Eno ga na.Čovjek više ni gol ne može bit u svojoj kući jer su babe tam moljakale kišu (joooooj sparno,jooooj ne može zaspat,jooooj komarci,joooooj al vas treba ...) i evo ga sad grmi,sijeva,pada i morao sam se obuć jer je već hladno.
A di ćeš bolje od toplinskog udara?
Ovdje se ranije znalo naći stvarno lijepih slika, i to ne lijepih u smislu patetično lijepe slike, već zanimljive, neobične slike. Pravi primjer je ono što bi linkale Ingrein, ona cura s nadimkom zečić, na engleskom, nekako te žalfija, Gluha kuja i ostale.
Ali ti simpleman, bože sačuvaj, ugušio si ovu temu svojim dugometražnim postovima, brdom slika koje se kriju u linkovima i da ne nabrajam dalje.
Hajde bar lakše malo, ako se ne možeš suzdržati.
p.s. za one koji ne znaju o čemu pričam, okrenite neku od stranica 216, 217 koje tada još nisu bile pretprane ovim slikama 'već viđeno milijun puta'.
Ma nije Eni moja draga, samo sam malčice razočaran il čak ljut na Boga pitajući ga čime je to bilo koja žena zaslužila da joj oduzme ono najvrednije i najljepše što žena ima.
Niš ti ne brini. Ipak ja imam dosta ljeta iza sebe al bogami i cyberwar-a.