jučer su me i isključili, sad sam u napasti da im i platim sve, bez neta sam ko bez glave. Ovo im je učinkovitije nego bilo kakva opomena.
A mislila sam da nisam ovisnik o netu
Ljudi, ne znam gdje da napišem, nadam se da ne smetam..... da li itko zna kako se se naplaćuju aplikacije koje skinem i instaliram u mobitel (na vipu sam, pretplata sve za mene 150, htc wildfire)...Dakle, ako idem preko Wi-fi, da li mi možda naplaćuju podatkovni promet, da li se to može sredit, ugasit nešto pa da sam siguran da ne trošim podatkovni promet...Vidim ljude oko mene s iphoneovima i surfaju, navigavaju ...svašta...besplatno!
I kod navigacije...teta mi je rekla da se to naplaćuje....ništa mi nije jasno...postoji li opcija da koristim navigaciju (koju?) a da ne plaćam?...
Ako koristim navigaciju, da li moram biti spojen na internet?
NITKO NEMOJTE TO KUPOVAT NE ISPLATI SE NIKAKO!!!!
platis ga 100 kn i vise ja mislim....dobis 20 megabajta i moras kupovat po 25 50 i 100 kuna bonovee...bezveze i kosta...a jos JE ITERNET JAKOO SPOR
Ljudi, ne znam gdje da napišem, nadam se da ne smetam..... da li itko zna kako se se naplaćuju aplikacije koje skinem i instaliram u mobitel (na vipu sam, pretplata sve za mene 150, htc wildfire)...Dakle, ako idem preko Wi-fi, da li mi možda naplaćuju podatkovni promet, da li se to može sredit, ugasit nešto pa da sam siguran da ne trošim podatkovni promet...Vidim ljude oko mene s iphoneovima i surfaju, navigavaju ...svašta...besplatno!
I kod navigacije...teta mi je rekla da se to naplaćuje....ništa mi nije jasno...postoji li opcija da koristim navigaciju (koju?) a da ne plaćam?...
Ako koristim navigaciju, da li moram biti spojen na internet?
Unaprijed hvala!
hmmm...moj stari ima nokiu 5530 ja mislim navigator...dobio ju je besplatno....na mobu sve radilo ko urica dok se nesto nije izmjesalo i premjestila se tamo gdije nema mjesta i vise ne radi....netreba ti internet...bar za ovu nije treblo
samo ti plati ništa bez interneta )))))))
Trebam ga na mjesec dana, uglavnom za video chat (bar 1h po danu..al ok može i manje x)- kolko bi mi to trebalo GB i kolko bi to koštalo..?
onda ti se vip ne isplati - kod njih potpisujes ugovor na minimalno 3 mj.
mozda ti bi bilo pametnije uzet tele2 - oni imaju sad neke ackije s gratis gigabajtima i tako - pogledaj na njhovoj stranici ponude i usporedi s t-mobileovim pa ces vidjet sta ti bolje odgovara
ha neznam.. :/
jer neznam ništ o tome..
Samo ne bi htjela nekve ugovore imati i dobivanje računa..
Idem raditi na more pa ako ima kakva opcija da dobim net na mjesec dana. Doma imamo flat i najbolje bi mi bilo da nekak uspijem dobiti mobilni flat il kaj ja znam..pa ja njima platim unaprijed nekih 300 kuna za neograničeno i kasnije to bacim..jer ne treba mi dalje..
to nije izvedivo - onda ti je najbolje uzet internet na bonove - odes do malo boljeg kioska i uzmes tele2 stick na bonove - sta ja znam, uplatis nekih 200kn i ima oko 1 gigabajt sta mislim da ti je dovoljno za ovo sta ti trebas - nemas nikakvih racuna nikakvih pretplata, nista ( paketi ti je 145kn sa 100kn ukljucenih, a ovdje ti je cjenik http://www.tele2.hr/mobilni_internet...na_bonove.html)
imas tu negdje topic o zbirnom mobilnom internetu - pogledaj tamo sta predlazu ljudi - jer ja nisam to na bonove koristila pa nemam info iz prve ruke
NITKO NEMOJTE TO KUPOVAT NE ISPLATI SE NIKAKO!!!!
platis ga 100 kn i vise ja mislim....dobis 20 megabajta i moras kupovat po 25 50 i 100 kuna bonovee...bezveze i kosta...a jos JE ITERNET JAKOO SPOR
Dobro daj mi reci od kud si ti ispao?
Vip srbija nudi više nego naš vip ja ću se ubiti, em im je najveći paket 15gb em nakon prijeđenog paketa iako srežu brzinu na EDGE ne naplaćuju dodatni promet do kraja mjeseca, dakle svojevrsni flat rate, od 16.2. u njihovim većim gradovima nisu ništa lošiji brzinom isto imaju hspa+ čitaj tip mjerio u beogradu 15.32Mb/s DL i 3.56Mb/s UL
dobro vipe naš hrvatski a što je sa nama?????? kad ćemo mi na red? kad na vrbi rodi grožđe? pa nemate valjda jaču mrežu tamo nego tu, tužno majke mi