Pitam se, jesu li ljudi na ovim forumima presiromasni da pocnu igrat AoC, ili je u pitanju nedostatak AoC kopija u nasim prodavaonicama ? A opet, bila je beta i nema aktivnog topica o igri :/
Zasad sam jedino provjeria Algoritam i na njihovoj stranici pise da nije raspolozivo, za ostale ne znam.
A vjerojatno je jos prerano jer je tek danas igra izasla u Europi, a prije 3 dana u Americi.
ja čekam recenzije prve i komentare na igru....i da prvo želim vidjet cijenu,pa onda možda i počnem razmišljat o nabavci
Iz najava mi se čini jako dobra igra ali budemo vidjeli
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem...ali kada kažem oca mi govorim istinu,majke mi!!!
Ma igra vjerojatno nije toliko dobra koliko je se dize u nebo, ali cim sam cuo da ima open PvP servera me privuklo, a ni combat system nije pravi auto aim kao u WoW-u i drugim MMO-ovima. Jedino me brine sta ima tu dosta levela i PvE-a prije nego sta se mozes upustit u potpuni PvP sa opsadama i velikim bitkama.
A i world pvp je navodno zabavan, ima dosta organiziranih grupica koje stalno lutaju okolo ubijajuci sve igrace na koje nailaze
Cijena je po algoritmu 350 kuna, a collectors edition 480 ili tako nesto.
jeje.. combat sistem..
eh, talenti su kopija wow-a...
igraci dobili banove prvi dan radi corpse campinga.. bugovi, cjela zona zatvorena zbog buga... pare.. pff.. nece ici..
samo hype.. nis drugo..
mislim da ćemo ispravna mišljenja o AOC-u imati tek nakon mjesec, ili čak 2 mjeseca igre, dok ekipa izlevelapira, počne sa end game sadržajem, dok se PvP zakuha itd.. i da, dok Funcom (a nadam se da oće) riješi bugove... ja je mislim zaigrati, ali tek tamo 8./9. mjesec, kada se stvari izkristaliziraju...
mislim da ćemo ispravna mišljenja o AOC-u imati tek nakon mjesec, ili čak 2 mjeseca igre, dok ekipa izlevelapira, počne sa end game sadržajem, dok se PvP zakuha itd.. i da, dok Funcom (a nadam se da oće) riješi bugove... ja je mislim zaigrati, ali tek tamo 8./9. mjesec, kada se stvari izkristaliziraju...
Čua sam da su rješili dosta bugova nekim patchem ovaj mjesec.
A ova igra ne može bit WoW killer čisto zato šta ima prevelike sistemske zahtjeve.
Valja li ta igrica nisam nikad čitao o njoj niti je igrao.
Nemojte se smijat