Glavno da u našem spotu kažu "i besplatna hrana"
Definitivno nemaju smisla za napraviti neki solidni spot.
Česi su me zbilja oduševili i englezi za Royal Marines nema ovo ili ono već toćno ono šta se od tebe i traži je prikazano u spotu.
naprosto nevjerojatno koliko je to jednostavno, a naši naprave takvo smeće da je to strašno
Paaa vecina tih spotica je na razini nasih " promotivnih " iz vremena DR - sjetimo se odlicnih filmova iz emisije Sinovi oluje, pa Lupinov photo uradak ( ili video ? ) o 7. gardijskoj...i sl.? cemu pljuvanje? ne kuzim.... nisu bili nis losiji ni bolji od ovih...
A valjda se trazi novi profil judi danas u OSRH pa ... mada je onaj spot sa "malim" Strujom bedast - jel ispada da je vojska ( samo )sredstvo - nuzno zlo da se ostvari civilna karijera hehe...malo glupavo slazem se.
ne možeš uspoređivat spotove nastale u vrijeme DR-a i kratko nakon toga s onim što treba biti komercijalni spot za privlačenje ljudi u sustav...
Mislio sam na "potencijale" - rezisere,ideje i sl. Imamo i mi odlicnih uradaka - da SAMO netko ,recimo, izreze kadrove , i "nalijepi ih" u zanimljiv kolaz nikakvih razlika ne bi bilo u odnosu na ove postane od ljudi ovdije ( za strane vojske ). Sem toga, moglo bi se i "pozvati na ( blisko) povijesno iskustvo i sl. u njima...zasto se to ne cini - nemam pojima, valjda je " Strujina prica " za GS bolja
Ne da mi se "kopati" po arhivi, mozda ima na netu - poziv za prijavu u 1. Gbr Tigrove - na razini ovih gore, pa dok je zrakoplovstvo bilo u djiru i sl....ma ima toga...
Paaa vecina tih spotica je na razini nasih " promotivnih " iz vremena DR - sjetimo se odlicnih filmova iz emisije Sinovi oluje, pa Lupinov photo uradak ( ili video ? ) o 7. gardijskoj...i sl.? cemu pljuvanje? ne kuzim.... nisu bili nis losiji ni bolji od ovih...
A valjda se trazi novi profil judi danas u OSRH pa ... mada je onaj spot sa "malim" Strujom bedast - jel ispada da je vojska ( samo )sredstvo - nuzno zlo da se ostvari civilna karijera hehe...malo glupavo slazem se.
Mislio sam na ovaj zadnji gdje je glavno izgleda "besplatna hrana"
Evo jedan filmic koji se bavi Hrvatskom vojskom i po meni ima dobar smjer.Decko je amater ali mi je 100 puta filmic bolji od onog naseg "Hrana!!!Fuck yeah!!"