btw, idu ljudi u Zg na utakmicu sutra navečer! spava se u dubravi, svi interesirani za ovaj put snađite se za detalje
evo stvarno ne znam šta da kažem,pa koliko ti imaš godina!!
ti stavljaš informaciju na internet di će torcida spavat!!i onda makar sam ja u suprotnoj grupi ipak te upozoravam da nepišeš takve debilane!!mogao si usput napisat i otprilike kad dolaze jel shvaćaš šta nosi ovaj tvoj upis kakve posljedice mogu biti!!
eto makar sam iz druge grupe,ipak upozoravam na ovake retardirane upise!!!
Hajduk treba preuzeti:
Torcida
Željko Kerum
Slaven Bilić
Roman Abramovič
Oliver Dragojević- u ovom trenutku vodi
GLASUJTE!
Torcida svakako. Čitam sad na indexu, kao da će navijačima bit ponuđen otkup dionica. Osobno mislim da je to najrealnije za hajduk jer uistinu svako jebeno selo u Dalmaciji navija za hajduk i imaju tradicionalnu vojsku simpatizera, te mislim da je realno oko 50,000 navijača koji će htjeti kupiti dionice. Nadam se da će se tak nekaj jednom dogodit i nama, evo danas sam počeo spremati sve ursus arctrose u posebnu kutijicu za otkup dionica. Što kasnije bude, više bum ih kupil...
__________________ Lajte kere varošanke, odlično vas znam, lajte samo znajte da vas ne slušam!
net.hr koji, kao i uvijek, radi sprdačinu od svega što ima veze sa Dalmacijon.
Imaš prve simptome srbija sindroma, ne daj se. Oni rade sprdačinu od svega, pa i od Dalmacije, meni je jače kak ekipa glasa za Olivera koji se prodao šugavom Lidlu za slance...
__________________ Lajte kere varošanke, odlično vas znam, lajte samo znajte da vas ne slušam!
Imaš prve simptome srbija sindroma, ne daj se. Oni rade sprdačinu od svega, pa i od Dalmacije, meni je jače kak ekipa glasa za Olivera koji se prodao šugavom Lidlu za slance...
sprdačina je, ali mislim da je greener htio reć da je net.hr takav - sprdačinom i ocrnjivanjem svega podižu gledanost...uostalom ka i svi ostali šugavi net portali.
ja sam prije 10 godina reka da ću kupit najmanje jednu dionicu hajduka, skupila se i do sada neka solidna cifra (oko 1000 eura) a još kad jebeni iranci isplate lovu...
ja sam prije 10 godina reka da ću kupit najmanje jednu dionicu hajduka, skupila se i do sada neka solidna cifra (oko 1000 eura) a još kad jebeni iranci isplate lovu...
To će biti odlično ako se ostvari. Napokon da dignemo Hajduka na noge. Kupit ću paket dionica makar crka i propa!