šta te to čudi? očito nisi čitao njihovu knjigu "najvjerniji". pročitaj. pogotovo onaj dio gdje spominju vođu navijača dinama iz vinkovaca do rata. i njegovu ekipu iz novog sela koji su bili glavni među njima. kad imaš takvu povijest navijanja gdje ti je četnik bio vođa navijača , legenda(pri tome ne mislim srbin, nego četnik koji je pobjegao u srbiju a u kući mu našli oružje) i sve to spominješ u svojoj knjizi nije ni čudo što se poslije pereš brijanjem na ustašku spiku.
Mislim da to nije bitno za cijelu priču. Prije dolaska Toplaka je na čelu Cibalije bio predsjednik koji nije bio povezan sa centrom moći (tj. Maksimirskom 128). Nakon njegove smjene dolazi novi predsjednik, usko povezan s dotičnim personama, koji na mjesto trenera, a u dogovoru s moćnicima, stavlja Mamićevog "igrača", Toplaka. A to se Ultrasima, kao ponosnoj skupini, naravno, ne dopada.
Nek me neko od vinkovčana ispravi, ako sam u krivu.
fali ti jedan predsjednik u priči...ne znam tko je čiji više
a kako ultrasi gledaju na dolazak i.štimca prije par sezona i čudotvorni ostanak u ligi ?
fali ti jedan predsjednik u priči...ne znam tko je čiji više
a kako ultrasi gledaju na dolazak i.štimca prije par sezona i čudotvorni ostanak u ligi ?
šta se tu ima kako gledat ? Štimac je karijeru počeo u Vinkovačkom Dinamu, bio je trener tada, izvukao je ostanak u ligi.Ali da će njemu netko zahvaljivati- neće!Uostalom, ne postavljamo mi trenere u Cibaliji, nego gospoda Pušimokuracmamiću
šta se tu ima kako gledat ? Štimac je karijeru počeo u Vinkovačkom Dinamu, bio je trener tada, izvukao je ostanak u ligi.Ali da će njemu netko zahvaljivati- neće!Uostalom, ne postavljamo mi trenere u Cibaliji, nego gospoda Pušimokuracmamiću
ok...ali realno kad gledaš uvijek su "mali" klubovi naklonjeni nekom jačem...i vani je tako oduvijek. od posudbe igrača, poslovnih i kojekakvih veza, navijačkih veza...ja se sjećam da su one stolice išle iz dinama za čuturu ili tak nekog
onaj čulo je bio sa šticom i hajdukom u klanu, ovaj s mamićem...jbg
ok...ali realno kad gledaš uvijek su "mali" klubovi naklonjeni nekom jačem...i vani je tako oduvijek. od posudbe igrača, poslovnih i kojekakvih veza, navijačkih veza...ja se sjećam da su one stolice išle iz dinama za čuturu ili tak nekog
Ultrasi su jasno poručili sve šta misle i o jednom i o drugom na zadnjoj utakmici s Hajdukon u VK
Pozdrav braćo !!
Zanima me samo informacija , kakvo je stanje u upravi Cibalije.. Ima li ikakvog napretka, po rezultatima vidim nema, kakvi su planovi za dalje, hoće li se izbijeći ispadanje u 2. ligu !??
situacija nije dobra što se tiče tablice,ali dečki se bore i igraju puno bolje od rezultata tako da se mora sreća okrenuti i na našu stranu,pojedinci iz uprave (tu ne mislim na predsjednika Hodaka) su nas svojom nesposobnošću i sitnim interesima ovdje i doveli pa od njih osim prisilnih ostavki ništa niti ne očekujemo,sve u svemu vjerujemo u ovu ekipu i očekujemo ostanak u ligi i osvajanje kupa