E ovako dragi moj IMF-ovski puče. Uz suradnju i poticaj drugarice atlantis svečano otvaram ovaj topic.
A čemu on služi sad se vi pitate.
Pa ovako , ovdje možete izraziti svoju podršku budućim europskim prvacima - HRVATSKOJ RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI.
Možete ih pozdraviti , zaželjeti im sreću , uputiti i neku kritiku (npr. Džomba centriraj tu ruku ... a onda 5 min. poslije - to Mirza svaka ti dala )... bilo što što vam padne na pamet ... a sve to će (vjerojatno će ... trebalo bi) biti dostavljeno našim igračima.
Ipak je ovo najveći hrvatski internet forum , sa više tisuća članova , pa je red da momci čuju/pročitaju i našu podršku.
I još samo nešto. NA OVOM TOPICU NEMA NIKAKVIH RASPRAVA . Samo postovi upućeni rukometašima.
pa prvo čestitke svim hrvatskim igračima za odlične igre do sada. a moja poruka: "dečki, svako ima pravo na loš dan, zašto ne bi to pravo vi iskoristili u subotu.. . pa i treće mjesto je uspjeh.. nemojte se previše trgat. čuvajte se za olimpijadu "
STIŽE VAM RAČUN OD MOG PSIHIJATRA!!!!!
JEBALE VAS ZADNJE MINUTE UTAKMICA!!!!!
__________________ sajmon sez FORMAT C: ------ FJBG dužnost: Službeni FJBG TRAVAR i DRUID ------- Vodič "Grlom kroz računalo" za obične korisnike - by FJBG
"navodno da je guzi neki pekar ona obozava mjesit tjesto ipod njegovih jaja" - Pajcek, 29.01.2004.
Lijepo Vas molim, što zbog našeg mentalnog zdravlja , što zbog svog i našeg ponosa- RAZBIJTE SLOVENSKE PI**E , a onda kaj bude.
Nije samo stvar plasmana, stvarno šta se mene tiče ne morate stalno biti prvi i najbolji dok god dajete sve od sebe. Samo pobijedite antipatične Slovence.
P.S. Pazite kaj radite jer ulažem velike nofce na vas na kladionici !
Pokazali ste već da ste najbolji !
__________________ Since 1999! Judgement day is here !
Show your tits and I'll judge 'em !
Janeze ćemo za ručak, a one druge u finalu za desert
Slomit ćemo ih, pa red je da nekog i napumpamo. Ovako i onako noktiju više nemam, tak da dečki, samo naprijed. U ljekarnama apaurina više nema.
Jednostavno sam se zaželio malo lakše tekme, ovo dosad mi je kao Ivanišević.
Daj nastavite pjesmu:
Slomit ćemo Janeze
Za male peneze
Pojest ćemo Mojce
Za male nofce
Zbušit ćemo gume svima
Već mi bježi rima....
Nadam se da ce ove poruke stici do igraca i vodstva reprezentacije, stoga:
Sve najbolje u polufinalu i finalu! Da pobijedite (kao sto to i cinite) i osvojite zlatnu medalju.
Samo, ako bi mogli da to rijesite prije zadnje minute, jer negativno djeluje po zdravlje cjelokupne nacije.
Pozdrav svima iz Kanade, a posebno Bosancima u reprezentaciji uz onu nasu: " Tako ti je mala moja kad rastura Bosanac ! "
poruka za obranu:
sta se sirite tolko? igrajte usko, stisnite se, idite u sredinu, nedajte da sutiraju izvana. neka pucaju sa krila jebemu mater!
koji si car lino