Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac
Korisničko ime
Lozinka

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.01.2003., 23:31   #1
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Registracija: Nov 2002.
sanjala sam noćas...

grozan san...
da sam trudna, trebam roditi, dečko dolazi po mene u nekom bjesnom novom auto kojeg nisam ni vidjela niti znala da ga je kupio. Ulazim i on me nekud vozi. Odjednom imam malu bebu u rukama, osječam strašnu privrženost i veliku ljubav prema tom malom biću. Opet sam u tom autu s mojim dečkom. Vozi me i ostavlja i ispred nekakvog kafića. Pada kiša, stojim s bebom u naručju i kisnem, neki čovjek mi govori da se sklonim ispod metalnog zelenog krova. Odjednom sam u nekoj kući koja je moj dom (iako nešto slično u životu nisam vidjela), djete slini, a ja nemam ni gazu da mu lice obrišem, djete je gladno a ja nemam više mlijeka. Susjeda (koja je nedavno rodila) mi je ostavila jednu razbijenu bočicu i par istrošenih duda te bočice. Nemam love da djetetu kupim mlijeko, dijete je gladno.

Probudila sam se u komi, cijeli dan samo o tome razmišljam i ne mogu tu ništa povezati, dali se ovo može protumaćiti. Šta to sve skupa znaći?
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:33   #2
Claire
xy

decko te vara...
Claire is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:35   #3
Mikilegendo!care!
Auuuu MiLE!!!

Mikilegendo!care! Avatar

Re: sanjala sam noćas...

Quote:
Paw kaže:
Šta to sve skupa znaći?
Prestani jest svinjetinu
Old 31.01.2003., 23:36   #4
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Quote:
Claire kaže:
decko te vara...
Ne, nadam se da nije nešto gore, ako snovi ipak nešto govore?!
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 31.01.2003., 23:37   #5
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Re: Re: sanjala sam noćas...

Quote:
Mikilegendocare kaže:
Prestani jest svinjetinu
Lol, what?
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:41   #6
Mikilegendo!care!
Auuuu MiLE!!!

Mikilegendo!care! Avatar

Re: Re: Re: sanjala sam noćas...

Quote:
Paw kaže:
Lol, what?
Zakljucak tumacenja je to bio
Old 31.01.2003., 23:46   #7
crnka
Registrirani korisnik

crnka Avatar

Registracija: Dec 2002.
lošu maskaru koristiš! daj ne štedi na sebi!
Old 31.01.2003., 23:47   #8
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Re: Re: Re: Re: sanjala sam noćas...

Quote:
Mikilegendocare kaže:
Zakljucak tumacenja je to bio
Ok!
Voljela bih čuti još mišljenja, zašto su prošla ona zlatna vremena tumačenja snova? Neznam, ali mislim da taj san nije za bacit, mislim da mi nešto govori, ali neznam što, a tako bih voljela znati!
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:49   #9
Mikilegendo!care!
Auuuu MiLE!!!

Mikilegendo!care! Avatar

Pazi, ako to nije izricita zabrana jedenja svinjetine onda jedino moze bit poruka da ne skaces kroz prozor.
Treceg nema
Old 31.01.2003., 23:49   #10
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Quote:
crnka kaže:
lošu maskaru koristiš! daj ne štedi na sebi!
Za maskaru imaš pravo, , misliš da je to to? Da bih si trebala dati oduška u shopingu, maybe, joj još mi se nisu sve puzzle posložile, kontam...
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:50   #11
shark
Pacijent

Naši snovi su odraz naše podsvjesti, što možda znači da je tebe strah da ćeš jednog dana biti samohrana majka ali isto tako može značiti da ako rodiš nećeš moći imati karijeru zbog djeteta.

Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:51   #12
Mikilegendo!care!
Auuuu MiLE!!!

Mikilegendo!care! Avatar

Quote:
shark kaže:
Naši snovi su odraz naše podsvjesti, što možda znači da je tebe strah da ćeš jednog dana biti samohrana majka ali isto tako može značiti da ako rodiš nećeš moći imati karijeru zbog djeteta.
...yawn...
Old 31.01.2003., 23:58   #13
Ona
Registrirani korisnik

Ona Avatar

Registracija: Jan 2003.
Thumbs up pokusaj tumachenja

prije sam se puno bavila tumachenjem snova, pa mogu ti ovako na brzinu i uopceno (ne poznavajuci te) dati nekoliko savjeta vezano sa taj san (na zalost sanovnik koji koristim tim prilikama mi nije sad pri ruci, al mogu provjerit napisano za mjesec dana, ako ti nije kasno), naravno na tebi preostaje da sve sklopish u jednu logichnu cjelinu:

Quote:
Paw kaže:

da sam trudna, trebam roditi...
...
Odjednom imam malu bebu u rukama, osječam strašnu privrženost i veliku ljubav prema tom malom biću.
beba moze znachiti "radjanje" nove ideje... da nemas mozda nesto u planu? da nisi zaokupljena nekim novim pothvatom? da li ti ta ideja postaje sve bitnija u tvom zivotu, zelis da to uspije...

il da li se vec nekakva "promjena" u tvom zivotu ostvarila? nenadano, al se "privikavas" na nju... postaje ti sve draza...

Quote:
Paw kaže:

... dečko dolazi po mene u nekom bjesnom novom auto kojeg nisam ni vidjela niti znala da ga je kupio. Ulazim i on me nekud vozi. ... Opet sam u tom autu s mojim dečkom. Vozi me i ostavlja i ispred nekakvog kafića.
auto oznachava "zhivot"... da li tvoj djecko upravlja vasim zajednickim "zivotom"? da li i on ima nekih novih planova, o kojima tek sada saznajes ("nisam znala da ga je kupio")... da li neodgovorno, suludo upravlja vasim "zivotom"... da li on uvijek vozi autom... da li ti sad zelis sjesti za volan i preuzeti zivot "u svoje ruke"?

Quote:
Paw kaže:

Pada kiša, stojim s bebom u naručju i kisnem, neki čovjek mi govori da se sklonim ispod metalnog zelenog krova. Odjednom sam u nekoj kući koja je moj dom (iako nešto slično u životu nisam vidjela), djete slini, a ja nemam ni gazu da mu lice obrišem, djete je gladno a ja nemam više mlijeka. Susjeda (koja je nedavno rodila) mi je ostavila jednu razbijenu bočicu i par istrošenih duda te bočice. Nemam love da djetetu kupim mlijeko, dijete je gladno.
da li si sa svojom "idejom" ostavljena "na kisi" od svog momka? ocigledno se njega puno ne tiche to tvoje "dijete"... on ode sa svojim "novim" autom dalje...

a ti? jesi li dobro razmislila o toj svojoj "ideji"? da li imas finacijskih mogucnosti, to ostvarit sto zelis? ocigledno ti san sugerira, da nisi mislila na neke stvari, posebno financijske prirode, a sutra kad se ostvari ta ideja, mozda vec bude kasno, mozda vec prije o svemu tome treba dobro razmislit i pripremiti "teren"...

Quote:
Paw kaže:
grozan san...

...

Probudila sam se u komi, cijeli dan samo o tome razmišljam i ne mogu tu ništa povezati, dali se ovo može protumaćiti. Šta to sve skupa znaći?
zasto bi san bio grozan... podsvijest ti zeli pomoci ovim snom, i ako sam, nadam se, dobro protumacila "dijete" kao ideju, (p.s. sanovnik nije tipa, crna macka nesreca, nego bas na ovoj bazi, nudi ti sto pitanja, na koje ti u stvari treba da odgovoris), a i auto "zivot" (jer i ja sam nekoliko puta sanjala obje stvari), onda ti podsvijest mozda zeli ukazati na "probleme" koje bi se mogle stvoriti prilikom realiziranja tvoje "ideje-bebe"...

molila bih te, da mi odgovoris, koliko sam ti mogla pomoci.
Odgovori s citatom
Old 31.01.2003., 23:59   #14
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Quote:
shark kaže:
E pa sad, mogu reći da se ne bojim da ću biti samohrana majka jer me ovaj moj ne pušta iz svojih "ralja" već 7.god., a karijera mi ionako ne može (barem na ovom poslu) ići uzlazno jer uzlazno od odvoga sad ne postoji.
Imaš još koju soluciju, slušam!
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2003., 00:02   #15
Samantha
Prêt-à-Porter prostitute

Quote:
al mogu provjerit napisano za mjesec dana, ako ti nije kasno),
do tad ce se nasanjat jos ludosti
Samantha is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2003., 00:05   #16
Ona
Registrirani korisnik

Ona Avatar

Quote:
Samantha Jones kaže:
vidim biznis... tumachenje "ludih" snova - 100 kn
Odgovori s citatom
Old 01.02.2003., 00:19   #17
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Re: pokusaj tumachenja

Ona, mrak si, u dahu sam sve pročitala, znala sam da snovi nisu glupost, da iza svega ipak leži neka poanta.

Quote:
Ona kaže:
prije sam se puno bavila tumachenjem snova, pa mogu ti ovako na brzinu i uopceno (ne poznavajuci te) dati nekoliko savjeta vezano sa taj san (na zalost sanovnik koji koristim tim prilikama mi nije sad pri ruci, al mogu provjerit napisano za mjesec dana, ako ti nije kasno), naravno na tebi preostaje da sve sklopish u jednu logichnu cjelinu:

beba moze znachiti "radjanje" nove ideje... da nemas mozda nesto u planu? da nisi zaokupljena nekim novim pothvatom? da li ti ta ideja postaje sve bitnija u tvom zivotu, zelis da to uspije...

Imam zamisao, ali je još jako daleko. Da željela bih da uspije jer bi si time skinula neke probleme s glave.

il da li se vec nekakva "promjena" u tvom zivotu ostvarila? nenadano, al se "privikavas" na nju... postaje ti sve draza...

Na žalost nisam primjetila nekakve promjene. Zapravo mogu reći da ponekad imam osječaj da sve oko mene galopira u nekom smjeru, a ja stojim na jednom mjestu.

auto oznachava "zhivot"... da li tvoj djecko upravlja vasim zajednickim "zivotom"? da li i on ima nekih novih planova, o kojima tek sada saznajes ("nisam znala da ga je kupio")... da li neodgovorno, suludo upravlja vasim "zivotom"... da li on uvijek vozi autom... da li ti sad zelis sjesti za volan i preuzeti zivot "u svoje ruke"?

Ne, ona ne upravlja, on je više promatrač, on je "mozak", a ja "pokretač". On ima planova, koji se vuku još iz prošlosti, tako da nisu "novi" planovi (ako me kontaš), da trebao bi ih sprovesti do kraja ove godine. Ti planovi ga malo koče. Polako peuzimam život u svoje ruke, ali tu normalno postoji i doza straha..."šta ako, itd".

da li si sa svojom "idejom" ostavljena "na kisi" od svog momka? ocigledno se njega puno ne tiche to tvoje "dijete"... on ode sa svojim "novim" autom dalje...

Ponekad da, ponekad mislim da nije dovoljno odgovoran. Ne ne bih rekla da on ide negdje dalje. Mislim da je ovjde i sada i u sadašnoj situaciji pustio korijenje, možda preduboko?!

a ti? jesi li dobro razmislila o toj svojoj "ideji"? da li imas finacijskih mogucnosti, to ostvarit sto zelis? ocigledno ti san sugerira, da nisi mislila na neke stvari, posebno financijske prirode, a sutra kad se ostvari ta ideja, mozda vec bude kasno, mozda vec prije o svemu tome treba dobro razmislit i pripremiti "teren"...

Pa imam ideju, ali kao što si rekla financijski s moje strane je neizvedivo. Recimo da mi podrška i odobravanje s te strane bila neophodna.

zasto bi san bio grozan... podsvijest ti zeli pomoci ovim snom, i ako sam, nadam se, dobro protumacila "dijete" kao ideju, (p.s. sanovnik nije tipa, crna macka nesreca, nego bas na ovoj bazi, nudi ti sto pitanja, na koje ti u stvari treba da odgovoris), a i auto "zivot" (jer i ja sam nekoliko puta sanjala obje stvari), onda ti podsvijest mozda zeli ukazati na "probleme" koje bi se mogle stvoriti prilikom realiziranja tvoje "ideje-bebe"...

Prvo što sam pomislila kad sam se probudila je to da se u meni probudio moj biološki sat, ali za sada dijete ne želim imati, pa tu mogučnost kao takvu odbacujem.

molila bih te, da mi odgovoris, koliko sam ti mogla pomoci.

Ako si još raspoložena, ako ti trebam navesti nešto konkretnije, reci.
Thanks, pusa
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2003., 00:22   #18
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Quote:
Samantha Jones kaže:
Bo, već brdo vremena nisam ništa sanjala, zato je noćas moj mozak provalio za sve ovo vrijeme.
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2003., 00:31   #19
Ona
Registrirani korisnik

Ona Avatar

Re: Re: pokusaj tumachenja

Quote:
Paw kaže:
Ona, mrak si, u dahu sam sve pročitala, znala sam da snovi nisu glupost, da iza svega ipak leži neka poanta.

Ako si još raspoložena, ako ti trebam navesti nešto konkretnije, reci.
Thanks, pusa
thanks, bash mi je drago sto sam ti mogla pomoci...

slusaj, ovih dana nemam vremena za vece analize (nego samo ovako), a ni tog sanovnika pored mene, a moje je samo da postavljam konkretna pitanja vezano za simboliku, da ti dam prijedloge, ti na sve najbolje sama mozes odgovorit (kao sto vidis)...

naravno da snovi nisu glupost, meni snovi jako puno znache i oni ti mogu jako puno reci o stvarima na koje ni ne mislis u realnom zivotu, al ih tvoja podsvijest itekako dozivljava. Al kao sto rekoh, na ovaj nachin tumacheni, a ne banalno, kao sto je kod nas to obicaj... ako budes imala jos koji san, napisi (i/ili javi mi na pm), ja cu rado, koliko mogu sama il cim se docepam sanovnika, pomoci ti - koliko je u mojoj moci.

a za sada.... laku noc svima i sanjajte lijepe snove...sweet dreams
Odgovori s citatom
Old 01.02.2003., 00:42   #20
Paw
Srdačna patkica

Paw Avatar

Thanks Ona, mislim da shvatam o čem si mi govorila. Ima puno značenja i ponešto simbolike.
Paw is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja