što bi bilo kad bi bilo, što će biti ako nebude bilo.. :zvrko:
hoćete li ocijeniti nastup hrvatke na euru uspješnim ako kojim slučajem ne prođemo četvrtfinale? znate one klišeje, lopta je okrugla, igra se 90 minuta, niko nije s neba pao na završnicu turnira, mi pogodimo 3 stative a česi/turci zabiju guzicom iz nekog odbijanca i sva ta sranja...
hoće li mediji i zlobni jezici ovdje doći na svoje ako se nedaj bože takav scenarij odigra? hoće li tražit bilićevu glavu na panj? imam osjećaj da je on puno više cijenjen van granica hrvatske nego u domovini.
ja sam sa dosad ostvarenim presretan, sve ostalo je bonus.
hoćete li ocijeniti nastup hrvatke na euru uspješnim ako kojim slučajem ne prođemo četvrtfinale? znate one klišeje, lopta je okrugla, igra se 90 minuta, niko nije s neba pao na završnicu turnira, mi pogodimo 3 stative a česi/turci zabiju guzicom iz nekog odbijanca i sva ta sranja...
hoće li mediji i zlobni jezici ovdje doći na svoje ako se nedaj bože takav scenarij odigra? hoće li tražit bilićevu glavu na panj? imam osjećaj da je on puno više cijenjen van granica hrvatske nego u domovini.
ja sam sa dosad ostvarenim presretan, sve ostalo je bonus.
Ako se naši budu borili i izgubili ništa strašno treba čestita pobjednicima i nastaviti sa životom. Neće se za Hrvatsku ni manje ni više navijati nego do sada.
Odličan uspjeh, s prvog mjesta u četvrtfinale. Igramo protiv slabije ekipe od Portugala (bila to Češka ili Turska).
Ovo je uspjeh i to je jasno svakome, pa i zlim jezicima. Sve dalje je i više nego dobrodošlo a kao što si rekao, lopta je okrugla, sve je moguće i ne treba biti previše razočaran i kritičan ako ne prođemo (naravno pod uvijetom da dečki ostave srce na terenu, u što ne sumnjam).
Recept iz prakse ili kako stvoriti narod (da, zvuči nevjerovatno) i državu: 1. Fabricirajte poveznicu sa plemenima iz povijesti, 2. Oživite mrtav jezik kako bi opravdali izmišljenu poveznicu, 3. Ukradite teritorij. Za ostalo tu je propaganda a sve to uz pomoć kapitala.
Samo da decki odigraju onako kako znaju, medjutim do sada smo se u 100% slucajeva uvjerili da nasi velike utakmice igraju samo sa najvecima... sa ovim ajmo rec uvjetno slabijim ekipama, uvijek neka muka.
Samo da decki odigraju onako kako znaju, medjutim do sada smo se u 100% slucajeva uvjerili da nasi velike utakmice igraju samo sa najvecima... sa ovim ajmo rec uvjetno slabijim ekipama, uvijek neka muka.
Recept iz prakse ili kako stvoriti narod (da, zvuči nevjerovatno) i državu: 1. Fabricirajte poveznicu sa plemenima iz povijesti, 2. Oživite mrtav jezik kako bi opravdali izmišljenu poveznicu, 3. Ukradite teritorij. Za ostalo tu je propaganda a sve to uz pomoć kapitala.
... sa ovim ajmo rec uvjetno slabijim ekipama, uvijek neka muka.
e ovo me isto zanima, što ako nas turci/česi koji su oboje objektivno manje od nas dosad pokazali rasture. poznato je da mi najbolje igramo protiv jačih i uglednijih država a protiv ravnopravnih i slabiji preko kurca. to nam je u krvi, balkanci smo
A opet, prilika se pruzila, kakva dugo nece.
Upravo tako.Nema dvojbe da je četvrtfinale uspjeh,ali sve nam se otvorilo i mislim da je polufinale realno ocekivati.porazom u cetvrtfinalu bi bio jako razocaran.
- Zakasnili smo samo sat vremena! A čekao nas je. Jedan moj prijatelj iz Sarajeva javio nam je da Švedska U-21 igra u šest, a igralo se u četiri. Bili smo kod njegova oca, koji je iz Posavine, a majka je iz Zadra, i oni su bili očajni. A Zlatan je silno želio igrati za Hrvatsku. ‘Želim igrati sa Šukerom’, rekao je, ali mu se želja nije ispunila. Ali, valjda će se još roditi neki Zlatan. A bili smo samo u kavani gdje Zlatanov otac svira harmoniku i ima svoj sastav i pjevalo se: ‘Tebi majko misli lete...’ Ali, na žalost, Zlatan je ‘odletio’...
Majku mu jeben šugavu. Da nije onakav nesposobnjaković danas bi imali jači napad od Španjolaca.
e ovo me isto zanima, što ako nas turci/česi koji su oboje objektivno manje od nas dosad pokazali rasture. poznato je da mi najbolje igramo protiv jačih i uglednijih država a protiv ravnopravnih i slabiji preko kurca. to nam je u krvi, balkanci smo
kako da od tog sindroma pobjegnemo?
Tomo, balkanski mentalitet je odavno napustio našu reprezentaciju . Bliže istini bi bilo to da su te "slabije momčadi" nas počele respektirati i igrati puno zatvorenije protiv nas, a takav način igre nama nikada nije odgovarao.
A što se tiče kritičara, njih će uvijek biti. Dovoljno se da se zaredaju dvije loše utakmice i sve će se vratiti na staro.
Ja sam ovim dosadašnjim rezultatom i više nego zadovoljan. Nadam se da to zadovoljstvo neće stagnirati, nego da će rasti sve do finala
__________________ Università degli Studi di Trento:kava:
Mislim da imamo velike šanse da ostvarimo zapažen rezultat na EP ali ako ga i ne ostvarimo neću biti previše žalostan jer smo pokazali da se naši znaju boriti i da je pitanje dana kad ćemo nešto osvojiti što će se pamtiti ( do sada srebro na SP 98. ) .
Uh što bih volio da nas sada iznenade i da osvoje EP !
Ma nemre nas nitko rasturiti na ovom EP, eventualno nam Nizozemci mogu uvaliti dva-tri komada ali će i oni morati odigrati krvavih koljena za tu pobjedu... Utakmica u četvrtfinalu je velika utakmica, to je glavni motiv, ulazak među četri, nevažno je kako se protivnik zove. Jednostavno ne mogu vjerovati da možemo zakazati u četvrtfinalu, što ne znači nužno da ćemo i pobijediti... Da je Dudu ovdje bili bi u finalu, ovako ćemo biti polufinalisti.
Četvrtfinale je već veliki uspjeh.
mi hrvati nismo uopce svijesni sto mi imamo i kakav smo mi narod, jbte da ste bar neki jadan europski narod poput finaca (nista protiv Finaca)
pa mi smo se u nogometu na sve plasirali osim 2000 od kad postojimo, pa sto ces vise... Imali smo Janicu, rukometase, vaterpoliste, Ivanisevica, Pešalova, prvaci svijeta u toliko sportova da ne znam jel iti jedna druga nacija u roku od 20ak godina ima toliko toga
Sasvim sam zadovoljan sto smo na ZAVRSNICI EUROPSKOG PRVENSTVA to sto smo prosli skupinu je jos bolje, ako prodemo u polufinale odlicno... Ja zelim da osvojimo naslov prvaka, ali ako ispadnemo nece mi biti krivo (iako znam da necemo ispasti)