Nda... sportske varijante... Moj Megane ima 200 konja!!! Leti ko zmaj!!!
Ovo su sportske varijante: SLR, 911Turbo, M3, Audi R8, RS4, čak i Mayback 62 ima bolje performanse od bilo kojeg francuskog sportskog automobila sa trake... A služi da se skupe debele guzice fino i udobno voze s mjesta na mjesto.
da francuzi proizvode tako skupe aute bili bi opet bolji, kao sta su po klasama uvijek bolji tipa laguna - passat, golf - 307, 207 - polo, i tako
oprosti ali cecejevi su ženska a ne gay auta, ne vrijeđaj žene govoreći im da voze gay auta
dok recimo bmw 3 coupe, bmw 5, mecedes slk, audi tt nisu ni za zene ali ni za muske, vec za muske upitnog svjetonazora - gay
oprosti ali čitaj što pišem, a to je da po gradu upravo viđam fegove koji voze ceceje. nigdje nisam ni riječi o ženskama napisao.
od ovih što si napisao eventualno tt dolazi pod upitnik. ostalo si spomenuo tek da popljuješ ostale njemačke luksuzne marke. jadno i nisko
a da svak dodje sa svojim autom. mi sa svojim novim autima a vw-ovci sa svojim po 20 godina u prosjeku starima...ipak su vasa auta besmrtna cemu ih mijenjat- cak i po 20 godina stara su bolja od francuza.
I to kaže netko tko vozi Škodu koja je zapravo VW (VAG). Bože sačuvaj
taj mjenjač od renola bi se svidio samo dvjema osobama: đeni i ćićolini
s ovim se nazalost moram slozit.mjenjac u megana je katastrofa. ne za mjenjanje brzina koliko njegov izgled i polozaj. kad je u leru imas osjecaj da je u 3.
ali zapamtite sto kazem novi megane ce biti bolji od golfa sestice... kladim se u svoju posranu skodu rs...toliko sam siguran.
Necu govorit da je VW najbolji auto, niti da je ijedan švabski auto ustvari najbolji... jer taj najbolji ne postoji... ali švabe rade bolje aute od francuza i točka.
Ono za lagunu... to je concept, nećemo takve stvari uspoređivat jer se već zna kakve koncepte švabe rade... spomenut ćemo Rinspeed Senso, a što se tiče bajnog motora iz lagune i kako švabe neznaju za bolje od roktajućeg TDIa... što reći na BMW koji na vodik ide preko 300? ... ili Hibrid S-Klasa... nećemo dalje. ili 1.4 TSI sa 170ks i te fore. I nemoj zaboravit ko je izmilio dizel motor.
F1 Renault kako pjeva pjesmu... zar nijedna druga formula nemože to? Fino spojiš na komp i odrediš brzine vrtnje, svaka brzina drugačije zvuči i eto melodija...
I zadnje... volio bi vidit to di porsche spusi od obicne lagune... Sigurno nije bila Carrera GT
dao sam vam clanak pa ste se svi nasrali. britanac je testirao, sto znaci da nikako nije favorizirao lagunu-jer svi znamo da englezi mrze francuze. porshe boxter je bio u pitanju.
" kume, jozo je. evo čito sam ima nekih zlih ljudi na kompjuteru koji kažu da mojo auto ne valja. kažu da nijemačka auta nisu dobra. oni volu više neke tamo vrancuze, šta ti ja znam. to me kao pravog ljubtelja auta vrijeđa, kao hrvata i katolika. oni ne kontaju da je Golf pravo katoličko auto s kojim je mnogo naših ljuuudi išlo u nijemačku na rad kad su bili komunisti na vlasti. otišli u jedinci, vratli se u dvojci. boli me kume duša.
čuvaj mi moga keca jednoga dana ću se vratit dolje pa ćemo opet skupa da ga turiramo i tako. to je dobro auto. ako mognem kup ću radio da slušamo muzku. i tako. "
" kume, jozo je. evo čito sam ima nekih zlih ljudi na kompjuteru koji kažu da mojo auto ne valja. kažu da nijemačka auta nisu dobra. oni volu više neke tamo vrancuze, šta ti ja znam. to me kao pravog ljubtelja auta vrijeđa, kao hrvata i katolika. oni ne kontaju da je Golf pravo katoličko auto s kojim je mnogo naših ljuuudi išlo u nijemačku na rad kad su bili komunisti na vlasti. otišli u jedinci, vratli se u dvojci. boli me kume duša.
čuvaj mi moga keca jednoga dana ću se vratit dolje pa ćemo opet skupa da ga turiramo i tako. to je dobro auto. ako mognem kup ću radio da slušamo muzku. i tako. "
zakaj je laguna 2,0dci tako troma, danas sam ju vozio,povuće ona ali ipak ja sam očekivao bolje startove i ubrzanja ipak je to 150ks. Auto je udoban,naravno kao i svi francuzi,dobro lezi na cesti,izgled je naravno kopiran od citroena C5. Cjelokupno gledano taj je auto mogao biti i bolje napravljen,ali sad ga ja već uspoređujem sa passatom 2,0 tdi koji ima 140ks koji kad ga stisneš ide,a da ne govorim o 170ks
francuska auta nevaljaju, evo moj pekar (šipac naravno) se isao praviti pametan pa je umjesto pravog dostavljaka (caddy-a) kupio nekog tulavog francuza pežo partner
kao prvo, kakvo je to ime, partner, jebate bas je pedersko, pravi naziv bi trebao biti ortak a ne neki jebeni partner, odkako ga je kupio stalno mu na semaforu neki likovi s francuskim cc-ovima dobacuju znakovite poglede
i kao drugo auto se kvari u tri pm, cak su mu stakori koji su u brasnu pozderali elektricne instalacije pa mu kontrolna tabla svjetli kao bozicno drvce
Na Nurnbergringu je GT-R postavio bolje vrijeme od najjače 911... to je činjenica, to priznam, ni nikad nisam ni govorio da je GT-R lošiji od 911... ali GTR nije francuz tako da tebi i francuzima to nikako ne ide u prilog.
zakaj je laguna 2,0dci tako troma, danas sam ju vozio,povuće ona ali ipak ja sam očekivao bolje startove i ubrzanja ipak je to 150ks. Auto je udoban,naravno kao i svi francuzi,dobro lezi na cesti,izgled je naravno kopiran od citroena C5. Cjelokupno gledano taj je auto mogao biti i bolje napravljen,ali sad ga ja već uspoređujem sa passatom 2,0 tdi koji ima 140ks koji kad ga stisneš ide,a da ne govorim o 170ks
kao prvo izmisljas. ja sam lagunu 3 vozio 3 sata i dusu sam joj izvadio. vuce izvrsno, bolje i od mondea i od passata. drugo drzi cesto odlicno nista losije od ovo dvoje ali je udobniji masu. interijer da ne pricamo.prijatelj koji obozava njemacka auta i sam je njemac je priznao da mu je laguna bolja i on je vozio sva tri auta. u jednom testu su usporedjivali lagunu i passat i receno da je passat bas po svemu zaostaje za novom lagunom. cak su i englezi pohvalili lagunine dizele i naglasili da su najbolji u konkurenciji ova tri auta. cak i scenic sa 150 ks bolje juri od passata
sta se vatas tog 170 ks motora kad ovi imaju 175 koji ce sad brzo zamjeniti za 180.
sta te toliko boli da su francuzi napravili tako dobar auto...ako dokazu pouzdanost a na pravom su putu, vw pada na poziciju iza renaulta...
Na Nurnbergringu je GT-R postavio bolje vrijeme od najjače 911... to je činjenica, to priznam, ni nikad nisam ni govorio da je GT-R lošiji od 911... ali GTR nije francuz tako da tebi i francuzima to nikako ne ide u prilog.
dijele tehnologiju tup tup. renault je izbacio koleos i uzeo je sve od nissana osim interijera i exterijera i vec imaju bolji crossover os vecine europljana a nisu ni prstom makli, sto da im padne napamet izdati i koju skuplju jurilicu?!
ovi novi dizelas su zajedno napravili i nude vrhunske performanse 265 ks i 550 nm okretnog momenta vec pri 1 750o/min
Švabo nikad neće imat srce jednog talijanskog auta a hebeš sve statistike i brojke ak ti nije gušt vozit auto koji imaš...
Definitivno se slazem, na to prvo i gledam kad biram auto
dijele tehnologiju tup tup. renault je izbacio koleos i uzeo je sve od nissana osim interijera i exterijera i vec imaju bolji crossover os vecine europljana a nisu ni prstom makli, sto da im padne napamet izdati i koju skuplju jurilicu?!
ovi novi dizelas su zajedno napravili i nude vrhunske performanse 265 ks i 550 nm okretnog momenta vec pri 1 750o/min
omg, koji si ti njub, daj fakat odi jahat srne
ti povezujes jedan gt-r i renault
covjece onda po tvome vw ima iskustva u f1 jer merc je u njemackoj a i krajem osamdesetih (i think) lambo je bio u f1 a on je sada u vlasnistvu vag koncerna
a sta je onda tek s fiatom, pa on je vlasnik ferraria
a GM, on je bio vlasnik lotusa, mora da su svi opeli pravi f1 bolidi onda
fakat si lik
Dijele tehnologiju? Jeli to DA! na pitanje "jeli GT-R francusko auto"?
Valjda su francuzi napravili tehnologiju, dali to japancima da si slože GT-Ra i onda od njih uzeli to nazad da naprave Koleosa koji još nije ni izašo, niti je bio testiran protiv konkurencije a već je bolji.
Ili kako je bilo... prosvjetli me...