Ljudi zašto mi je odjednom na youtubeu odjednom uključen Safety mode, tako da ne mogu gledati uopće komentare, dok ne kliknem nešt, i tražilica mi je nešt cenzurirana. Di se to gasi? Upalio sigurno nisam
EDIT
Pronašao na dnu same stranice. I bio sam označen za Južnu koreju!
:
__________________ Don't shoot the messanger
Zadnje uređivanje The New Guy : 22.12.2011. at 15:45.
imama problem da svaki put kad uđem na youtube stranicu komp mi zablokira.Mogu pogledat recimo jedan video i onda mi na drugom zašteka,tako da moram isključit ili kabel od interneta ili cijeli komp da bi mi se odblokira.aj ako neko nešta zna da mi kaže?
Evo kod mene isti problem!
Ima koja dobra duša koja se razumije u to pa da nam pomogne ako se može na daljinu ovo riješiti??PLIZ!
Evo kod mene isti problem!
Ima koja dobra duša koja se razumije u to pa da nam pomogne ako se može na daljinu ovo riješiti??PLIZ!
nije problem u youtube-u moras stisnut dole u desnom kutu di ti je za uspostavu signala i stisni na ikonicu desnim klikom misa i stisni otklonit poteskoce. to bi trebalo popravit tvoj problem
Pozdrav internetovci ,.. zanima me koji je program najbolji za skidanje glazbe s Youtubea?? Ja imam Any Videp Conventer, no kada hoću te pjesme staviti na cd ili na stick program mi ne prepoznaje pjesme,.. jel ima netko bolji prijedlog?? to nije za prodaju nego jednostavno da zbog lošeg signala na youtobeu, mogu pjesme slušat ovako preko sticka na tv-u !! hvala, tko zna...
Ma ne, neke strane izvođače malo je teže naći ovako , pa mi je preko youtobea puno lakše, ali signal mi je na youtobeu nekad toliko loš, da učitavanje zna potrajat ko i pjesma cijela,... zato mi treba neki bolji program, jer preko ovog kojeg imam kad hoću spržit pjesmu, on ih ne prepoznaje,.. tj tih pjesama nema,..
Ja koristim DVDVideosoft Free Studio.Osim što skida video s Youtube-a sa njim možeš i konvertirati,rezati isječke i još svašta nešta raditi.Odličan program!
Naši su sustavi otkrili neobičan promet iz vaše računalne mreže. Pokušajte kasnije ponovo uputiti zahtjev.
Ova poruka mi se pokazuje kada pokušavam otvoriti video. Ostatak neta mi radi normalno ;(
ja sam velika neznalica informatike i kompjutora, pa neka mi netko objasni kako da napravim video na youtube u kojem se koriste razni videi kakav postupak moram primjeniti koji program moram imati i tako dalje, npr kako se prave ovakvi videi