Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Farma 2008
Korisničko ime
Lozinka

Farma 2008 Stočarstvo unlimited

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.04.2008., 21:48   #101
Sarah69
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2007.
Da, photo by Lupino. Evo još jedne prekrasne:
http://img403.imageshack.us/img403/771/lupinomajf9.gif
Sarah69 is offline  
Old 08.04.2008., 10:54   #102
nexte
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2006.
lupino je muška kuraba, ma daj

Quote:
ROY2 kaže: Pogledaj post
ove "žene" na farmi osim možda Dvine i jesu kurve i narkomanke, čovjek je apsolutno u pravu, svaka mu čast što je bez dlake na jeziku rekao sve što misli o ovim spodobama na farmi....Lupino legenda...a najbolje je rekao za Alex da je za Vrapče, ta žena je stvarno najveća sramota za ženski rod....
Da, of course, u tvom selu su sve ženske što imaju mobitel kurve pa đe ne bi i ove

a ti si nam ovak zgodan i čedan i tak pametan kao naš lupinček koji je, bajdvej, za lovu ševio bogate amerikanke u mladim danima.
nexte is offline  
Old 08.04.2008., 11:05   #103
Okeco
Newborn Star ;)

Okeco Avatar

Registracija: Nov 2007.
Quote:
nexte kaže: Pogledaj post
Da, of course, u tvom selu su sve ženske što imaju mobitel kurve pa đe ne bi i ove

a ti si nam ovak zgodan i čedan i tak pametan kao naš lupinček koji je, bajdvej, za lovu ševio bogate amerikanke u mladim danima.
znaci ok je seviti za lovu/bijelo/zuto domace mafijase ali je problem za lovu seviti bogate amerikanke

lupinu definitivno nedostaje socijalnih vjestina, ali ovima na farmi nedostaje puno vise ...

uz to, lupino je kod cire izjavio da si je nakon izlaska yo sam kuhao jer je ono sto su one spremale "bilo nejestivo"
Old 08.04.2008., 11:08   #104
gazdazikino kopile
neregistrirani ovisnik

gazdazikino kopile Avatar

Quote:

I u mom isto..

"Kako to da ste na Farmi, iako ste najavljivani kao prvi favorit, među ukućanima ispali najveći negativac?

- Oni su mrzili moju radišnost, mrzili su moju potrebu da stvari odradim kako treba. Da sam bio tračer, da sam zabušavao, da sam pristao biti polusvijet kakav su oni, možda bih bio najsimpatičniji. Ovako, bio sam čovjek koji im istresa istinu u lice, a takvi sigurno nisu omiljeni."

... ostalo pročitajte u Areni.

Bravo Care!! Ni ja ne bi bolje opisao tu hrpu nemaštovitih, neinteligentnih i dozlabogadosadnih i ljubomoromizjedenih ljudi telećeg pogleda..
http://www.world-of-smilies.com/wos_...icphp2pz00.gif
Old 08.04.2008., 11:33   #105
Red Tears
just beauty

Red Tears Avatar

Registracija: Mar 2008.
Quote:
analolypop kaže: Pogledaj post
http://www.nacional.hr/articles/view/13428/

Intervju s Lupinom:

“Moji anđeli” više su društveno angažirani nego fotografski projekt. – Nervira me što naša država troši vrijeme, energiju i novac na pogrešne stvari i ne uviđa što su prave vrijednosti društva. Živcira me i društvena nepravda i bahatost – zlo mi je kad vidim političare, i ne samo njih, kako se šepire u najskupljim automobilima umjesto da nešto od svog bogatstva podijele s onima kojima treba. Ako već nisu spremni dati svoj novac, barem da se na društvenom planu više angažiraju i vode politiku koja bi djeci uopće, a pogotovo bolesnoj, omogućila dostojniji život. Najgore mi je to što sam siguran da su barem dvije trećine vlasnika tih “bijesnih” automobila do svog imetka došlo lopovlucima i malverzacijama. A istodobno četverogodišnjem dječaku Peri, za kojeg sam se posebno vezao i koji je preživio već četiri operacije na glavi, jer ima problema s ravnotežom, Ministarstvo zdravstva odbilo je pokriti 2000 eura za lijekove, a bez lijekova mu se stanje stalno pogoršava. To je da vam srce pukne."

O modnom svijetu i jet setu misli što i danas:
"To je sve polusvijet: od svih tih izbora ljepote do modela, modnih agencija. Mislim da bi sve te ljude iz hrvatskog jet-seta trebalo poslati na prisilni rad. Meni se sve to zgadilo. Shvatio sam da je modna industrija, pogotovo kod nas, za jeftine, stine duše. Radi se o antiglamouru, prozirnom i bezvrijednom."
evo plačem Lupi!
prije nego si ovo shvatio jako dobro si se nauživao svega i svačega u tom tvom ex svijetu,
oborio si rok u shvaćanju bita stvari,tebi je trebalo tu negdi otprilike oko 40 godina da bi onda shvatio ovo što sad piše u tvom intervjuu.
Red Tears is offline  
Old 08.04.2008., 11:38   #106
Red Tears
just beauty

Red Tears Avatar

Quote:
gazdazikino kopile kaže: Pogledaj post
I u mom isto..

"Kako to da ste na Farmi, iako ste najavljivani kao prvi favorit, među ukućanima ispali najveći negativac?

- Oni su mrzili moju radišnost, mrzili su moju potrebu da stvari odradim kako treba. Da sam bio tračer, da sam zabušavao, da sam pristao biti polusvijet kakav su oni, možda bih bio najsimpatičniji. Ovako, bio sam čovjek koji im istresa istinu u lice, a takvi sigurno nisu omiljeni."

... ostalo pročitajte u Areni.

Bravo Care!! Ni ja ne bi bolje opisao tu hrpu nemaštovitih, neinteligentnih i dozlabogadosadnih i ljubomoromizjedenih ljudi telećeg pogleda..
http://www.world-of-smilies.com/wos_...icphp2pz00.gif
čak ni ti ne bi to bolje opisao?
pa on je s takvima živio i radio svesrdno oko 40 godina najmanje.
toliko mu je trebalo da vidi možda dr Nelu Sršen pa onda krene nekimdr putem.
oborio je rekord u shvaćanju biti.
Red Tears is offline  
Old 08.04.2008., 11:38   #107
z_lica
Registrirani korisnik

z_lica Avatar

Registracija: Jan 2008.
Quote:
Red Tears kaže: Pogledaj post
evo plačem Lupi!
prije nego si ovo shvatio jako dobro si se nauživao svega i svačega u tom tvom ex svijetu,
oborio si rok u shvaćanju bita stvari,tebi je trebalo tu negdi otprilike oko 40 godina da bi onda shvatio ovo što sad piše u tvom intervjuu.
:aplauz:
..hm, meni se čini da si ti sve shvatila još u vrtiću
..to je ok, ali je šteta što si na toj razini ostala...u stvari, kada malo bolje razmislim, ovakve paušalne zaključke moj sin nije donosio niti u vrtićkoj dobi
z_lica is offline  
Old 08.04.2008., 11:40   #108
Red Tears
just beauty

Red Tears Avatar

Quote:

i još štošta!
Red Tears is offline  
Old 08.04.2008., 11:43   #109
gazdazikino kopile
neregistrirani ovisnik

gazdazikino kopile Avatar

Quote:
z_lica kaže: Pogledaj post
..to je ok, ali je šteta što si na toj razini ostala...u stvari, kada malo bolje razmislim, ovakve paušalne zaključke moj sin nije donosio niti u vrtićkoj dobi
A bogemi ni ovo dvoje moje kopiladi..

Mislim da je crvenosuzna u bedu jer joj je zatvoren topic..http://www.world-of-smilies.com/wos_ugly/l0360.gif
Old 08.04.2008., 11:44   #110
Red Tears
just beauty

Red Tears Avatar

Quote:
z_lica kaže: Pogledaj post
s tobom se ne želim natezati,nemamo zajednički jezik niti ćemo ga ikad imati,
pišem točno ono što znam,
ne lametiraj previše riječima jer možda kasnije(vrijeme će pokazati)progutaš ono što si izrekla.
Red Tears is offline  
Old 08.04.2008., 11:44   #111
Izzy tHe OnE
Registrirani korisnik

Izzy tHe OnE Avatar

Registracija: Apr 2008.
lupino care
Izzy tHe OnE is offline  
Old 08.04.2008., 11:45   #112
Red Tears
just beauty

Red Tears Avatar

Quote:
gazdazikino kopile kaže: Pogledaj post
A bogemi ni ovo dvoje moje kopiladi..

Mislim da je crvenosuzna u bedu jer joj je zatvoren topic..http://www.world-of-smilies.com/wos_ugly/l0360.gif
niti najmanje,olakšao mi čovjek!
i hvala mu ovim putem!
Red Tears is offline  
Old 08.04.2008., 12:00   #113
z_lica
Registrirani korisnik

z_lica Avatar

Registracija: Jan 2008.
Quote:
Red Tears kaže: Pogledaj post
nemamo zajednički jezik niti ćemo ga ikad imati,
.
..lijepo, konačno se slažemo u nečemu

Quote:
pišem točno ono što znam,
..vjerujem ti... opet se slažemo (ne bu dobro, ne bu )
z_lica is offline  
Old 08.04.2008., 12:06   #114
Ziks
Banned

Ziks Avatar

Registracija: Aug 2005.
RP nekako si mi prekoma
Old 08.04.2008., 16:04   #115
carmen 71
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2008.
Quote:
Ziks kaže: Pogledaj post
RP nekako si mi prekoma
Pusti ženu, nije ni njoj lako.

Po ovoj količini gnjeva koju je sasula na Lupina, ja mogu zaključiti samo jedno.
Htjela je jednom biti manekenka, on ju nije htio slikat usprkos svim njenim molbama i ponudama i sad evo ima konačnu šansu osvetit mu se.

Po ovoj količini mržnje koju prosipa po nama, koji smo ovdje isključivo zbog zajebancije, po njenim postovima i neargumentiranim napadima zaključujem da joj fali malo više od jedne daske u glavi.
carmen 71 is offline  
Old 08.04.2008., 16:07   #116
Ziks
Banned

Ziks Avatar

I to što kažeš Carmen
Old 09.04.2008., 20:32   #117
Slafko_parvi
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2007.
meni se taj doima poput dečka koji je pred dva dana ušao u pubertet, ono lik ima 60 godina, svi pričaju da je prošo pola svijeta, slikao gole žene i ogolio stankovića do pasa, a glavni komentar mu je da je grdička glupa zato jer joj pička smrdi i da ju stalno gladi pa s tim rukama kuha i da će ih potrovat, ne znam za vas al meni to ne zvuči inteligentno i postoje drugi načini da se čovjeku dokaže da ono što radi nije u redu pa je mogao nekak drukčije formulirat svoje argumente ako se mene pita, vrijeđanje je za neandertalce, i ne ja nisam na strani aleksandre, ja nisam na ničijoj strani
Slafko_parvi is offline  
Old 09.04.2008., 20:41   #118
Ziks
Banned

Ziks Avatar

Quote:
Slafko_parvi kaže: Pogledaj post
meni se taj doima poput dečka koji je pred dva dana ušao u pubertet, ono lik ima 60 godina, svi pričaju da je prošo pola svijeta, slikao gole žene i ogolio stankovića do pasa, a glavni komentar mu je da je grdička glupa zato jer joj pička smrdi i da ju stalno gladi pa s tim rukama kuha i da će ih potrovat, ne znam za vas al meni to ne zvuči inteligentno i postoje drugi načini da se čovjeku dokaže da ono što radi nije u redu pa je mogao nekak drukčije formulirat svoje argumente ako se mene pita, vrijeđanje je za neandertalce, i ne ja nisam na strani aleksandre, ja nisam na ničijoj strani
A jok vrijeđanje nije više privilegija jednih,sada je to privilegija svih i to neko na fin način a drugi ne.
Old 09.04.2008., 21:17   #119
Efica
Registrirani korisnik

Efica Avatar

Registracija: Apr 2008.
večeras su farmerkekokoške dokazale koliko je lupino bio u pravu,
možda je sve rekao grubim riječima, ali neznam kojim se lijepim riječima može njih opisati,
vratiti lupina
Efica is offline  
Old 09.04.2008., 21:29   #120
Ziks
Banned

Ziks Avatar

Lupina u zamjenu za Alenku.

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja