hvala, to je bilo kao moja zanimacija, pitaju me s čime se bavim, a pokraj njih troje trenutno ne stignem se s ničim drugim baviti, samo s njima, jer se cijeli dan vrti oko njih. tako da su oni predložili da njih snimimo kako se igramo, meni je ispalo čist ok.
da, u tome i jest stvar, što sam ja to sve napravila, ovi gore su se gušili, jer sve namirnice su ok, no naravno to je bilo u frižideru možda nekih sat vremena, što je malo, kasnije sam i sama shvatili da je to puno bolje kada odstoji preko noći, i da sam manje stavljala vrhnja i majoneze, a ja se bojala da ne bude od tosta suho
desert je mrak, no pravila ga je u vz5, punoj pari....
Jedino mi je Vladimir ide na jetrica.
Znam ja da su ti zabavljači fora za društvo ali ja se ježim odraslih ljudi koji se ponašaju kao djeca i koji ne znaju pogoditi vrijeme/mjesto za ozbiljno odnosno neozbiljno ponašanje.
to je, bio je jako neozbiljan i mi htjeli to ili ne morali smo biti ludi, ali svejedno to mi je bilo puno prirodnije i otkačenije nego vz5, svi smo bili opušteniji i nije se osjetila toliko ta konkurencija ili žudnja za pobjedom, barem sam ja to nekako sve drugačije proživjela, svi smo svima pomagali, dali sve od sebe, ali teško je udovoljiti i zadovoljiti 20 različitih ukusa za hranu, to ste strane ne može nikako biti realno, meni onaj moj kolač je bio toliko jednostavan, da nikako nisam očekivala pobjedu s njim, a glavno jelo gdje sam se naradila kao budala, crkla od posla, to nije pobjedilo, još kažu gljive nekuhane, a to bila kombinacija šampinjona i šumskih gljiva koje su same po sebi ostanu žilavije
danas slijedi show, kada ja konobarim, joj meni, najrađe to nebi ni gledala
ovo je tuzno dok nki stranac hrvatu govori kako se radi postup, ajme majko
Koja je svrha ovog somelierića kojeg jadni ljudi nisu apsolutno niš kužili jer se to zorno vidjelo na facama , beskhim nrdete kot pashkazote o,doe,katore perzime drhot merdite? Fino vino jel da ? U srcu ravne nam Slavonije na vratima Hrvatske i hrvatskog jezika.Naravno da u 4 zvjezdice mora biti osoblje koje se služi jezicima ali prvenstveno jezikom zemlje u kojoj radi.Na Baliju rade ljudi sa svih kontinenata i zamislite da vam nudi hranu i piće na svom domicilnom jeziku ?
Da!Bas sam htjela napisat sta onaj pres****a na engleskom jeziku?Mislim,ak dosad nije naucio nas jezik,ondaneznam?1A jos mi seravije kad drobi na onom engleskom i sva ta pres******a sa onim vinom.A brate jest mi iso na zivce.
Mislim,mozda je to neki prestiz ili sta vec,al dosta je tog u jednoj emisiji,al u svakoj kad vidim da drobi engleski podize mi se zeludac
Mora da je to naredba gospodina Bere
Sumnjam da netko od nas odsjeda u malih hotelima s pet zvijezdica (a ovaj je bio najbolji u Europi 2007. koliko sam vidjela). Oprostite ako sam nekoga uvrijedila ali znajući cijene takvih noćenja i klope stvarno čisto sumnjam da nas puno ima (čast izuzecima ). E pa tim koji tamo odsjedaju sasvim sigurno ne smeta somelje koji govori engleski.
Dok meni može govoriti i turski kada se u vino ne razumijem, ne volim ga i ne pijem.
Iako, ja bi htjela jednom bit na takvoj nekoj fensi večeri u nekom preskupom mjestu samo da vidim facu kad naručim hladno Ožujsko uz neke njihove "novokomponirane delicije".
Sumnjam da netko od nas odsjeda u malih hotelima s pet zvijezdica (a ovaj je bio najbolji u Europi 2007. koliko sam vidjela). Oprostite ako sam nekoga uvrijedila ali znajući cijene takvih noćenja i klope stvarno čisto sumnjam da nas puno ima (čast izuzecima ). E pa tim koji tamo odsjedaju sasvim sigurno ne smeta somelje koji govori engleski.
Dok meni može govoriti i turski kada se u vino ne razumijem, ne volim ga i ne pijem.
Iako, ja bi htjela jednom bit na takvoj nekoj fensi večeri u nekom preskupom mjestu samo da vidim facu kad naručim hladno Ožujsko uz neke njihove "novokomponirane delicije".
Nije stvar u tom ko gdje odsjeda,nego mislim da svaki dan on mora srat na engleskom tam na tv mi je
Culi smo par puta da zna engleski i ok