negdje prije kupih na akciji u linksu za ravno 100 kunića. na P35-DS3 imam E2200 @ 3.20GHz i do sada sam ga hladio sa TT Blue Orbom II koji je nešto malo bolji od stocka.... temperature su bile idle 47, a kad napichim tat onda su vrlo brzo došle na 75+.... dobro, u realnom radu se nikad ne opterećuje kao s tat-om pa je to bilo prihvatljivo, recimo, nakon dužeg igranja (sin) se sve zadržavalo na oko 70...
i, kažem, negdje prije je gilbert dojavio o ovom freezeru, pa mislim, ajd...
i namontiram ga i imam što vidjeti... TT Blue orb II je priličan komad metala, težak i upečatljiv, sa moćnim ventom, ali freezer ga šije za nevjerovati...
idle 35, a tat mogu držati satima na 100% ali temperatura neće preko 60...
pa eto, ako netko razmišlja o učinkovitom a jeftinom hlađenju za sckt 775, nek uzme u obzir ovo čudo... samo, nije više na akciji po 100 kunića, ali i regularnom cijenom od 170,00 kn je još uvijek debelo jeftiniji od drugih učinkovitih rješenja...
laku noc !
ma , duga je to prica , od prvog dana nije radio kako treba...
znam da su velike , zato i ne igram nista u zadnje vrijeme , penje se i do 70 tijekom igranja
isprobao sam sve opcije , preostaje mi jedino lapping baze hladnjaka
mozda ga i ja ubodem.
montira se isto kao i stock cooler (E8400)?
sam stisnem ove capice dok necujem "klik"
jel okej ova preapplied pasta?
Thermal Interphase Material: Pre-applied MX-1 Paste
mozda ga i ja ubodem.
montira se isto kao i stock cooler (E8400)?
sam stisnem ove capice dok necujem "klik"
jel okej ova preapplied pasta?
Thermal Interphase Material: Pre-applied MX-1 Paste
ma pastu imas na samom hladnjaku i nije potrebno stavljati drugu