Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
da li je neko imao problema sa ovom
igrom
naime kad zavrsim onaj prvi tutorijal ili sta vec-ono gadjanje onih flasa kod onog dedice kada me salju do one farme i ja fino krenem stazom i napadne me vuk i kad njega ubijem krenem dalje i igra izadju u windows i tako svaki put na istom mjestu
da li je neko ima slican problem ili je nesto pak do mene
dobra priča, dobri likovi, mješavina akcije i stealth. Istina, stealth je pomalo dosadan, i iritatan u nekim dijelovima, ali ima dobrih levela. Ali pri kraj je odlično, naročito ubijanje negativaca lukom i strijelom.
dobra priča, dobri likovi, mješavina akcije i stealth. Istina, stealth je pomalo dosadan, i iritatan u nekim dijelovima, ali ima dobrih levela. Ali pri kraj je odlično, naročito ubijanje negativaca lukom i strijelom.
to mi je jedina zamjerka u igri jer stvarno zna bit iritantno to sa steltanjem iako ništa strašno,ostalo sve super,uglavnom treba odigrati svakako.
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem...ali kada kažem oca mi govorim istinu,majke mi!!!