Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika
Korisničko ime
Lozinka

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Svijet, Na rubu politike, Izbori 2010

Pogledaj rezultate ankete: Tko je najpopularniji političar za Vas ovog trenutka
Stjepan Mesić 11 28.21%
Ivo Sanader 10 25.64%
Đurđa Adlešić 0 0%
Vesna Pusić 1 2.56%
Damir Kajin 1 2.56%
Radimir Čačić 5 12.82%
Zoran Milanović 5 12.82%
Josip Friščić 4 10.26%
Anto Đapić 0 0%
Vladimir Jordan 1 2.56%
Vladimir Šišljagić 1 2.56%
Glasovatelji: 39. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.06.2008., 09:42   #1
Albatros
Blagoglagoljiv

Registracija: Dec 2002.
Arrow Popularnost političara na Forum HR

Idemo vidjeti kako stvari stoje iz kuta forumaša. Forumaši biraju najpopularnijeg političara ovog trenutka.

Tema će biti na top do isteka vremena za anketu.

Zadnje uređivanje Albatros : 18.06.2008. at 16:23.
Albatros is offline   Odgovori s citatom
Old 17.06.2008., 10:52   #2
Saber
Registrirani korisnik

Saber Avatar

Registracija: Jun 2005.
Jebes stanje u drzavi, kada ne mogu svjesno glasati ni za jednog od ovih ovdje .
Saber is offline   Odgovori s citatom
Old 17.06.2008., 11:13   #3
NINJA 07
Umiljat ko janje od sto k

NINJA 07 Avatar

Registracija: Apr 2007.
Da je Primorac na listi, glasao bi za njega, ovako mi ostaje moj drugi izbor, a to je Friščić.
Old 17.06.2008., 16:34   #4
Grunf
Kralj

Grunf Avatar

Registracija: May 2008.
Zašto nema Čehoka, Bebića i Šeksa u anketi?
Off: Kaj tema nije baš išla pa ste je morali staviti gore?
Grunf is offline   Odgovori s citatom
Old 17.06.2008., 21:08   #5
Maxes
Registrirani korisnik

Niko.... Sve tuga i buga....
Old 18.06.2008., 13:44   #6
stagediver
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2003.
lakse bi bilo pitanje tko je najnepopularniji politicar u zemlji

dosadasnje rezultate necu komentirati jer znam da su moderatori laki na okidacu ...
stagediver is offline   Odgovori s citatom
Old 18.06.2008., 18:36   #7
Michael Collins
Banned

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Frišćič?
Nadam se da ste ironični...
Old 18.06.2008., 18:42   #8
NINJA 07
Umiljat ko janje od sto k

NINJA 07 Avatar

Registracija: Apr 2007.
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Frišćič?
Nadam se da ste ironični...
A sad bi ja trebo nešto reči o čačiću, al neću, svak izabire kako mu drago, uostalom, svako bi svakome mogao naći prljavog veša kolko ti srce hoće, no nekako mislim da ga je kod Friščića najmanje, stoga sam i glasao za njega.
Old 18.06.2008., 20:34   #9
slikica
Banned

Aimali koji isplita e dabi mu ja svoj glas
E Brale ka ludilo
Old 18.06.2008., 23:46   #10
boskobuha
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2008.
Ako ćemo o prljavom vešu, nema ni Zoran Milanović prljavog veša!

A Joža Friščić mi je postao antipatičan otkad se prodao HDZ-u!

Ova sranja oko Podravke i njegove "zapovijedi" lokalnim organizacijama da ruše SDP-ovu vlast, pa čak i tamo gdje su dobro surađivali....
boskobuha is offline   Odgovori s citatom
Old 19.06.2008., 00:26   #11
stagediver
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2003.
meni friscic nikad nije bio simatican (iako mi je, nakon cirkusa oko posljednjih izbora, sad i nesimpatican)

prilicno sam se zacudio kad je jedna stranka koja pretendira biti ozbiljnom i vaznom, na celno mjesto postavila takvog politicara (prilicno loseg govornika, gotovo posve bezlicnog)
to mi je bilo bas cudno
ali valjda su znali sto cine
stagediver is offline   Odgovori s citatom
Old 19.06.2008., 00:30   #12
Hr_Bošnjak
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2008.
Trebao si staviti Ivića i Škegru.hehe
Hr_Bošnjak is offline   Odgovori s citatom
Old 19.06.2008., 00:38   #13
Michael Collins
Banned

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
NINJA 07 kaže: Pogledaj post
A sad bi ja trebo nešto reči o čačiću, al neću, svak izabire kako mu drago, uostalom, svako bi svakome mogao naći prljavog veša kolko ti srce hoće, no nekako mislim da ga je kod Friščića najmanje, stoga sam i glasao za njega.
Ne krivim Frišćićašto je izabrao HDZ, nego što je bez da je trepnuo preveslao svoje birače i pogazio sva izborna obećanja...
On je gori i od Snadera i od Milanovića...
Old 19.06.2008., 15:14   #14
slikica
Banned

ljudi moji Canjuga je ,in . političar
Old 22.06.2008., 10:01   #15
Esmeralda40
Registrirani korisnik

Esmeralda40 Avatar

Registracija: Feb 2007.
Vesna Pusić, zato što jedina ima muda reći "Car je gol"!
Esmeralda40 is offline   Odgovori s citatom
Old 25.06.2008., 15:04   #16
Albatros
Blagoglagoljiv

Glasovanje je završeno. Mesić je prvi unatoč urlanju desničara na forumu protiv njega, Sanader drugi i oni su prva klasa očito. Druga klasa Čačić, Milanović i Friščić. Čudno je da Friščić dobro kotira a HSS slabo u anketi za stranke.
Old 25.06.2008., 17:21   #17
Pessimus dux
Registrirani korisnik

Pessimus dux Avatar

Registracija: Jun 2007.
U anketi su ponuđeni najogavniji političari na hrvatskoj političkoj sceni, ujedno i predsjednici najjačih stranaka, s nekoliko iznimaka koji mi niti smrde niti miriše, kao i trenutni predsjednik države. Nijedan mi nije popularan. Sve manje-više fuj. Trebalo je postaviti i opciju za glasovanje: Netko drugi.
Pessimus dux is offline   Odgovori s citatom
Old 26.06.2008., 18:19   #18
marasovac
Registrirani korisnik

marasovac Avatar

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Albatros kaže: Pogledaj post
Glasovanje je završeno. Mesić je prvi unatoč urlanju desničara na forumu protiv njega, Sanader drugi i oni su prva klasa očito. Druga klasa Čačić, Milanović i Friščić. Čudno je da Friščić dobro kotira a HSS slabo u anketi za stranke.
Evo što meni u politici nikako nije jasno. Ti si glasao za Sanadera, koji je predsjednik HDZ-a, koji je desničarska stranka, a urlaš protiv desničara.
Što se tiče Mesića, ja sam osobno njegov veliki protivnik, a inače sam politički najbliži centru, a na desno naginjem upravo toliko koliko se u razmišljanima poput ovog desnica pokušava svesti pod nešto izvaninstitucionalno i vanzakonsko, kao da u svim normalnim demokracijama svijeta ne postoji ljevica i desnica.
Ali ja nikad u svom životu nisam bio toliko tvrdi desničar pa da tvrdim da je "Hrvatska pobijedila 10.travnja" i "da nemamo mi što u Jasenovac ići klečati" i slično.
A u temi, "Argumentirani razlozi protiv Mesića", naveo sam toliku hrpu argumentiranih razloga, da se nitko nije usudio replicirati, a pogotovo mi se nitko nije usudio izići na megdan oko mjegove izjave da smo "u akciji Maslenica izgubili 185 ljudi, a nismo se pomakli ni milimetra".
marasovac is offline   Odgovori s citatom
Old 26.06.2008., 21:52   #19
Albatros
Blagoglagoljiv

Pojasnim kolega. Forum je zajednica, mala mikrohrvatska. Kako su desničari umnogome glasniji na forumu, mnogi sa toliko floskula i naštrebanih poluistina i polučinjenica onda moram replicirati na toliku količinu bedastoća. S druge strane da je situacija sa ljevičarima takva kakva je sada na forumu sa desničarima zaista bi i protiv njihovih dogmi i floskula bio britak na tipkanju.
Fora je da sam razapet između tradicionalnog konzervativizma i liberalizma. Tako se nalazim otprilike u čistom centru sa maaalim pomakom udesno. Naravno da me iritiraj uekstremi bilo lijevi, bil odesni.
To što sam glasovao za Sanadera u anketi jeste zato što od ponuđenih kandidata ima najbolje sveukupne kvalitete i ništa više ni manje. Na žalost nema više kvalitetnih oponenata da bi dobili moj glas. Iako tradicionalno glasujem za HSLS.
Old 26.06.2008., 23:45   #20
Pessimus dux
Registrirani korisnik

Pessimus dux Avatar

Registracija: Jun 2007.
Upravo je žalosno da se ni s najboljom voljom nisam uspio odlučiti ni za jednoga od navedenih.
Pessimus dux is offline   Odgovori s citatom
Old 27.06.2008., 18:15   #21
CondoR
Captain Jack is back

CondoR Avatar

Registracija: Jul 2007.
Pošalji poruku preko MSN korisniku CondoR
Ma ova anketa nije neko mjerili. Pa samo 39 forumaša je glasalo
Nisi je trabao zatvarati barem 24 sata, jer bi bila mnogo reprezentativnija.
Don Mesićano bi apsolutnom većinom dobio Sanadera
CondoR is offline   Odgovori s citatom
Old 27.06.2008., 19:35   #22
narayan001
Banned

Registracija: Aug 2007.
Quote:
CondoR kaže: Pogledaj post
Ma ova anketa nije neko mjerili. Pa samo 39 forumaša je glasalo
Nisi je trabao zatvarati barem 24 sata, jer bi bila mnogo reprezentativnija.
Don Mesićano bi apsolutnom većinom dobio Sanadera
naravno da bi. nisi stigao mobilizirat svoje pajde iz Bosne da svi glasaju za Mesića.
nema veze što se radi o internoj stvari u Hrvatskoj

narayan001 is offline   Odgovori s citatom
Old 27.06.2008., 20:43   #23
Anihilator
Muskrat

Anihilator Avatar

Quote:
narayan001 kaže: Pogledaj post
naravno da bi. nisi stigao mobilizirat svoje pajde iz Bosne da svi glasaju za Mesića.
nema veze što se radi o internoj stvari u Hrvatskoj
Kad si napisao "svoje pajde iz Bosne" da li si mislio i na one kojima je Banja Luka glavni grad ?
Old 27.06.2008., 21:19   #24
narayan001
Banned

Registracija: Aug 2007.
Quote:
Anihilator kaže: Pogledaj post
Kad si napisao "svoje pajde iz Bosne" da li si mislio i na one kojima je Banja Luka glavni grad ?
nisam, ali dobro da si me podsjetio. i oni.
a čak sam skužio i par Slovenaca koji glasaju za Meskea.
i sa svim tim glasovima još uvijek Meske ima duplo manje glasova od Franje

narayan001 is offline   Odgovori s citatom
Old 27.06.2008., 23:02   #25
Inkvizitor
Banned

Registracija: Nov 2002.
Quote:
S ovom rečenicom si se delegitimirao kao moderator. Inače nije da se pravimo blesavi, takav stav te i doveo za moda. Jesi ti još jedna od onih u cijeloj plejadi koji je dobio zadatak da "izbalansira" stanje na forumu tako što ćeš banirati "desničare" za svaku pizdariju.

Inače tema je vrh..vrh..vrh vrhova. Odavno jedna ovako zanimljiva i revolucionarna nije pokrenuta. Šteta da više nije top-tema.
Old 27.06.2008., 23:06   #26
Constatinopol
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2004.
a ja taman ćeo glasovat. glas za bivšeg VŽ župana
Constatinopol is offline   Odgovori s citatom
Old 27.06.2008., 23:10   #27
Inkvizitor
Banned

Quote:
Pojasnim kolega. Forum je zajednica, mala mikrohrvatska. Kako su desničari umnogome glasniji na forumu, mnogi sa toliko floskula i naštrebanih poluistina i polučinjenica onda moram replicirati na toliku količinu bedastoća. S druge strane da je situacija sa ljevičarima takva kakva je sada na forumu sa desničarima zaista bi i protiv njihovih dogmi i floskula bio britak na tipkanju.
Fora je da sam razapet između tradicionalnog konzervativizma i liberalizma. Tako se nalazim otprilike u čistom centru sa maaalim pomakom udesno. Naravno da me iritiraj uekstremi bilo lijevi, bil odesni.
To što sam glasovao za Sanadera u anketi jeste zato što od ponuđenih kandidata ima najbolje sveukupne kvalitete i ništa više ni manje. Na žalost nema više kvalitetnih oponenata da bi dobili moj glas. Iako tradicionalno glasujem za HSLS.

gle, funkcija moda nije da piše svoje žalopojke, nego da moderira.
I možeš ti stoput "desničarsku" superiornost nazivati galamom ali to tvojim pajdama ljevičarima kojima obično zuji prazan zrak između ušiju, kad se već vrijeđamo, neće ništa pomoć.

Uz najbolju volju se ne mogu sjetiti da si ti ikad ikome replicirao a da bi to bilo suvislo. Osim bježanja iz rasprave i izvala tipa " da mi ne bi trebali izvještavati o događanjima u Bosni jer je to suverena država" što je vrh vrhova i postavlja temelj novih političkih odnosa u svijetu, nešto revolucionarno, a načitao sam se ovdje svačega, najbolje što možeš izvući iz čovjeka je blagi podsmijeh.
Old 28.06.2008., 00:36   #28
Albatros
Blagoglagoljiv

Quote:
Inkvizitor kaže: Pogledaj post
gle, funkcija moda nije da piše svoje žalopojke, nego da moderira.
I možeš ti stoput "desničarsku" superiornost nazivati galamom ali to tvojim pajdama ljevičarima kojima obično zuji prazan zrak između ušiju, kad se već vrijeđamo, neće ništa pomoć.

Uz najbolju volju se ne mogu sjetiti da si ti ikad ikome replicirao a da bi to bilo suvislo. Osim bježanja iz rasprave i izvala tipa " da mi ne bi trebali izvještavati o događanjima u Bosni jer je to suverena država" što je vrh vrhova i postavlja temelj novih političkih odnosa u svijetu, nešto revolucionarno, a načitao sam se ovdje svačega, najbolje što možeš izvući iz čovjeka je blagi podsmijeh.
- Što reći nego trolanje, off topic, add hominem i što drugo učiniti nego dodijeliti karton, ili obrisati post ? Evo dajem ti mogućnost izbora. Your call.
Old 28.06.2008., 00:52   #29
Inkvizitor
Banned

od kada to forumaši mogu birati kaznu. Jel će to bit praksa i inače ili samo ovaj put.

Kad budeš davao kaznu pročitaj svoje postove o desničarskom urlanju i sve ostalo što si napričao a što ne bi smio kao mod. Jer bi netko nedaj bože mogao pomisliti da si pristran.
Old 28.06.2008., 00:53   #30
Albatros
Blagoglagoljiv

Quote:
Inkvizitor kaže: Pogledaj post
S ovom rečenicom si se delegitimirao kao moderator. Inače nije da se pravimo blesavi, takav stav te i doveo za moda. Jesi ti još jedna od onih u cijeloj plejadi koji je dobio zadatak da "izbalansira" stanje na forumu tako što ćeš banirati "desničare" za svaku pizdariju.

Inače tema je vrh..vrh..vrh vrhova. Odavno jedna ovako zanimljiva i revolucionarna nije pokrenuta. Šteta da više nije top-tema.
- Čime sam se delegitimirao kao moderator ? Ja sama prije svega forumaš, pa tek onda moderator, i ja sam čovjek sa svim manama i vrlinama.
- Nikakav zadatak ja nisam dobio od nikoga. Dragovoljno sam se prijavio za moda i pokušat ću svojom zamislima napraviti bolje mjesto za konstruktivn rasprave o politici umjesto vječne rasprave ustaše vs komunisti i slična sranja. Rasprave o ustašama i komunistima treba voditi na pdf-u POVIJEST.
- Za mene ne postoje forumaši, i njihova politička orjentacija, nego postoje ljudi koji su tvrdoglavi i nedemokratični koji na svu silu žele svima nametnuti svoje stavove spamiranjem, trolanjem itd. bilo kakvim sredstvima uključujući i pokušaje diskreditacije osobe. Postoje i normalni ljudi sa svojim stavovima. E takve želim dovesti na forum na način da se priguši one koji misle da posjeduju ovaj virtualni prostor držeći se kao čopor.
- I da si proćiato uvodni post oda bi vidio zašto nije top tema, služila mi je kao uzorak.
- Naravno opet pisšeš off topic, trolaš i postaš ad hominem - vrlo popularno na pdf politika, ali neće ići dok sam ja mod ovdje, ma koliko kratko ili dugo to bilo.
Old 28.06.2008., 05:57   #31
baka
hakerica

baka Avatar

Registracija: Mar 2003.
Quote:
Saber kaže: Pogledaj post
Jebes stanje u drzavi, kada ne mogu svjesno glasati ni za jednog od ovih ovdje .
Nisam imala prilike glasovati jer je anketa već zatvorena. Ali se u potpunosti slažem s citiranim "govornikom" t.j. Saberom!!
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka is offline   Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja