Vrijeme je da se izvade vile, batine i baklje i da se napokon izadje na ulice protiv fejsbuka. Oni koji ih nemaju, nek se jednostavno isčlane iz tog servisa pakla...
Tko je samnom????
Pa dosta je bilo tih americkih izmisljotina. Di god dodjem na kompu je upaljen fejsbuk. Pa dajte shvatite da ste svi dio nekog eksperimenta koji ce nam u buducnosti (skoroj) svima zagorcat zivot.
Nisu glasovi na facebooku jer jos ne mogu na internet, zato nagovaraju Autoscouta protiv toga, jalni su. Ali sve je u redu, pokrenut ce HT akciju i za njih.
Nisu glasovi na facebooku jer jos ne mogu na internet, zato nagovaraju Autoscouta protiv toga, jalni su. Ali sve je u redu, pokrenut ce HT akciju i za njih.
Bio i ja na fejsu, ali samo za kratko. Nije mi neka fora. Istina naletio sam na profil jednog poznanika iz SAD-a, s kojim sam izgubio kontakt, ali svejedno ne kužim ljude koji svakodnevno i višesatno vise po tom...
al, vidim ima dosta ispranih mozgova vec. naravno ne mogu to oni sami prepoznat, to treba napravit netko drugi, netko tko nije na fejsbuku - ja.
Al dobro. Kužim. I ja sam malo zavirila dok sam bila kod frenda. Ono posvajanje pesa, mačaka, djece, "oćeš mi bit frend" i sl. ...
Sjetila sam se tamagočija (nisu mi ga htjeli kupit - pametno!)
Vrijeme je da se izvade vile, batine i baklje i da se napokon izadje na ulice protiv fejsbuka. Oni koji ih nemaju, nek se jednostavno isčlane iz tog servisa pakla...
Tko je samnom????
Pa dosta je bilo tih americkih izmisljotina. Di god dodjem na kompu je upaljen fejsbuk. Pa dajte shvatite da ste svi dio nekog eksperimenta koji ce nam u buducnosti (skoroj) svima zagorcat zivot.
Manje interneta vise svega ostalog!!
ajde ne kakaj!!!
po meni je fejs najbolja stvar na netu koju su mogli smisliti!!
fejs je bezveze ljudima koji su, oprostite na grubom izrazu, pretupavi da ga skuže.
sva sreća pa si ti tak pametna tu da podigneš prosjek
Jebe me to što bih trebala bit zrela, zrelost voli kompromis, a njega ne bih htjela, I prokleto je to što nemam želudac za mulce a moram se smješkat svima što mi idu na živce, Kad ih pošaljem kvragu, ispadnem bezobrazna jer sam svima draža draga, pitoma i mazna
sva sreća pa si ti tak pametna tu da podigneš prosjek
he he! zadovoljstvo mi je!
isss kaj ste se svi odma našli uvrijeđeni!
argumenti zakaj je face ok? pa zato kaj, npr, obzirom na moje obaveze s ekipom se baš i ne vidim tak često, a ne baca mi se brdo love na svakodne višesatne telefonske razgovore, pa ujutro uz kavicu na đobu si otvorim face, proćaskam s frendovima, podjelim pokoju slikicu, ugl. u toku sam s njihovim životima, što inače ne bih bila.
a ima i brdo odličnih aplikacija, od umjetnina, novosti u svijetu dizajna, zanimljivosti iz cijeloga svijeta, do grupa u kojima imam kontakt s ljudima iz moje branše i tome slično.
a to kaj ste se vi na fejsu ograničili samo na neke gluposti...eh vaš problemček!
a ima i brdo odličnih aplikacija, od umjetnina, novosti u svijetu dizajna, zanimljivosti iz cijeloga svijeta, do grupa u kojima imam kontakt s ljudima iz moje branše i tome slično.
Pari mi na neki gejpederski servis.
__________________ Gialla Come Er Sole Rossa Come Er Core Mio
A zašto? Meni je facebook super. Pronašla sam ljude sa kojima se nisam vidjela po 15 godina. Pronašla slike iz osnovne i srednje škole koje su ažurni prijatelji nakačili. Super se sada družimo, čujemo bar na ovaj način, gledamo slike svoje djece i ova aplikacija je za mene otkrovenje. Nisam mogla vjerovati da ću naći ovoliko dragih ljudi sa kojima me život razdvojio. Preporučujem je svima!