talijani 6/90 , eh 18 posljednjih par kola igram solo , pa jednom mora izać' ...
4, 10, 11, 14, 30, 90 u raznim kombinacijama igram isto već par kola i igrat ću ih do kraja mjeseca
Dalmatino da li posebno gledaš statistiku za pml u 14h te poseb..za 22h
Ne...Oba zajedno...
Danas za 14 h igram poljski multi : 7-8-18-49-69 za veću uplatu samo 2,5/5...(npr. uplata 100 kn, dvojka = 121 kn...tih 21 kn isto to, ovako :
3,5/5 za npr. 15 kn i 4,5/5 za 6 kn...
Znači, vidimo da je tu dvojka 121 kn, a dosta je realno da će pasti 2/5, jel ?
Uplatimo 121 kn, ovako rasporedimo i to je to...igra za povrat uloga, neko će reći kokošarenje, nekome je to smješno, ali...čini mi se da se jedino tako ide u plus...
__________________ Pozdrav svima... El Ingenioso Hidalgo Don Quijote de la Mancha
Evo ja sam prvi puta danas odigrala ovaj francuski keno 20/70 i početnička sreća
igrala sam brojeve 5,18,20,29 i 41
4,5/5
ulog 7 kuna - dobitak 175,00 kuna
fulala sam broj 18
Bez pisanja uloga bez dokaza o uplati
Naravno da je potrebna sreća, koju sam i ja danas imao na neki čudan način;
- uplatim 2 listića za Franc. Keno; 3 od 3/za 6 kn.- dobitak 228 kn.
Pogledan razultate na teletextu i vidim da mi listići nisu dobitni, ništa vratim ih natrag u hlače i maloprije još jednom provjerim na službenim stranicama, vidim opet da nisu "moji brojevi bili u igri", ali vidim također da u ruci držim listić s brojevima Finskog Kena a ne Franc. kako sam dao curi da mi napravi; odmah sam imao neki filing da bi to mogao biti dobitak i tako je i bilo (!!) - jedan listić mi je dobitan; eto šta je sreća... (cura krivo ispisala; nisam bacio listić nakon prve provjere; Finski keno dao dobitne brojeve).
Bez pisanja uloga bez dokaza o uplati (gore sam napisao )
Zadnje uređivanje tominator : 30.07.2012. at 22:02.
- - -
Moze se uzeti prvih 15br.od ovih svih i odigrati 3/15 (dobitak je 10x veci od uloga)...
...ili za manji ulog 4/15 , 5/15...
Odigrao ja varijantu 3/15 na francuskom lotu 6/49, za par kuna i nakon one početničke sreće u 6 mjesecu, sada doživio žlajf katastrofalnih razmjera.
Od mojih 15 izvučen samo 1 broj
U par slijedećih kola ponavljam iste brojeve, pa valjda će uletit za pivu i ćevape.
Sretno svima!
Danas utrčala trojka 25-26-61
Sve u svemu blagi plus. Da je bio veći ulog bilo bi bolje, no glavno da nije minus...
To je to, šansa za nešto veće je tu, ali povrat uloga je dosta realan...
Tako npr, možemo igrati talijane samo 1,2/2...to je 3 komb, igramo 4 listića... samo 1 broj ako padne, vraćamo ulog...pisao sam davno o tome, pa da se ne ponavljam...to je igra za nešto veću uplatu, ali može i za sitno...
__________________ Pozdrav svima... El Ingenioso Hidalgo Don Quijote de la Mancha
Dalmatino slobodno ti ponovi to odavna je i zaboravljeno
Pozdrav
Da ti iskreno kažem, neda mi se ponavljati...sve je tu, koga zanima, može lako naći...loto je loto...pa tako i ja, "veliki stručnjak", danas izgubim 650 kuna na lotu...lagano, bez šanse...ali ja sam navikao na "batine"...a sad bi kao trebao opet pisati o nečemu o čemu sam litanije pisao i sve tu stoji...jer se nekom neda izgubiti sat vremena listajući ovu temu...zaboravilo se, jel, daj napiši da se ne jebem sa ovih milion stranica...daj mi kratko i jasno da dobijem lovu...
Ne ide to tako...
Da ti iskreno kažem, neda mi se ponavljati...sve je tu, koga zanima, može lako naći...loto je loto...pa tako i ja, "veliki stručnjak", danas izgubim 650 kuna na lotu...lagano, bez šanse...ali ja sam navikao na "batine"...a sad bi kao trebao opet pisati o nečemu o čemu sam litanije pisao i sve tu stoji...jer se nekom neda izgubiti sat vremena listajući ovu temu...zaboravilo se, jel, daj napiši da se ne jebem sa ovih milion stranica...daj mi kratko i jasno da dobijem lovu...
Ne ide to tako...
BRAVO
svaka ti stoji što si rekao onog koga zanima loto bar će pola stranica pročešljati i pogledati mišljenja od ranije,.
Evo savjet za one koji imaju otvoren račun u Supersportu, Psk, lutriji ili drugdje i igraju loto, i to više listića
Prvo, treba se kontrolirati...ako stavimo xxx kuna na račun i igramo veći sistem, lako nas povuče tipkanje i vidimo, uplatili smo jako puno listića za jedno kolo nekog lota...to kolo falimo, i izgubimo dosta...kako onda ?
Pa, zanimljivo je recimo, odmah uplatiti za isti loto sljiedeća 2-3 kola...tako smo se raširili, i smanjili rizik od većeg gubitka odjednom...normalno, i dobitak je manji, ali to nije važno...važno je kontrolirati gubitak...
Ako igramo 2-3 manja sistema po 5-10 listića, dobro je uz brojeve koje smo izabrali, odigrati i jedan sistem sa totalno drugim brojevima, ponavljati 2,3 iz prošlog kola, susjede, nizove, bilo šta...bubanj ne pamti, slažem se, i iako igram po statistici, čekajući najviše br. koji dugo nisu pali, svjedoci smo da često padaju ponovljeni brojevi, "čudni" nizovi, itd...primjer Superenalotto od neki dan 29-82-83-84-87-89...ludo, jel ?...pa taj 83 ponovi...
Kod ovog 6/90 lota, i sličnih, treba igrati na period od 3-4 mjeseca, to je neka realnost da nešto dočekamo...proporcionalno, kod poljskog multi daleko kraće...
Loto preko internet računa lako povuče, zato treba što više imati uplaćenih listića za par dana unaprijed, a manje živog novca na računu...
Odigrala talijane 6/90 za sutra + slijedeća 3 kola, dok se ne vratim sa juga.
4, 10, 14, 18, 90 (ove brojeve čekam već 10-tak kola, a 18 bi se mogao ponoviti nakon što nije izašao više od 100 kola)
7, 31, 41, 78, 88 (spoj Dalmatinove kombinacije sa prethodne stranice + 88 koji bi mogao izaći jer su prije dva kola izašli 87-89)
13, 44, 53, 54, 57, 75 (75 izađe barem jednom mjesećno)