ummm ja sam se zbojala u crno dva puta....nebi nikom preporučila.otpalo mie pola kose,djeluje potpuno neprirodno izgleam koda nosim periku,kosa mie sad opuštena,ne kovrča se više,izgledam ko metla i ima još nedostataka ali se stvrno nemrem sjetit.jedva čekam da mi spadne.
ummm ja sam se zbojala u crno dva puta....nebi nikom preporučila.otpalo mie pola kose,djeluje potpuno neprirodno izgleam koda nosim periku,kosa mie sad opuštena,ne kovrča se više,izgledam ko metla i ima još nedostataka ali se stvrno nemrem sjetit.jedva čekam da mi spadne.
otpala ti je kosa od crne?a sta si prije tog imala
i ne izgleda svima ko perika
ima li koja od vas svijetle/smeđe obrve i crnu kosu i kako to izgleda?
ja imam svijetle obrve i bila sam farbana u crno al sam imala neku čupavu frizuru pa mi se ni nisu vidjele, a i poprilično su tanke bile, pa me to zanima, kako riješiti problem svijetlih obrva na crnu kosu? bojiti ih?
nije da bih išla u crnke još al jednog dana, zašto ne
Evo ja! Jer sam prirodno skoro pa plava...
Crtam ih s olovkom uglavnom, a pofarbam ih tu i tamo...
Uglavnom, tlaka je užasno crtat ih stalno iako sam ja već naviknuta... Ja ih pofarbam s bojom za kosu, nisam još nigdje našla boju za obrve... Tako da to ide jednom mjesečno i onda se naravno brzo isperu pa ih moram crtat...
Meni isto više kose ispadne kad ispirem crnu, nego neku svijetliju recimo, al nije tako strašno...
Al meni da i pola kose ispadne još bi je imala dovoljno...
otpala ti je kosa od crne?a sta si prije tog imala
a od čeg bi drugog otpala??kad sam imala prirodnu peglala sam je i sušila fenom,a opet je izgledala jednostavno savršeno.otkako sam se zbojala sama se sebi gadim i ne mogu se uopće pogleat ogledalo.sad je više ne mučim ničim a otpada užasno puno.hm smeđu,tamniju al ne jako. i ne izgleda svima ko perika
da,istina al na većini cura koje ja poznam izgleda.i da na dodir isto djeluje umjetno
Bila sam jako dugo crna, onda sam odlučila malo posvijetlit kosu u svijetlo smeđu... Sad sam se opet vratila crnoj. Mislim, ne pada meni kosa ovako jako kako si ti opisala, samo primjetim kad perem kosu a posebno kad ispirem crnu farbu da mi ispadne dosta više kose nego šta mi je ispadalo kad sam koristila smeđu... Očito su neke jače kemikalije u toj crnoj... Isto mi je malo suša kosa, ali to regenerator popravi. Kako koji... Sad sam stavila masku od Balee - užas uopće mi nije pomogla. Znači ovisi i o tim regeneratorima.
Crna možda zahtjeva više njege nego recimo smeđa!
Šta se tiče toga da izgleda kao perika, prije sam koristila plavu noć, otkad sam se sad ponovo počela farbat u crno koristim običnu crnu, čak kao da ima i malo smeđeg odsjaja i mnogo je prirodnija!
Edit: Joj sorry, mislila sam da mene pitaš šta sam imala prije, sad sam tek skužila da si Maloj crnoj odgovorila na pitanje!
Zadnje uređivanje Janis Jo : 07.10.2008. at 02:03.
Cure koje nisu nešto lijepe u faci, njima jednostavno ne stoji crna boja kose... to sam primjetila bezbroj puta... Prema tome, ako ste u faci lijepe onda eksperimentirajte s crnom kosom, a ako niste, bolje se držati svijetlih nijansi
Cure koje nisu nešto lijepe u faci, njima jednostavno ne stoji crna boja kose... to sam primjetila bezbroj puta... Prema tome, ako ste u faci lijepe onda eksperimentirajte s crnom kosom, a ako niste, bolje se držati svijetlih nijansi
@girly - tebi stvarno predivno stoji crna Zapravo, nekako mi se čini da ti plava najmanje stoji u usporedbi s ovim ostalim bojama, a možda je i do frizure koja je fenomenalna i totalno te osvježila
I ja ću ubrzo natrag u crnke
__________________ Be with a man who ruins your lipstick, not your mascara. ♥ Beauty & Mess ♥
Joj meni je crna predivna boja za kosu...No bojim se s njome eksperimenturati jer mislim da mi baš ne bi stajala...
Držim se ja trenutno svoje jesenske tamno crvene...
Iako me me crna baš privlači, ali zbilja nemam hrabrosti..
evo,ljudi,molim savjet...imam crvenu kosu,blijedu put i neke zeleno-zute oci...crvena mi odlicno stoji...al nesto me pocelo vuci da se ofarban u crno...mnogi kazu da ce mi prelipo stajat dok neki kazu da to ne cinim...a,sad,sta da radim?
Elektra
meni si isto draza kao crnka.
ja se isto mislim vratit u crno na nekih par mjeseci.
Hehe, ipak crna rula!
Quote:
Filthy kaže:
evo,ljudi,molim savjet...imam crvenu kosu,blijedu put i neke zeleno-zute oci...crvena mi odlicno stoji...al nesto me pocelo vuci da se ofarban u crno...mnogi kazu da ce mi prelipo stajat dok neki kazu da to ne cinim...a,sad,sta da radim?
Pa, ako ti stoji crveno mislim da bi ti bez problema crno stajalo, pogotovo na put i boju očiju Takvu boju očiju i ja imam i dosta sam blijeda po zimi i većini ljudi najbolje izgledam sa crnom i ne mogu ni zamisliti da mi je prirodno svijetla kosa.
Meni je isto dosta njih govorilo da se ne farbam u crno i ja svejedno jesam. Ljubav prema crnoj je bila jača
Trenutno sam crvena ali mislim da ću se ubrzo vratiti crnoj
__________________ Be with a man who ruins your lipstick, not your mascara. ♥ Beauty & Mess ♥