Ej bok...
imam jedan problem...
neki dan sam skinuo ovaj novi update za svoj ps3, ovaj 2.53, i ivse mi ne zeli citati dvd-e, nista, kao da je mrtav, jel zna mozda neko u cemu je problem....
Ovako imam problem sa PS2, zapravo moj frend ima pa pitam u njegovo ime...
PS2 hoće učitati samo PES9 ove ostale jednostavno neće,dođe do Onog PlayStation2 i samo se zacrni ekran i to je to! Plejka je bila prije cca. 1,5 godina na servisu lasera, i otada normalno radi do sada! Može neki help Radi se o debeloj verziji,hvala
Debela plejka, stara plejka... koliko ima godina, bar 4-5 zar ne? A i 1,5 godina nakon servisa lasera je jaaako puno kad se radi o kopijama. Probaj te igre koje ti ne rade ponovo presnimiti, vjerojatno su diskovi otišli.
Snimajte najsporijom brzinom i na kvalitetne diskove..
Misliš filmove na dvd-u ne čita? To ovisi o tome koji je model odn. čip. Uglavnom je radilo da na upaljenoj konzoli zatvoriš ladicu i dva puta kratko pritisneš reset tipku. Ako imaš ovaj najnoviji PSTwo (mali, tanki) s unutarnjim napajanjem onda ne znam... trebao bi znati onaj tko ti je prodao plejku...
Pa napisao sam gore, ovisi o vrsti čipa... nekad bez ičega, nekad dva puta kratko reset, nekad gasiti čip... ne znam kako je za ove nove bilo (pitaj prijatelja sebu, on bi trebao znati)
imam PS2 i Schneider TV 100HZ. radi se o 6 godina starom CRT TVu.
problem je kad pokrenem igru na PS2 slika pocne titrati i na ekranu titraju 2 iste slike.
u setup modu slika je OK, kad ide play DVDa slika je isto OK.
probao sam spajati i preko pojacala, pa scart sa njega na TV ali situacija je ista.
Igre su NTSC... izgleda da ti treba RGB kabel, mada me čudi pošto je tv 100 Hz... možda je do tv-a, ali kako filmovi (zasigurno pal) rade, a igre (vjerojatno su ntsc naslovi u pitanju) ne, onda nisam 100% siguran, iako svi simptomi "mirišu" na to
Igre su NTSC... izgleda da ti treba RGB kabel, mada me čudi pošto je tv 100 Hz... možda je do tv-a, ali kako filmovi (zasigurno pal) rade, a igre (vjerojatno su ntsc naslovi u pitanju) ne, onda nisam 100% siguran, iako svi simptomi "mirišu" na to
upravo je to problem. PAL igre rade OK. NTSC ne. u TVu je problem.
Bok, evo da i ja nešto pitam. Nisam toliko upućen u igrice i to, ali sestra mi je iz U.K. poslala stari XBOX od mojih nećaka. Spoijo sam sve kako treba i radi najnormalnije sa igrama koje mi je poslala. Međutim kupio preko eBaya Medal of honor iz Amerike a nisam ni obratio pažnju da je igra NTSC. PITANJE! Dali postoji bilo kakav način da igram tu igru na toj konzoli iz U.K.-a? Možda trebam kupit neki kabel??? Thanks!