u 'moja4zida' od proslog mjeseca izasao je meni prekrasan stan, ustvari loft. stara ljevaonica zeljeza pretvorena je u prekrasan stan. inace, jako mi se svidjaju loftovi pretvoreni u zivotni prostor, pa cak i radni...
na netu sam uspjela naci par slika:
1
2
3
4
5
6
cijeli prostor je uredjen u industrijskom stilu sa ponekim retro detaljem. zidovi su ostavljeni neobradjeni, samo su ofarbani u bijelo, a na ulaznom dijelu je ostavljena cigla (steta, nisam nasla nijednu sliku). pod je betonski, sto se savrseno uklapa, meni to djeluje vrlo hladno pa bas nisam sigurna kako bi bilo zivjeti tamo...imam osjecaj da po zimi i nije bas ugodno, a toliki prostor bas i nije lako ugrijati

ali zato vizualno djeluje

ovi veliki prozori koji znace puno dnevnog svjetla su mi san snova. lampa pored kreveta mi je odlicna. ogromna slika Tamare de lempicke u blagovaoni je pun pogodak. a namjestaj od nehrdjajuceg celika (npr kuhinja ili ove police u DBu ili lampe) su mi idealne za jedan takav prostor.
s obzirom na velicinu prostora moze si dopustiti jednu onako veliku biljku u ogromnoj tegli, sto recimo ja u svom stancicu nikad necu imati

predobro...uh, malo sam sezanijela, ali sta mogu kad me stan totalno odusevio! nadam se da vas ne zamaram