U trećem mjesecu trudnoće sam isla tamo vaditi krv, i sad ne mogu naci nalaze pa me zanima ako je netko isto tamo bilo na sto su nas sve testriali, znam da je bilo u vezi hepatitisa ali za ostalo ne znam
Ja sam išla onako redovno, kako me gin poslao.
Dakle KRvna krupa, Rh faktor, indirektni antiglobulinski test, Hepatitis Bs antigen i EIA antitreponemski test.
Nadam se da sam pomogla. I ako trebaš, mislim da bi oni to trebali imati u kompu, negdje
trebam ici u zavod za transfuziju radi odredjivanja krvne grupe i rh faktora. zna netko jel se moram posebno naruciti ili mogu samo doci s uputnicom? jesu tamo velike guzve? i kako javnim prijevozom doci do gore? tnx
p.s. i nisam trudnica, ali mi je google izbacio ovu temu, pa reko da tu pitam
Dobiješ uputnicu i dođeš. Kao ne trudnica ideš na šalter za obične smrtnike i predaš uputnicu i čekaš da te prozovu.
Gužva je relativna. Ja kad sam bila bilo je oko 25-30 ljudi vani u čekaoni, al dio ih je sjeo nakon vađenja tako da je bilo manje koji su čekali.
Trudnice imaju prednost pa kako koja dođe ubace ju u red.
I to je to.
Najlakše doći tramvajem do Petrove crkve, kreneš Petrovom i uđeš u Petrovu 3 - velika tabla je na ulici i ravno u zgradu (kako bi talijani rekli - sempre dritto). I to je to
pa ja sam RH+ pa su mi svejedno napisali da dodem u 8.mj??
kako sad to?
ja danas bila, isto sam RH + pa sam u 8. mj otišla ponovo, nemam pojma zašto ali eto ginekolog me poslao, valjda ima razlog.
Od viška kontrole glava ne boli
Uglavnom rade do 11 (vade krv) i najbolje je doći oko pola 11, najmanja je gužva
ja danas bila, isto sam RH + pa sam u 8. mj otišla ponovo, nemam pojma zašto ali eto ginekolog me poslao, valjda ima razlog.
Od viška kontrole glava ne boli
Uglavnom rade do 11 (vade krv) i najbolje je doći oko pola 11, najmanja je gužva
daj mi pliz reci od koliko sati ujutro rade? tnx ... jer ja bas i ne mogu doci u pola 11 jer radim, pa bi to znacilo da cu izgubit cijeli dan