Dobro dosla na brod. Lijep pocetak zamisljam zimu i onaj kamin i kadu i casu vina i svemirsko savrsen osjecaj.
Posebno me raznježe biseri koji najozbiljnije tvrde kako "tamo gdje treba" pišu savršeno gramatički (sic!) - kao da je pismenost težak tjelesni i umni napor, kao da razmak u "ne znam" iziskuje trud na granici fizičke boli. (autor poznat redakciji)
Stolice na 330(i još nekim slikama) su mi preeeedobre. Di ima kod nas kupit i koliko koštaju?
E tila sam još iskomentirat da se može pretpostavit,( bez gledanja imena) ko stavlja slike interijera. Bult tipično muški,Ombia ženski
E tila sam još iskomentirat da se može pretpostavit,( bez gledanja imena) ko stavlja slike interijera. Bult tipično muški,Ombia ženski)
Ovo sam i ja primjetila. Za stolice ti nazalost ne znam. Spominjali su Kare dizajn na drugoj temi, mozda da pitas na savjetima o uredjenju?
Slika 7 je zanimljiva, kako se na jako uskom prostoru opet moze odlicno urediti boravak.
Jel da da je zabavno stavljati slicke?
361.
362.
363.
364.
365.
366. ulaz u kucu sa gornjih slika
367.
368.
Posebno me raznježe biseri koji najozbiljnije tvrde kako "tamo gdje treba" pišu savršeno gramatički (sic!) - kao da je pismenost težak tjelesni i umni napor, kao da razmak u "ne znam" iziskuje trud na granici fizičke boli. (autor poznat redakciji)
375. evo stolice za kojom patim, ove iza, koju bih ja u bijelo
376.
377.
Franceska - meni bi bilo zanimljivo sjesti u to, sklupcana kao u jaje i vidjeti hoce li ostati stabilno.
383.
384.
385.
386.
387, ovo je posebna fotka, naime ovom fotkom je i poceo nas Dnevni boravak
388.
389
To im je politika, svake godine negdje na jesen izbace pola asortimana i stave nove stvari. Dakle ako ti se sviđa nešto iz ove kolekcije, požuri
Stvarno šteta za neke stvari, iako meni se sviđa i ova radna stolica iz sadašnje kolekcije.
shit, na to nisam računala! ja mislila da im stoji godinama jer su skupi za naš standard
znas da li to promijene prije ambiente i da li za nju imaju neke prigodne popuste i kolike?
inace ombia, oduševljena sam tvojim slikama nije me bilo par tjedana i imala sam što naći i inače se ima čemu diviti, ali mislim da me tvoje najviše pogađaju, masu zanimljivih detalja i kombinacija