Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Poruke, želje, komentari
Korisničko ime
Lozinka

Poruke, želje, komentari Vaše primjedbe, ideje, želje, komentari. Kako da Forum bude bolji i uljudniji.
Podforumi: Čestitke i Kutak za banirane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.03.2008., 23:46   #1
Baron Samedi
Child of Malkav

Baron Samedi Avatar

Registracija: Mar 2004.
Floating banner

Ovaj megaimbecilan banner od Zagrebacke banke se pojavljuje NA SVAKOM otvaranju svake stranice, tako da ne samo da nemam zelju kliknuti na njega, imam zelju jebati sve po spisku copyju koji ga je izmislio, web dizajneru koji ga je oblikovao, programeru koji ga je stvorio, media planeru koji je odabrao forum.hr te media buyeru koji je zakupio taj prostor.

A da ne kazem da je osoba koja je trazila da se on otvara na ovakav nacin - iritantno ponavljajuce na sredini ekrana - teski slucaj retardiranosti i da je do stadija marketing managera vjerojatno dosla preko kreveta - jer, da je imalo pazila na nastavi ili upotrijebila mozak ili bar ucila iz iskustva, znala bi da postoji nesto sto se zove OVERFLOW te ZASICENJE, pa s tim i NEGATIVAN BRAND ESCALATION.

Radi se, naravno, o banneru "Ugovorite auto osiguranje putem e-zabe".

E, da, a lektor je totalan idiot, jer "autoosiguranje" se ne pise spojeno, vec ide s crticom, obzirom da je slozenica dvije rijeci.

Pozdrav Drito Konju, ma gdje bio.

Dakle, moje pitanje je - moze li se sto uciniti da to sranje ne skace stalno, nego, recimo, jednom kad se ulogiras i basta.

Zadnje uređivanje Baron Samedi : 13.03.2008. at 01:22.
Baron Samedi is offline   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 10:35   #2
ZgSash
Bad to the bone

Registracija: Nov 2002.
Pošalji poruku preko Skype korisniku ZgSash
moze se , recimo potraziti preko nekoliko tema koje su se vec bavile tom tematikom i nacinima rjesavanja
ZgSash is online now   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 13:26   #3
cp.tar
Krvožedni GNU gomolj

cp.tar Avatar

Registracija: Dec 2002.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku cp.tar Pošalji poruku preko Yahoo korisniku cp.tar
Firefox: instaliraj Adblock Plus.

Pretplati se na francusku listu (dodaje europske ekstenzije na EasyList), meni radi fantastično.

Nikad više nećeš vidjeti reklamu.

Ja sam ga sad instalirao na faksu kad mi je nešto iskočilo usred prozora čim sam došao na forum, prije nego što sam se ulogirao.
Što je previše, previše je.

math_baby reče: samo toliko da znate da vam cp.tar moze, u dogovoru s nekim od admina promijeniti sadrzaj vaseg bloga ukoliko mu se taj sadrzaj ne svidja!
cp.tar is offline   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 13:52   #4
Vilibald
22:22...:D

Vilibald Avatar

Registracija: Aug 2007.
ja imam ad muncher..jel o tome rijeć..mislim ždere sve reklame,bilo gdje..baš sve
Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
Vilibald is offline   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 14:31   #5
MEP
Ljubav, a ne đir 1950

MEP Avatar

Registracija: Jan 2004.
Koji banner
MEP is offline   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 15:05   #6
colour
¨

colour Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
ZgSash kaže: Pogledaj post
... preko nekoliko tema koje su se vec bavile tom tematikom i nacinima rjesavanja
baš tako
ja sam se na jednoj od tih tema zauvijek riješila tih napasnika
sad malko odem na drugi browser, nezaštićen, da vidim što se vi žalite

postoje 2 teme otvorene zbog Pankrta ... i tamo je super rješenje za IE, i mislim neke upute za Mozillu

zašto sebe mučiti
colour is offline   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 16:41   #7
Baron Samedi
Child of Malkav

Baron Samedi Avatar

Registracija: Mar 2004.
Nije meni problem jednom vidjeti banner - dapace, ima super bannera i ima dobrih ideja, tako da je to jos i cool.

NEGO MI IDE NA ONU STVAR da taj usrani banner skoci kad se ulogiram. O.k., prvi skok. No, onda idem na "post", pa mi skoci na "Odgovori na temu". Pa ja odem na PM, pa mi i tamo skoci. Pa pokusam odgovoriti na poruku, pa i tamo skoci.

Kuzite vi o cemu pricam? Neki retard je lose setirao banner! Taj banner bi trebao skociti ILI na naslovnici ILI na podforumu koji gleda njegova ciljna skupina (npr. na Auti, Posao i Karijera, Gospodarstvo itd. kad se radi o tom ZABA banneru).

Ovako ne samo da ne prenosi poruku, nego iritira, a stvara i negaciju. Ne znam za vas, ali ja sada sigurno necu ugovoriti auto-osiguranje preko ZABE.
Baron Samedi is offline   Odgovori s citatom
Old 13.03.2008., 19:13   #8
plisani
Registrirani korisnik

plisani Avatar

Registracija: Feb 2004.
re

Quote:
Baron Samedi kaže: Pogledaj post
Nije meni problem jednom vidjeti banner - dapace, ima super bannera i ima dobrih ideja, tako da je to jos i cool.

NEGO MI IDE NA ONU STVAR da taj usrani banner skoci kad se ulogiram. O.k., prvi skok. No, onda idem na "post", pa mi skoci na "Odgovori na temu". Pa ja odem na PM, pa mi i tamo skoci. Pa pokusam odgovoriti na poruku, pa i tamo skoci.

Kuzite vi o cemu pricam? Neki retard je lose setirao banner! Taj banner bi trebao skociti ILI na naslovnici ILI na podforumu koji gleda njegova ciljna skupina (npr. na Auti, Posao i Karijera, Gospodarstvo itd. kad se radi o tom ZABA banneru).

Ovako ne samo da ne prenosi poruku, nego iritira, a stvara i negaciju. Ne znam za vas, ali ja sada sigurno necu ugovoriti auto-osiguranje preko ZABE.
Nisi jedini ovo je toliko iritantno da onaj koji je ovo postavio nema blage veze sa ovim poslom a kamoli sa reklamom jer da ima malo mozga to bi riješio na kud i kamo pametniji način ali što je tu je

ZABA NITI U BUNILU
Old 20.03.2008., 10:33   #9
Johnny™
Registrirani Klon

Johnny™ Avatar

Registracija: May 2007.
Johnny™ is offline   Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja