Fora je u tome da dosta sjedim u zadnje vrijeme, ali moram bit iskrena i priznat činjenicu da nisam skoro 2 godine disciplinirano vježbala. Sad sam ponovno krenula. Hodanje (žustro), pilates, DVD-i s Renatom i tak... Uskoro ću krenut na pilates kod instruktora, za sad sam samouka.
Komentari, dobrodošli... I can take it.
Evo naprijed
i sa strane
Ovo mene muči...
...ovi jastučići oko koljena.
jel imam šanse to istesat aerobnim treningom (trčanje+hodanje) i ukidanjem večera (osim jogurt+voće ili tuna+salata i sl)?
Zadnje uređivanje Sheeva : 30.07.2010. at 20:55.
Reason: ubacivanje fotki
Evo idem se i ja sramotit pod stare dane Prve slike
Snimljene su na ljeto, al izgledam isto tako. Zasad
Znam da mi je guzica do Japana pa to ne trebate posebno naglasavat
Al prakticne savjete tipa sto i kako radit primam, dapace
Plan: kondicija, ucvrscivanje cijelog tijela i podizanje guze.
Metoda: trcanje 3x tjedno, cucnjevi i trbusnjaci poslije trcanja.
Jel dobro?
Prehrana mi je vec godinama ok, nije prava sportska, al recimo sve zitarice su mi integralne, jedem puno povrca, voca i mesa, secer jako malo koristim, s cokoladom racionalno , kavu ne pijem-pijem 2x tjedno, jedem 5 obroka...
Da ne ispadne da sam samo voajer stavit ću i ja svoju, ali ju začas mičem pa me nemojte kvotat'. : sramežljiva:
Dakle, za one koji ne znaju - prije 5 god. skinula 15ak kg viška, trudim se da se posljedice što manje vide. Nikad u životu nisam išla u teretanu, iako znam da bih morala.:lijena: Idem na fitness, vozim bicikl...
__________________ "...all those moments will be lost in time...like tears in rain..."
@pakleni, ovaj dio o debljini je meni namijenjen, oder? nejasno mi...
ti si isto stavio fotke i očekivao komentare tipa kak si debel
gle, ja smatram da svoje tijelo mogu približit nekoj svojoj ideji savršenstva, pa prihvaćam svaku kritiku
al, brate, ti si svoju fotku stavio zašto? da ti kažemo dal imaš 6 il 7 pločica na trbuhu? aj dont get it...
Osobno mislim da su ljudi često prekritični prema sebi. Žene pogotovo.
Ja sam primjer samokritičnosti i uviđam svoje negativne strane. Na nekima se može poradit dok je s nekima malo teže.
Na spomen mojih mana moja bolja polovica koluta s očima i govori da serem govna i baljezgam bez veze.
__________________ UPOZORENJE: Lični stavovi mog alter-ega Bashy-a i njegovo shvatanje svijeta ne izražavaju uvijek moje osobno mišljenje, postoji čak mogučnost da su totalno različiti