|
ej pozz jel mi moze molim vas netko pomoci, naime planiram se baviti izradom nakita, kod nas su materijali basnoslovno skupi, tako da sam cula da preko ebay-a ima jako povoljnog materijala itd,,,obratila sam se valjda dvadesetak ljudi i nitko nezna baratat e bayom...pokusala sam malo sama proucavat i jedino sta za sad kuzim je: moraš imati (naravno haha) otvoren racun, moraš pratiti da li se dostavlja u hrvatsku, moras paziti da su feedbackovi top rated ili 90 i nesto....od istog selera nesmijes nabaviti robu skuplju u iznosu od 160kn ako ne zeliš da te ocarine...e sad, sta tocno znaci to free shipping, znaci li to da npr ja uzmem robu u iznosu od 140 kn,,i to je to znaci ja plaćam samo 140 kn i nista vise ili???????????? i zasto negdje npr piše- free shipping i onda odmah ispod free shipping 20 dolara?,,,proucavam na internetu sta i kako, ali mislim da mi se treba obasniti ko malom djetetu doslovno...nemojte se smijati haha, ali ovo je za mene huge napredak jer do prije dva dana sam znala da postoji ie bay i da je to kupnja putem interneta i to je sve....pliz help netko iskusan! hvalaaaaaa
|