ove "žene" na farmi osim možda Dvine i jesu kurve i narkomanke, čovjek je apsolutno u pravu, svaka mu čast što je bez dlake na jeziku rekao sve što misli o ovim spodobama na farmi....Lupino legenda...a najbolje je rekao za Alex da je za Vrapče, ta žena je stvarno najveća sramota za ženski rod....
Da, of course, u tvom selu su sve ženske što imaju mobitel kurve pa đe ne bi i ove
a ti si nam ovak zgodan i čedan i tak pametan kao naš lupinček koji je, bajdvej, za lovu ševio bogate amerikanke u mladim danima.
Da, of course, u tvom selu su sve ženske što imaju mobitel kurve pa đe ne bi i ove
a ti si nam ovak zgodan i čedan i tak pametan kao naš lupinček koji je, bajdvej, za lovu ševio bogate amerikanke u mladim danima.
I u mom isto..
"Kako to da ste na Farmi, iako ste najavljivani kao prvi favorit, među ukućanima ispali najveći negativac?
- Oni su mrzili moju radišnost, mrzili su moju potrebu da stvari odradim kako treba. Da sam bio tračer, da sam zabušavao, da sam pristao biti polusvijet kakav su oni, možda bih bio najsimpatičniji. Ovako, bio sam čovjek koji im istresa istinu u lice, a takvi sigurno nisu omiljeni."
“Moji anđeli” više su društveno angažirani nego fotografski projekt. – Nervira me što naša država troši vrijeme, energiju i novac na pogrešne stvari i ne uviđa što su prave vrijednosti društva. Živcira me i društvena nepravda i bahatost – zlo mi je kad vidim političare, i ne samo njih, kako se šepire u najskupljim automobilima umjesto da nešto od svog bogatstva podijele s onima kojima treba. Ako već nisu spremni dati svoj novac, barem da se na društvenom planu više angažiraju i vode politiku koja bi djeci uopće, a pogotovo bolesnoj, omogućila dostojniji život. Najgore mi je to što sam siguran da su barem dvije trećine vlasnika tih “bijesnih” automobila do svog imetka došlo lopovlucima i malverzacijama. A istodobno četverogodišnjem dječaku Peri, za kojeg sam se posebno vezao i koji je preživio već četiri operacije na glavi, jer ima problema s ravnotežom, Ministarstvo zdravstva odbilo je pokriti 2000 eura za lijekove, a bez lijekova mu se stanje stalno pogoršava. To je da vam srce pukne."
O modnom svijetu i jet setu misli što i danas:
"To je sve polusvijet: od svih tih izbora ljepote do modela, modnih agencija. Mislim da bi sve te ljude iz hrvatskog jet-seta trebalo poslati na prisilni rad. Meni se sve to zgadilo. Shvatio sam da je modna industrija, pogotovo kod nas, za jeftine, stine duše. Radi se o antiglamouru, prozirnom i bezvrijednom."
evo plačem Lupi!
prije nego si ovo shvatio jako dobro si se nauživao svega i svačega u tom tvom ex svijetu,
oborio si rok u shvaćanju bita stvari,tebi je trebalo tu negdi otprilike oko 40 godina da bi onda shvatio ovo što sad piše u tvom intervjuu.
"Kako to da ste na Farmi, iako ste najavljivani kao prvi favorit, među ukućanima ispali najveći negativac?
- Oni su mrzili moju radišnost, mrzili su moju potrebu da stvari odradim kako treba. Da sam bio tračer, da sam zabušavao, da sam pristao biti polusvijet kakav su oni, možda bih bio najsimpatičniji. Ovako, bio sam čovjek koji im istresa istinu u lice, a takvi sigurno nisu omiljeni."
čak ni ti ne bi to bolje opisao?
pa on je s takvima živio i radio svesrdno oko 40 godina najmanje.
toliko mu je trebalo da vidi možda dr Nelu Sršen pa onda krene nekimdr putem.
oborio je rekord u shvaćanju biti.
evo plačem Lupi!
prije nego si ovo shvatio jako dobro si se nauživao svega i svačega u tom tvom ex svijetu,
oborio si rok u shvaćanju bita stvari,tebi je trebalo tu negdi otprilike oko 40 godina da bi onda shvatio ovo što sad piše u tvom intervjuu.
:aplauz:
..hm, meni se čini da si ti sve shvatila još u vrtiću
..to je ok, ali je šteta što si na toj razini ostala...u stvari, kada malo bolje razmislim, ovakve paušalne zaključke moj sin nije donosio niti u vrtićkoj dobi
..to je ok, ali je šteta što si na toj razini ostala...u stvari, kada malo bolje razmislim, ovakve paušalne zaključke moj sin nije donosio niti u vrtićkoj dobi
s tobom se ne želim natezati,nemamo zajednički jezik niti ćemo ga ikad imati,
pišem točno ono što znam,
ne lametiraj previše riječima jer možda kasnije(vrijeme će pokazati)progutaš ono što si izrekla.
Po ovoj količini gnjeva koju je sasula na Lupina, ja mogu zaključiti samo jedno.
Htjela je jednom biti manekenka, on ju nije htio slikat usprkos svim njenim molbama i ponudama i sad evo ima konačnu šansu osvetit mu se.
Po ovoj količini mržnje koju prosipa po nama, koji smo ovdje isključivo zbog zajebancije, po njenim postovima i neargumentiranim napadima zaključujem da joj fali malo više od jedne daske u glavi.
meni se taj doima poput dečka koji je pred dva dana ušao u pubertet, ono lik ima 60 godina, svi pričaju da je prošo pola svijeta, slikao gole žene i ogolio stankovića do pasa, a glavni komentar mu je da je grdička glupa zato jer joj pička smrdi i da ju stalno gladi pa s tim rukama kuha i da će ih potrovat, ne znam za vas al meni to ne zvuči inteligentno i postoje drugi načini da se čovjeku dokaže da ono što radi nije u redu pa je mogao nekak drukčije formulirat svoje argumente ako se mene pita, vrijeđanje je za neandertalce, i ne ja nisam na strani aleksandre, ja nisam na ničijoj strani
meni se taj doima poput dečka koji je pred dva dana ušao u pubertet, ono lik ima 60 godina, svi pričaju da je prošo pola svijeta, slikao gole žene i ogolio stankovića do pasa, a glavni komentar mu je da je grdička glupa zato jer joj pička smrdi i da ju stalno gladi pa s tim rukama kuha i da će ih potrovat, ne znam za vas al meni to ne zvuči inteligentno i postoje drugi načini da se čovjeku dokaže da ono što radi nije u redu pa je mogao nekak drukčije formulirat svoje argumente ako se mene pita, vrijeđanje je za neandertalce, i ne ja nisam na strani aleksandre, ja nisam na ničijoj strani
A jok vrijeđanje nije više privilegija jednih,sada je to privilegija svih i to neko na fin način a drugi ne.
večeras su farmerkekokoške dokazale koliko je lupino bio u pravu,
možda je sve rekao grubim riječima, ali neznam kojim se lijepim riječima može njih opisati,
vratiti lupina