jel na msnu moguce da instaliram nesto i da kad me neka osoba blokira da znam da sam blokiran, tj znate ono kad vas netko blokira onda pise da je osoba offline, al ima li koji program ili tak nesto da mi kaze
THIS PERSON HAS BLOCKED YOU
ili tako nesto? eto ako ima bilo bi mi drago da mi javite
jel na msnu moguce da instaliram nesto i da kad me neka osoba blokira da znam da sam blokiran, tj znate ono kad vas netko blokira onda pise da je osoba offline, al ima li koji program ili tak nesto da mi kaze
imam ja jedan program gdje ti se pojavi ako te netko hoce izbrisati ili blokirati da i i ti njega mozes odmah blokirati,program je odlican javi mi se na pm ako hoces ime programa
moj tata si je instalirao neki msn koji mu odmah pokaže tko ga je blokirao...tak sam ga ja jednom za probu i blokirala i obrisala i kad se ulogirao, izbacio mu se prozorčić s obavijesti da sam ga blokirala i izbrisala s liste...
neam pojma kakav je to msn, al ak oš mogu ga pitat...
bajdvej, famozni, hahahhaah
Imas na internetu samo jedan online program di upises mail od osobe, i jedino sto vidis dali je online ili offline... nemoras nikoji pass davati, jer ako je tebi na msnu offline a tamo na tom programu je online znaci da te je blokala osoba... Al prvo pogledaj na osobi koja je online dali ce pisati dal je online, ak nece onda nevalja to...
ma sta cu ja sad pogadjat, kad ce ta osoba bit offline ili online pa upisivat, meni treba program koji mi sam kad me netko blokira kaze BLOKIRAN SI
i to je to
ili kad me netko izbrise
vi ste znanost o tome napravili
ima neka stranica na netu..pokaze ti ko te blokiro i izbriso..trazi ti pass al pass promjenis poslije...gledo sam prije 10-tak dana a komp jos uvijek normalno radi...
msn discovery imam al on mi samo pokaze kad me neko izbrise... i pita dal i ja zelim njega delete
Skinio sam taj msn discovery, i cim sam ga pokrenuo na netu, odmah mi je avg detektirao trojanskog virusa, AL ODMAH ISTI SEKUND, zato ne kuzim, , jel me tko zajebaje? pa sam ga sad izbrisao i stavio virus u vault