Keepin' up with the Kardashians
Znači nisam jedina koja prati
Meni je nevjerojatno kak' su sve one tak uvijek savršeno našminkane
Za to treba imat volju
i ja gledam al što se tiče šminke, ona mi je uvijek savršeno našminkana, ima nekoliko filmića gdje je pokazano kako ju frajer šminka... šminker se inače zove Mario Dedivanovic
Keepin' up with the Kardashians
Znači nisam jedina koja prati
Meni je nevjerojatno kak' su sve one tak uvijek savršeno našminkane
Za to treba imat volju
E, da, od jutra do mraka, i kad su doma u piđžami, imaju uvijek savršeni večernji make-up (smokey eyes, i sve što ide uz to)
Nadam se da bar navečer prije spavanja skidaju šminku
Meni je zastrašujući onaj novi tip od matere, zategnio je toliko oči da je izgubio crte muškarca. Čak ostavlja dojam da ima namazane oči .
Meni je zastrašujući onaj novi tip od matere, zategnio je toliko oči da je izgubio crte muškarca. Čak ostavlja dojam da ima namazane oči .
novi kazes?nisam u tijeku nema valjda nekog novog ili mislis ipak samo na brucea,a ima barem sina zgodnog,bio je cak u jednoj epizodi kad je klinke cuvao
novi kazes?nisam u tijeku nema valjda nekog novog ili mislis ipak samo na brucea,a ima barem sina zgodnog,bio je cak u jednoj epizodi kad je klinke cuvao
Ovaj što sada s njim živi i što ima s njime ono dvoje najmanje djece
issssss..ovo se pretvara u superfan Kim K. topik, meni žena bzvz- mislim preumjetna, svaka piknja na svom mjestu i jedva razlikujem nju i pussycat dolls nicole
issssss..ovo se pretvara u superfan Kim K. topik, meni žena bzvz- mislim preumjetna, svaka piknja na svom mjestu i jedva razlikujem nju i pussycat dolls nicole
I ja neki put ne mogu razlikovati njih dvije
__________________ Kada se cijeli svijet okreće, ti stani.