a zašto je moralo past da mi je znat, prosvijetli me. nisu bile zastave tipa dalmazia e nostra i takve sheme sta su navijači rome/lazia/triestine znali izvisit.
Eh sad da si neki navijac koji je upucen znao bi da iza tih zastava stoje triestini,a da si malo bolje upucen u svijet navijanja kod"dragih" nam susjeda onda bi znao da upravo triestini isticu najvise tih transa i zastava koje navodis,a poslje njih i ascolani i itd. itd.Eto zasto,btw pitanje je bilo za nekog iz vz,a ti to mozda nisi.
Nas 60-etak u kopu koji smo pristigli kombijima i mini-busom.
Transparent SLOBODA NAVIJAČIMA prolazi unutra bez problema.
Navijanje odlično za razliku od domače Torcide,pardon Tornada koji baš nemaju efektan povratak na nogometne stadione.Njih 30 klinaca tu i tamo nekaj zapjevaju,ali daleko je to od navijačke skupine.
Tornado pokazuje svoju ultras stranu prije tekme bacajuči kamenje na nas.Naravno čim smo se grupirali i pokušali uzvratiti oni bježe.Murija lupa bez reda po svima i par naših završava u stanici.
Utakmica katastrofalna,ali to nas samo podiže i pjesmom pozdravljamo igrače.
Pri odlasku doma opet neko kamenje leti prema busu sa igračima i nama,ali ništa vrijedno pisanja.
niste bitni a ne normalni. ne kužin, pa jebe me se za profit i te vaše komunjarske spike o kapitalizmu, IMAMO SLIKU SA SVIH TERENA IZRAVNO pa jebote to je najbitnije a ne ko prije čulit uz radijo i "kolegu škopljanca i imamo promjenu rezultata". odjeb je lansiran...
A vidim da si ti neki pravi ultras kad gledaš tekme na TV-u.
Evo ti par činjenica pa ti kombiniraj!!!
U hrvatskom nogometu jedini koji zarađuje su sponzori (T-com), mediji (HRT, JL, VL i ostali) i udruga prvoligaša (čitaj: Štimac) a jedini koji ne zarađuju ništa su oni koji bi trebali zarađivati najviše - klubovi, igrači i navijači.
Svakom navijaču koji se deklarira kao pravi tifoz mjesto je na tribini,a ne pred televizorom.
Emisija VOLIM NOGOMET je samo loš Štimčev potez zanimacije za HNL-om.
Ova sezona je jedna od najlošijih po gledanosti u povijesti HNL-a.
Ako im je zbilja stalo(HNS-u)do promocije naše ionako slabašne lige onda tu postoje drugi načini da se ljudi vrate na stadione:
-smanjena korupcije i
manipulacije pojedinaca
-jeftinije ulaznice
-poboljšanje kvalitete
nogometa
-smanjena i regulirana
represija prema navijačima
Lako je uplatit listić u kladarici pa čak i kontra svog kluba i drkat pred tv-om uz isčekivanje dobitka.....tribinu mi nemože i nikada neće zamijeniti nikakve kapitalističke emisije.
niste bitni a ne normalni. ne kužin, pa jebe me se za profit i te vaše komunjarske spike o kapitalizmu, IMAMO SLIKU SA SVIH TERENA IZRAVNO pa jebote to je najbitnije a ne ko prije čulit uz radijo i "kolegu škopljanca i imamo promjenu rezultata". odjeb je lansiran...
Nismo...
A di ste onda vi?
Ubiti, onaj tekst s vašeg foruma najbolje opisuje