Prema svemu sudeći Nk Zadar je opet stvorio najperspektivnijeg golmana u Hrvatskoj!! Dečko igra odlično,gledam ga svake subote i mislim da će na kraju sezone poći u Dinamo ili Hajduk ili možda u inozemstvo. Prije par mjeseci Mamić ga je želio kupiti što će od toga biti...vidjeti ćemo!!
Evo članka:
Subašić je izjavio kako bi odmah sutra potpisao za Dinamo
"Gledajte to je škakljiva tema. Subašić ima svog menađera a on je Reno Sinovčić. Ono što je nama jućer Mamić ponudio je sljedeće: 'Želimo kupiti Subašića pa vam ga posuditi tako da se nastavi razvijati u Zadru.' Ja mislim da u ovom trenutku to ipak nije izvedivo te da će Danijel shvatiti koliko je potreban Zadru te da će na kraju ostati. Nama u klubu nikome nije u interesu da Danijel ode iz Zadra, još uvijek, no sve su opcije i dalje otvorene."
pa po meni je subašić daleko najbolji golman u hnl-u bez obzira šta su tu koch,stojkić,skender....
za dvi tri godine čvrsta jedinica nekog europskog kluba, lako moguće i repke
__________________ Ida Scott Taylor once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.
__________________ Ida Scott Taylor once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.
za rukavinu je toliko lyon valjda nudio.subašić je golman pa malo teže...i nisu mu valjda obrane tako spektakularne.
dobar, dobar.....
žalosno kako ljudi u hrvatskoj uopće nemaju pojma ko i kako igra u hnl-u