga ima i ajme,obožavam ga.
Meandme is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2008., 11:25   #7
aids3
Registrirani korisnik
 
aids3 Avatar
 
Registracija: May 2007.
Lokacija: Split
Postova: 383
po meni nokie n serije. ne mogu se bas odlucit ali negdi između n72 (zato jer je iman), n81 i n82... n95 je proglasen naj mobom godine, ali mi nije napeta, jedino mi je na njoj dobar ekran (rezolucija) i kamera...
aids3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2008., 18:57   #8
aids3
Registrirani korisnik
 
aids3 Avatar
 
Registracija: May 2007.
Lokacija: Split
Postova: 383
zaboravija rec... bit ce n96 kad izade, samo nekuzin zasto su stavili duple tipke za muziku (play, rewind...)
aids3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2008., 20:55   #9
tenci01
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jan 2008.
Postova: 7
Quote:
Meandme kaže: Pogledaj post
Nokia 7373 http://www.cellphone9.com/wp-content...nokia-7373.jpg
!! nešto sjajno. moja frendica ga ima i ajme,obožavam ga.
ja imam nokiu 7373..inace je mob super al je meni,mojoj sestri i kumi brzo dosadio tak da ga bas i ne preporucujem.
tenci01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2008., 23:12   #10
Jandro
VX 200
 
Jandro Avatar
 
Registracija: Apr 2007.
Lokacija: Bjelovar
Postova: 538
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Jandro Pošalji poruku preko MSN korisniku Jandro
3310
Jandro is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2008., 16:17   #11
Thorin
Cheesehead
 
Thorin Avatar
 
Registracija: Apr 2006.
Lokacija: Na sjeveru
Postova: 991
3310 je legenda od mobitela, ali po ničemu nije najbolji.
Rekao bih N95, dok ga N96 ne skine s trona.
__________________
Green 18 - Blue 58
Thorin is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2008., 16:26   #12
omahen
Registrirani korisnik
 
omahen Avatar
 
Registracija: Jul 2007.
Lokacija: Sisak-Garešnica
Postova: 1,276
http://www.nokia.com/A4852062
mozda je ovaj najbolji,mozda ce tek biti najbolji,mozda i nece, a mozda su i u sumi
omahen is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2008., 10:40   #13
hrcak999
Registrirani korisnik
 
hrcak999 Avatar
 
Registracija: Feb 2007.
Postova: 501
Pošalji poruku preko MSN korisniku hrcak999
dok se nanotehnologija razvije do tog stupnja neće nokia bit jedina sa takvim modelima no dakle n96 će definitivno preuzet tron kada doleti na trziste al ne bih se slozio da n95 sada drzi isti
hrcak999 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2008., 11:04   #14
Freek
...........
 
Freek Avatar
 
Registracija: Jul 2004.
Lokacija: ZG
Postova: 3,761
Quote:
hrcak999 kaže: Pogledaj post
dok se nanotehnologija razvije do tog stupnja neće nokia bit jedina sa takvim modelima no dakle n96 će definitivno preuzet tron kada doleti na trziste al ne bih se slozio da n95 sada drzi isti
A N96 će preuzet tron zbog čega???
možda po najkraćem trajanju baterije...
Freek is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2008., 20:58   #15
hrcak999
Registrirani korisnik
 
hrcak999 Avatar
 
Registracija: Feb 2007.
Postova: 501
Pošalji poruku preko MSN korisniku hrcak999
ma nemoj pomislit da sam ja za to nit da mislim da je to model vrijedan tolike paznje ali zbog čarobnih 16 gb kamerice osvjezenog dizajna dići će više prašine nego ijedan drugi model,osobno mislim da xperia čim dođe na trziste x1 dakle bez obzira na "siromašnih 470 mb ima utor za mmc privuć' će također paznju,a trenutno evo mislim da bi ku990 bio jako dobar vrh ponude lg-ja i općenito,nokia je znamo oduvijek voljela impresionirat dizajnom i preformansama u brojkama i slovima al kad dođe do cijene uređaja ili same kvalitete često je znala razočarat tako da ni od n96 ne očekujem previše jer sviđa mi se dizajnom ali kao i n95 previše će tu nedostataka biti
hrcak999 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2008., 21:18   #16
Freek
...........
 
Freek Avatar
 
Registracija: Jul 2004.
Lokacija: ZG
Postova: 3,761
Quote:
hrcak999 kaže: Pogledaj post
ma nemoj pomislit da sam ja za to nit da mislim da je to model vrijedan tolike paznje ali zbog čarobnih 16 gb kamerice osvjezenog dizajna dići će više prašine nego ijedan drugi model,osobno mislim da xperia čim dođe na trziste x1 dakle bez obzira na "siromašnih 470 mb ima utor za mmc privuć' će također paznju,a trenutno evo mislim da bi ku990 bio jako dobar vrh ponude lg-ja i općenito,nokia je znamo oduvijek voljela impresionirat dizajnom i preformansama u brojkama i slovima al kad dođe do cijene uređaja ili same kvalitete često je znala razočarat tako da ni od n96 ne očekujem previše jer sviđa mi se dizajnom ali kao i n95 previše će tu nedostataka biti
Meni su puno bolja rješenja s karticama a ne ovolike interne memorije( samo napumapaju cijene bez pootrebe), ovo s cijenama i kvalitetom se slažem.
Iako s ovolikim ekranom i svim tim funkcijama a s nevjerojatnom slabom baterijom. Ovu N96 će trebat punit svaki dan.
Freek is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 17:19   #17
-mobyXXL-
Registrirani korisnik
 
-mobyXXL- Avatar
 
Registracija: Jan 2007.
Lokacija: zagreb, prcija seljacina iz mog avatara
Postova: 3,736
meni je onak Viewty nekak najbolji, makar nije za glazbu nešto nego je više foto a kak imam mp3 player onda mi za mjuzu ni ne treba mob
-mobyXXL- is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2008., 11:10   #18
hrcak999
Registrirani korisnik
 
hrcak999 Avatar
 
Registracija: Feb 2007.
Postova: 501
Pošalji poruku preko MSN korisniku hrcak999
ma gle,uzmeš si od philipsa one in ear slušalice i sam ih koristiš na viewty na primjer,odlične slušalice,zadovoljavajući zvuk,a mobitel kao takav stvarno ima nekoliko impresivnih opcija vezanih za kamericu i jako dobar pa nije početak al lg je tek počeo s predstavljanjem ovakvih high-end modela i odmah je uspio privuć pažnju
hrcak999 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2008., 16:27   #19
dejo6
Registrirani korisnik
 
dejo6 Avatar
 
Registracija: Oct 2006.
Lokacija: požega
Postova: 1,708
Po meni je SE W960 trenutno najbolji mobitel. nema nijbolju kameru al je zato po svemu ostalom savršen.
dejo6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2008., 16:49   #20
Hrvoje xyz
Registrirani korisnik
 
Hrvoje xyz Avatar
 
Registracija: Jul 2004.
Lokacija: Zagreb
Postova: 2,061
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Hrvoje xyz
Quote:
dubrava kaže: Pogledaj post
najtanji lijepog izgleda, s dobrim ekranom i extra jakom baterijom...eto tu su moji kriteriji, sad ni nema ih bas puno, ove ostale điđa miđe su mi vise bezveze i gutaju bateriju, makar nekad dobro dođu poput dobre kamere, al eto savrsen mob je ono osnovno s lijepim izgledom i da, kvalitetnim kucistem... znaci nesto totalno suprotno od neke cigle natrpane glupostima s extra kratkom baterijom poput n95,za to imam ppc...


kakav potpis.

bas me zanima sta svi ti gikove misle o svojim par soma kuna vrjednim ciglicama kad rikne baterija nakon jednog dana intenzivnog koristenja. onda moze posluzit jedino kao hladno oruzje.
Hrvoje xyz is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement
 
Advertisement
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] kôd je On
HTML kôd je On





Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 03:09.



Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2009 Forum.hr
Ad Management by RedTyger