Imam domenu koja mi ne treba pa sam smislio natjecanje. To je prilika da provjerite koliko ste dobri u optimiziranju.
Vlasniku stranice koja dana 01.10.2008. u 12.00 bude prva na google.com za riječ SEOMAG (pisano zajedno) poklanjam domenu seomag.net . Uz to dobije titulu SEO mag i svi mu se
Da li vam se sviđa ideja, hoćete li se natjecati, imate li boljih prijedloga za pravila, i želite li i vi nešto pokloniti pobjedniku (recimo hosting..,gajbu pive..)?
Edit: ja ne igram, i od pobjednika ne tražim ništa.
Zaboravio sam nešto pitat. Jer mora biti baš 'SEOMAG' ili može biti i 'seomag', a možda je i nevažno?
joooj, kako mi je ovo doooobroooo sijelooooo
tutorial, may the force be with you
ontopic: dobra ideja
__________________ Principi su pravi način. Principima idioti r(i?)ješavaju kretenske probleme.
Laku vam noć. Bilo je dobro dok je trajalo, no kao i seks trajalo je prekratko ;). Forum.hr - ZBOGOM!
Evo ja sam stavio ovo kao sticky. Ljudi, idemo, prijavite se..
Prijavljujem se
__________________ Principi su pravi način. Principima idioti r(i?)ješavaju kretenske probleme.
Laku vam noć. Bilo je dobro dok je trajalo, no kao i seks trajalo je prekratko ;). Forum.hr - ZBOGOM!
btw, ima li nekakvih pravila, ili je dozvoljeno bilo šta da taj termin bude prvi
a jel! onda ću se javit ovome priki šta tamo radi. pobjeda mi je zajamčena
...ajmo svako dat po 100-200 kn pa da pobjednik odnese sve. - za natjecatelje
besplatni linkovi sa stranica koje se natjecu i $5% organizatoru. - za organizatora
..ovako je bzvze, ko bi se zaj. s tim za djabe ako ima drugih stvari na lageru
G'luck
edt; na rijec seomag postoje rezultati, treba ti rijec na koju NE postoje rezultati na trazilici kako bi se mogli pratit rezultati optimiziranja natjecatelja i postavi link na vise strana po netu, navuci 15-20 000kn za nagradu ..bice fora!
kad promoviras natjecanje kamufliraj rijec na koju se natjece da ne zavrsi u rezultatima "se0m@gseo"
...ajmo svako dat po 100-200 kn pa da pobjednik odnese sve. - za natjecatelje
besplatni linkovi sa stranica koje se natjecu i $5% organizatoru. - za organizatora
..ovako je bzvze, ko bi se zaj. s tim za djabe ako ima drugih stvari na lageru
G'luck
edt; na rijec seomag postoje rezultati, treba ti rijec na koju NE postoje rezultati na trazilici kako bi se mogli pratit rezultati optimiziranja natjecatelja i postavi link na vise strana po netu, navuci 15-20 000kn za nagradu ..bice fora!
kad promoviras natjecanje kamufliraj rijec na koju se natjece da ne zavrsi u rezultatima "se0m@gseo"
npr "seomagseo"
Mislim da nema veze što već postoje rezultati (pa i sa foruma na kojima sam objavio natjecanje) To su stranice koje tu riječ imaju slučajno i nisu se trudili biti prvi. Ako je netko dobar u optimiziranju, morao bi se znati progurati pokraj postojećih.
Nisam želio raditi natjecanje u kojem bi ja zaradio ili profitirao linkovima, tako da nije potrebna nikakva prijava, nikakva uplata, jednostavno igraš, i ako pobjediš prema meni nemaš nikakvih obaveza. Dobiješ domenu koja bi do tada mogla biti dosta popularna i razvijaš svoj SEO biznis.
a je, sad da svi daju lovu za to!
šta s web natjecanjem!!
u to nitko neće da ulaže
Mislim da nema veze što već postoje rezultati (pa i sa foruma na kojima sam objavio natjecanje) To su stranice koje tu riječ imaju slučajno i nisu se trudili biti prvi. Ako je netko dobar u optimiziranju, morao bi se znati progurati pokraj postojećih.
Nisam želio raditi natjecanje u kojem bi ja zaradio ili profitirao linkovima, tako da nije potrebna nikakva prijava, nikakva uplata, jednostavno igraš, i ako pobjediš prema meni nemaš nikakvih obaveza. Dobiješ domenu koja bi do tada mogla biti dosta popularna i razvijaš svoj SEO biznis.
ok, sretno svima!
ovakva natjecanja vani broje po par100 natjecatelja min. pa je time stvar zabavnija i organizira se po strogim pravilima od kojih sam ti par naveo gore, ovdje, posto se vjerojatno nece natjecati vise od 2,3 covjeka cak nema potrebe za pravilima.
prijavljujem se (naknadno cu editat s kojom stranicom )
jel smije bit neka stranica koristena za nesto drugo, tj. da ima poprilician broj backlinkova za neke druge pojmove, ili moram novu otvarat
to matak:
Quote:
matak kaže:
a je, sad da svi daju lovu za to!
šta s web natjecanjem!!
u to nitko neće da ulaže
U seo, ajmo to nazvati *dugorocno posjetitelji na webu* (besplatan marketing) svi ulazu jer je u danasnjem svjetu vecina novca u marketingu. npr. đabe tebi ako ja napravim neki najbolji dizajn, coding i vlastiti cms (bez bagova i za svacije potrebe) i sve skupa ga prodam za recimo 100 kn , a ti npr. napravis site poput onog sto je nedavno bio za neki auto čini mi se pegut i prodas ga za 10 000 kn.
ps. samo guraj s time natjecanjem bit ce nesto od toga za koju godinu sigurno.
to tutorial: mislim da ti alexa razlikuje velika i mala slova
to mag: evo sad sam pogledo i mogo si radje uzet domenu seomage.com pa da se puca na strano,( iako je vjerojatno trazenije seo wizard )
... posto se vjerojatno nece natjecati vise od 2,3 covjeka ...
... znači, lako je pobjediti i doći besplatno do dobre domene...
Ako se ne želiš natjecati, netko bi mogao pomisliti da se bojiš
Quote:
vfistri2 kaže:
jel smije bit neka stranica koristena za nesto drugo, tj. da ima poprilician broj backlinkova za neke druge pojmove, ili moram novu otvarat
kako god želiš
Quote:
mogo si radje uzet domenu seomage.com pa da se puca na strano
Zauzeta, odavno.
Znaš kako ljudi kažu: bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu. Ima i u Hrvatskoj puno potencijalnih klijenata koji će tražiti usluge SEO maga.
Ako se ne želiš natjecati, netko bi mogao pomisliti da se bojiš
..a joj lol
..ma nije mi napeta domena pa nisam bas lud za sljakom u prazno, a i trebao bi napisat text i cijelu stranicu vezanu za to, nagrdit par jacih sajtova sa linkovima gdje popusim puno vise nego sto dobijem, kuzis.
nama2kruva
gl "svima" ..ima li bar kakav datum pregleda rezultata i odlucivanja pobjednika da znam checkirat?
pa eto na ovakvim natjecanjima se najbolje moze vidjet kome najbolje ide taj seo
...a najbolje je što za natjecanje nije potrebna prijava. Natječeš se anomimno tako da nema bruke ako si loš. Možeš na nekom servisu uzeti besplatan hosting i domenu, napišeš par rečenica, postaviš ponegdje link na te tvoje stranice, tek da vidiš gdje ćeš završiti. Svakako se može nešto naučiti.
Nedavno sam pisao seminar o SEO-u i ovo bude mi sad mali izazov. Stranicu sam napravio i još samo čekam da je google indexira za par dana pa onda mogu nastaviti s radom.
Ideja natjecanja mi je odlična , pa makar i netko nebude imao neke velike koristi od nagrade.
Sad ne bi bilo fer prema tutorialu mijenjati pravila. Eto, jedino ako se on slaže da se svi zainteresirani dogovore oko novih pravila pa da natjecanje bude kvalitetnije.
Nitko se ne javlja da se utvrde nova pravila, (a da ne govorimo da bi se netko javio da nešto sponzorira), pa natjecanje ide dalje po mojim pravilima. (što znači da nema pravila, igraj kako znaš, samo da budeš prvi)
Vidim uključuje se više ljudi, na prvo mjesto je izbio neki gospodin Cofek. Čestitam!