Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika
Korisničko ime
Lozinka

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Politička scena, Lokalni i europski izbori 2013., Svijet, Blisko politici

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.04.2008., 11:28   #1
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Registracija: Feb 2003.
Ministarstvo Obitelji, Branitelja i Otvorenih telefona

Naime pokušavam to smeće od ministarstva s onom štracom kao ministricom dobiti već 10-tak dana na brojeve ; Centrala: 01/36 57 888 i na, pazi vamo, 2 (slovima : dva ) otvorena telefona 01/36 33 910 i 01/36 33 911. I gle čuda, nitko se ne javlja.
Otvoreni telefoni bi trebali između ostalog djelovati preventivno kod pokušaja sucida unutar braniteljske poulacije, bar su tako najavljivani. I sad da sam ja slučajno nekakav suicidalan tip moga bi se obisit, otrovat, bacit s zgrade, propucat , izrizat žile... da njih čisto boli kurac. Međutim postoje i manijakalni tipovi kojima ovo ne podizanje slušalice jebeno ide na kurac i jedva čekam dan kad će im jedan od takvih uletit gore i poremetit radne te životne obveze i prava.

Jesu li možda smanjili troškove pa su otpustili ljude koji se javljaju na telefon.Nek otkažu i linije.

Molio bih da se moje izjave ne brišu , jer izražavaju moje mišljenje, ako nekome moje izjave smetaju kao takve, uvijek se može žaliti mami, tati ili nekom sličnom , a moderator me može banirat da izrazi svoje neslaganje.

Razumijem tvoju ljutnju, ali neke stvari forum ipak ne može tolerirati, a mene i ostale modove dovodiš u neugodnu situaciju, jer smo mi suodgovorni za to što se na forumu piše. Molim za razumijevanje.

Zadnje uređivanje Simba-OS : 08.04.2008. at 16:30.
hehehoho is offline  
Old 08.04.2008., 11:32   #2
Simba-OS
forum.hr for dummies

Simba-OS Avatar

Registracija: Oct 2003.
Jebiga, pitanje je što oni podrazumijevaju pod "otvoreni telefon". Možda oni to doslovno shvatili, pa im telefoni otvoreni - slušalica sa strane.

Na žalost, tako je to. A onda se kao čudom čude kad se netko krkne. Jebe se njima.

Ako mi ikad dođe žuta minuta, sad bar znam koga neću zvati.
Simba-OS is offline  
Old 08.04.2008., 11:50   #3
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Quote:
Simba-OS kaže: Pogledaj post
Jebiga, pitanje je što oni podrazumijevaju pod "otvoreni telefon". Možda oni to doslovno shvatili, pa im telefoni otvoreni - slušalica sa strane.

Na žalost, tako je to. A onda se kao čudom čude kad se netko krkne. Jebe se njima.

Telefon nije zauzet, tj. slušalica nije otvorena.
hehehoho is offline  
Old 08.04.2008., 12:07   #4
Simba-OS
forum.hr for dummies

Simba-OS Avatar

Quote:
hehehoho kaže: Pogledaj post
Telefon nije zauzet, tj. slušalica nije otvorena.
Nisi ti prvi, ovo sam čuo puno puta od dosta ljudi. Šsto stvar čini još žalosnijom.
Simba-OS is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 08.04.2008., 12:42   #5
Busola29
Banned

Registracija: Oct 2007.
Quote:
Naime pokušavam to smeće od ministarstva s onom štracom kao ministricom dobiti već 10-tak dana na brojeve ; Centrala: 01/36 57 888 i na, pazi vamo, 2 (slovima : dva ) otvorena telefona 01/36 33 910 i 01/36 33 911. I gle čuda, nitko se ne javlja.
Otvoreni telefoni bi trebali između ostalog djelovati preventivno kod pokušaja sucida unutar braniteljske poulacije, bar su tako najavljivani. I sad da sam ja slučajno nekakav suicidalan tip moga bi se obisit, otrovat, bacit s zgrade, propucat , izrizat žile... da njih čisto boli kurac. Međutim postoje i manijakalni tipovi kojima ovo ne podizanje slušalice jebeno ide na kurac i jedva čekam dan kad će im jedan od takvih uletit gore i poremetit radne te životne obveze i prava.

Jesu li možda smanjili troškove pa su otpustili ljude koji se javljaju na telefon.Nek otkažu i linije.

Sanaderu jebem ti mrtvu mater.

Molio bih da se moje izjave ne brišu , jer izražavaju moje mišljenje, ako nekome moje izjave smetaju kao takve, uvijek se može žaliti mami, tati ili nekom sličnom , a moderator me može banirat da izrazi svoje neslaganje.

Šefe ako je istina , ovo je za novine probaj npr. sutra .hr oni će sigurno objaviti , a mislim da bi i jutarnji i večernji isto to rado objavili...
Ovo je sramota...
Busola29 is offline  
Old 08.04.2008., 12:57   #6
digresijamala
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2008.
Quote:
Busola29 kaže: Pogledaj post
Šefe ako je istina , ovo je za novine probaj npr. sutra .hr oni će sigurno objaviti , a mislim da bi i jutarnji i večernji isto to rado objavili...
Ovo je sramota...
da, objaviti ce pa ce se malo komentirati pa sve zaboraviti...
uhodan sistem
digresijamala is offline  
Old 08.04.2008., 12:59   #7
Busola29
Banned

Registracija: Oct 2007.
Quote:
digresijamala kaže: Pogledaj post
da, objaviti ce pa ce se malo komentirati pa sve zaboraviti...
uhodan sistem
Vrijedi se boriti uvijek... inače ništa se neće promijeniti...
Busola29 is offline  
Old 08.04.2008., 13:06   #8
Saharun
Plivam

Registracija: May 2005.
Quote:

Sanaderu jebem ti mrtvu mater.

Kad vidiš kako rade, što misliš kako/kada bi se pokrenuli za to što si ih namjeravao pitati?
Old 08.04.2008., 14:36   #9
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Quote:
Saharun kaže: Pogledaj post
Kad vidiš kako rade, što misliš kako/kada bi se pokrenuli za to što si ih namjeravao pitati?

Nisam toliko naivan da očekujem nešto od birokratsko lopovskog smeća, , mislia san in se samo telefonski najebat majke. Al ni to nemoš.
hehehoho is offline  
Old 08.04.2008., 14:39   #10
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Quote:
Busola29 kaže: Pogledaj post
Ovo je sramota...
Sokole ako ne vjeruješ, zovi. Brojeve možeš provjerit na

http://www.mobms.hr/page.aspx?PageID=6

Jasno ni je zašto se nitko ne javlja na otvoreni telefon (jer ih boli kurac) al se nitko ne javlja ni na jebenu centralu. Barem da glume da nešto rade.
hehehoho is offline  
Old 08.04.2008., 14:48   #11
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Ah...da....pošto su mi moderatori promijenili naslov koji je glasio "Ministarstvo obitelji, branitelja i ostalih pizdarija", pa se netko našao uvrijeđenim jer stavljam branitelje i obitelj skupa s pizdarijama. Da bi se shvatio naslov treba shvatit da jaca, drivo i ostala bratija sve vas i shvacaju kao pizdariju.
Pa bih molio da se naslov vrati u original ako se shvati. Ako ne, ništa, biće bolje.
hehehoho is offline  
Old 08.04.2008., 15:02   #12
Kalif
Banned

Registracija: Mar 2008.
Quote:

Pa koliko bi to morao biti ocajan (mozda da ti dodje zuti sat ili dan, a ne minuta ) da njih nazoves ?

Quote:
Nisam toliko naivan da očekujem nešto od birokratsko lopovskog smeća, , mislia san in se samo telefonski najebat majke. Al ni to nemoš.
Mozda su ti skuzili namjere, pa se nisu namjerno javljali !
Old 09.04.2008., 14:54   #13
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Quote:

Razumijem tvoju ljutnju, ali neke stvari forum ipak ne može tolerirati, a mene i ostale modove dovodiš u neugodnu situaciju, jer smo mi suodgovorni za to što se na forumu piše. Molim za razumijevanje.
Ne ,ne razumiješ moju ljutnju jer ti si pripadnik onih koji su među zatvorenicima unutar koncetracijskog kampa zvanoig Hrvatska izabrani kao stražari tzv. hijene. Ti si onaj koji bi '91 stajao na strani onih koji su govorili da se ne treba ništa raditi jer da će sve vrlo brzo proći. Ti si u službi kretenskih medija u Hrvatskoj koji su svi isti i služe zamagljivanju siituacije i cijepljenju naroda protiv bjesnoće. Najsmiješnije je što tebi nagrada nije kora kruha više i neulazak u plinsku komoru kao u slučaju konc logora, nije ti čak nagrada ni jednokratna isplata ili korist kao u slučaju onih iz '91 , a niti mjesečna plaća imbecilnih medijskih zaposlenika u ovom blatu zvanom Hrvatska. Ti to radiš mukte i još uz to misliš da radiš dobro.
hehehoho is offline  
Old 09.04.2008., 15:02   #14
einfach
Banned

Registracija: Sep 2006.
Quote:
[/I][/COLOR]
nije ona ministrica samo vec podpredsjednica hrvatske vlade..zenski Kirin dr.Ive.
einfach is offline  
Old 11.04.2008., 15:00   #15
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Quote:
einfach kaže: Pogledaj post
nije ona ministrica samo vec podpredsjednica hrvatske vlade..zenski Kirin dr.Ive.

Drivi nije nikakav problem razabrat od onoga što se nudi na Vrapču pa sastavit vladu.

Ontopic, još mi se nitko do danas na moje uzastopne pozive na navedena 3 (tri) telefona nije javio. U ponedjeljak idem na portu, da čujem objašnjenje. Izvjestit ću ovdje.
hehehoho is offline  
Old 11.04.2008., 15:08   #16
walther-P38
Pljuca

walther-P38 Avatar

Registracija: Oct 2005.
Quote:
Ne ,ne razumiješ moju ljutnju jer ti si pripadnik onih koji su među zatvorenicima unutar koncetracijskog kampa zvanoig Hrvatska izabrani kao stražari tzv. hijene. Ti si onaj koji bi '91 stajao na strani onih koji su govorili da se ne treba ništa raditi jer da će sve vrlo brzo proći. Ti si u službi kretenskih medija u Hrvatskoj koji su svi isti i služe zamagljivanju siituacije i cijepljenju naroda protiv bjesnoće. Najsmiješnije je što tebi nagrada nije kora kruha više i neulazak u plinsku komoru kao u slučaju konc logora, nije ti čak nagrada ni jednokratna isplata ili korist kao u slučaju onih iz '91 , a niti mjesečna plaća imbecilnih medijskih zaposlenika u ovom blatu zvanom Hrvatska. Ti to radiš mukte i još uz to misliš da radiš dobro.
Nešto leti ... što? zuji... fučka kao granata, ah da, to dolazi ban
Čak bi se moglo reći da nije nezaslužen jer je ovaj post udara prilično ispod pojasa. Pa hebogaćuk, nije ti Simba kriv što ti se ne javljaju na telefon
Old 11.04.2008., 22:49   #17
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Quote:
walther-P38 kaže: Pogledaj post
Nešto leti ... što? zuji... fučka kao granata, ah da, to dolazi ban
Čak bi se moglo reći da nije nezaslužen jer je ovaj post udara prilično ispod pojasa. Pa hebogaćuk, nije ti Simba kriv što ti se ne javljaju na telefon
Ah prepao sam se, mada taj moj strah ne objašnjava zašto ti kurca ne kužiš.
hehehoho is offline  
Old 11.04.2008., 23:05   #18
Krvnik
Spodoban

Krvnik Avatar

Registracija: Sep 2005.
Quote:
jok.
ukoliko je broj koji zoveš zauzet (a uglavnom jest) centrala automatski traži prvu slobodnu liniju na koju te može prespojiti, a sve linije su uglavnom većinu vremena zauzete jer osim tebe (bez pretjerivanja) u istom trenutku nekoliko stotina ljudi pokušava dobiti isti broj kao i ti.

tebi za vrijeme tog traženja telefon daje signal kao da u ministarstvu neki telefon zvoni, ali zapravo si u neku ruku stavljen na čekanje.
nerijetko se zna dogoditi da konačno dobiješ nekoga da bi otkrio da su te spojili sa sasvim nekim desetim brojem od onog koji zapravo trebaš da bi te onda osoba s tog broja uputila da ponovo nazoveš broj koji si već zvao i tako u krug.

sve u svemu, najpametnije ti je doći osobno i obaviti ono što trebaš.
Old 11.04.2008., 23:17   #19
Simba-OS
forum.hr for dummies

Simba-OS Avatar

hehehoho, nećemo ovako.
Simba-OS is offline  
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Zatvorena tema

Tematski alati