a da napišeš malo povijest,staviš 10-tak slika koje najbolje predstavljaju grupu,s kim imate izraženija neprijateljstava,s kim manja...po čemu su poznati ws,koje su slabe a koje dobre strane...
a da napišeš malo povijest,staviš 10-tak slika koje najbolje predstavljaju grupu,s kim imate izraženija neprijateljstava,s kim manja...po čemu su poznati ws,koje su slabe a koje dobre strane...
Pa otvoril sam temu, kak je i većina ostalih skupina otvorila...
Vjerojatno i sami znate da je najviše neprijateljstva sa Ultrasima, još od paljenja transparenta Ekipa Vinkovci usred Vinkovaca, pa do našeg kabrio busa po izlasku iz grada
I sami znate da smo 90'-ih kotirali jako visoko kod svih skupina u Hrvatskoj, da bi od 2001.-2007. gotovo i nestali.
Također da spomenem gašenje udruge od bivšeg predsjednika uoči utakmice sa Dinamom prošle godine i proslave 17.godišnjice WS-a
Prošle godine, stara garda odlučila se vratit na tekme jer nisu mogli gledati to uništavanje svega kaj su oni započeli.
Sve je počelo odlaskom na tekmu u Zadar na jesen:
Poslije toga sve je krenulo nabolje. Istina bilo je navlačenja oko održavanja skupštine udruge navijača od starog vodstva, da bi se ta skupština održala ove godine u drugom mjesecu.
Stavil budem još par slika, pa da vidite kak je to izgledalo prošle sezone.
glavni grad sigurno zaslužuje svoju gardu
ne, stvarno ste imali par odličnih izdanja prošle godine, u Zagrebu vas se pojavio odličan broj, mene jedino muči naziv grupe, nije mi to to kad vidim ono jednostavno "Varaždinci" na majici, to je to. dobro je počelo, imali ste vi i Slovence prošle godine u gradu... može malo o imenu?
glavni grad sigurno zaslužuje svoju gardu
ne, stvarno ste imali par odličnih izdanja prošle godine, u Zagrebu vas se pojavio odličan broj, mene jedino muči naziv grupe, nije mi to to kad vidim ono jednostavno "Varaždinci" na majici, to je to. dobro je počelo, imali ste vi i Slovence prošle godine u gradu... može malo o imenu?
Misliš na majice kakve smo imali u Mariboru?
Kaj se imena tiče, kolko ja znam, u vreme kad se stvarala ideja o stvaranju udruge igrači su imali bijele dresove, a ekipa je Rolling Stonese slušala, pa su rekli kao iz zajebancije da bude White Stones, i eto, ostalo je
Prošle godine, stara garda odlučila se vratit na tekme jer nisu mogli gledati to uništavanje svega kaj su oni započeli.
Sve je počelo odlaskom na tekmu u Zadar na jesen:
Pod stara garda se misli na Rikija opet, ili možda Sloga
Ili Jabuka i njegova ekipa...
Nije to utvrda Zrinskih. Utvrda Zrinskih je u Čakovcu. To je Stari grad u Varaždinu. Imaš gore na slikama taj transparent
ma davno sam bio tamo, sjećam se livadice pokraj di smo igrali nogomet i puno slika raznih plemića unutra, valjda sam vidio Zrinskog tamo
uglavnom, na to mislim
Pitanjce za bijelo kamenje,dali ste bili na utakmici mlade rep.sada protiv italije i dali ste poduzeli kakve konkretne mjere protiv zabara koji su izvjesili zastave venezia giulia i trieste,i ako niste zasto niste?To je trebalo pasti u svakom pogledu,ako to niste bili u stanju izvesti onda veliki pozdrav