razumjem ja da nisu bash zreli kao zenske. treba im duze da dodju do one faze da zele ozbiljnu vezu, porodicu, djecu.
ali sto ne shvatam je to da se uplashe veze. vole te, ali chim vide da si ti za ozbiljno, nekako se povuku. pa radje bi i sami bili samo da eto, nedo bog, se ozene.
a pricham o mushkarcima iznad 25te godine.
pochesto chujem kod prijateljica koje su raskinule kao izgovor 'volio te je, to je 100%, samo nije bio spreman'
da li se ti mushkarci ikada kaju sto nisu se strpili stom osobom josh neko vrjeme neg su je pustili da odu ?
Strpi se još koju godinu, ja sam uočio i kod sebe i kod ovih svojih hahara da nam je mahom negdje iza tridesete došlo do mozga da bi lagano bilo vrijeme da se stisnemo uz neko toplo žensko dupe i da nam to bude super... Ono, nije da ne bismo i dalje tulumarili i švrljali i zajebavali se, al nam je sve privlačnija ideja da nas netko dočeka kad se vratimo doma. Do te mjere da smo spremni čak i žrtvovati neke od navedenih želja u zamjenu za mir u kući. Kažem ti, sumnjam da ima neko univerzalno pravilo, ali ja sam tu promjenu težnje sam iskusio i primijetio kod drugih upravo tijekom četvrtog desetljeća života.
Moderatorice, molim te da zatvoris ovaku glupu temu.
Ja sam ozenjen i glup sam!!! Da sam bija pametan i ja bi odugovlacija!
NEMOJTE NIKAD BIT SPREMNI JER CE VAS SJEBAT!!!
dakle,porodicu i djecu ne zelim nikad,ozbiljna veza je jedina koju poznajem uz poneku jebacinu u pauzama,i tako je oduvijek,al zato kad vidim da me se stisce,forsira i uopce razmislja na takav nacin-kao ,vrijeme je-dodje mi da se upucam!
ne kuzim taj sistem i bojim ga se
__________________ lepljiv od znoja i mastan od krvi...
da, ali objasniti da je liga prvaka važnija od nje same, pa playstation s frendovima, a piva je nešto sveto, to je nemoguća misija,
ko sve imaju razumijevanja prvi mjesec, a onda se kreće u preodgoj,
biti slobodan je jebeno
da, ali objasniti da je liga prvaka važnija od nje same, pa playstation s frendovima, a piva je nešto sveto, to je nemoguća misija,
ko sve imaju razumijevanja prvi mjesec, a onda se kreće u preodgoj,
biti slobodan je jebeno
Ako ti je liga prvaka vaznija onda se zeni za ligu prvaka a ne za doticnu....
Ne kuzim muskarce koji bi ovce i novce,,,,uplase se kad dodju u 30-e da im nece imati tko skuhati, oprati da ce ostati sami ko cukci a zele zadrzati svoje svrljanje okolo do beskraja....e pa takvi su uistinu zasluzili da ostanu sami do kraja....
Ako doista ne volis onda se i ne zenis....ako volis onda ti liga prvaka nece vise biti bitna pokraj tvoje zene. Odnosno zena je na 1. mjestu a potom sve ostalo. Zato je najbolje kad se dvoje nadju koji imaju slicne interese i koji se prije svega bezgranicno vole i nije im se tesko odreci nekih stvari zbog druge polovice.
nit su muskarci spremni, nit su zene spremne. ikada. samo nam je drustvo 'nametnulo' norme ponasanja medju kojima je - ozeniti/udati se i imati djecu. razumijem sve koji kazu da nisu spremni.
__________________ ...but all the clocks in the city began to whirr and chime: o let not Time deceive you, you cannot conquer Time...