Jel ste vidli ovu igru?? Meni je prepre jebena. Izlazi na ljeto za pc za konzole je brijem izasla. Bolja od nfs-a sigurno.Demo igre je izaso i igra je odlicna! Mozete ga skinu sa ove stranice http://www.racedrivergrid.com/
Igrao sam demo.. Na demo se mogu vozi 3 trke... jedna je drift koji je dosta realno napravljen.. ostale dvije trke su normalne jedna sam bmw-ima a druga s mustanzima..
Odigrao sam demo nekih 20 puta i igra je super.nigdje još nisam vidio takva detaljna oštećenja.grafika je super ali je igra malo previše arkadna.9/10 od mene
Odigrao sam demo nekih 20 puta i igra je super.nigdje još nisam vidio takva detaljna oštećenja.grafika je super ali je igra malo previše arkadna.9/10 od mene
i kod mene tako...
kao da su preradili DiRT u utrke na cesti...
al nadmašuje pro street 1000%
malo se treba navčiti voziti i to...
driftanje jebeno...
jedva čekam full release
Skinuo i instalirao demo na dva kompa. Jedan ima A64 3000+ i HD 2600XT i radi bez problema a drugi Quad Phenom i HD 3870 i neće igra da se ni pokrene.
Manje više sve sam pokušao ali neće ni da bekne!
Manje više sve sam pokušao ali neće ni da bekne!
Zanimljivo,a bilo bi realnije(normalnije) da je obrnuto.
Vidi jesu li ti driveri u redu....probaj ih updejtati
I meni je to čudno ako se zna da je ATIjeva 2000 serija problematična sa drajverima i tek kad sam skinuo s Sapphirove stranice hotfix 8.4 drajvera 2600Xt je proradila u svom svom sjaju. HD 3870 ima 8.4 drajvere i sve ostale igre rade potpuno normalno pa mislim da drajveri nisu u pitanju.
Nekako sumnjam da si sve pokušao, osim najosnovnijeg.
Skini program RunFirst. Kad pokreneš GRID, digni task menager i desni klik na grid>go to process, zatim opet desni klik i set affinity. Ako su ti u funkciji sva četiri procesora isključi CPU2 i CPU3. Ne može ti našteti računalu, ako si to mislio pitati. Time ćeš samo i jedino toj aplikaciji, tj. igri oduzeti dodatne dvije jezgre na korištenje, jer se ne snalazi s njima.
ja sam 3 dana trazio dobar torrent i nisam ga naso i evo jutros upalio limewire iso skinut koju pjesmu i vidio da mi se ovdje grid skida vec odavno
na 80% je
a sad mi je taman Top Gear 3 xtra emisije zaredom znaci kad zavrsi idem cijeli nabrijan igrat grid hehe
inace igra je stvarno odlicna.9/10 od mene jer ima po mom misljenju PRE malo auta.