Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Big Brother 2008 - Tajland
Korisničko ime
Lozinka

Big Brother 2008 - Tajland Is still watching you

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.12.2008., 10:05   #23001
Vilibald
22:22/ziDić :D

Vilibald Avatar

Registracija: Aug 2007.
Quote:
banana split kaže: Pogledaj post
A ko je tebi kriv šta ti je odmor u školi bija praznina
Ja san se tad drpala iza škole
današnjoj djeci bi trebalo uvest obavezan "odmor mananđmenta i čitanja foruma",možda odjebu od glupih projekata u budućnosti

ja sam pušila i vodila uberpametne spike o nastajanju svijeta viš,mogla sam u bb
Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
Vilibald is offline  
Old 21.12.2008., 11:03   #23002
Oblica
retaj sa zidica

Oblica Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
banana split kaže: Pogledaj post
Vili triba čitat između redaka. Praznine su bitne kuiš. I Buda se na praznini prosvitlija
Quote:
Vilibald kaže: Pogledaj post
današnjoj djeci bi trebalo uvest obavezan "odmor mananđmenta i čitanja foruma",možda odjebu od glupih projekata u budućnosti

ja sam pušila i vodila uberpametne spike o nastajanju svijeta viš,mogla sam u bb
dobro jebeno jutro http://www.pic4ever.com/images/mornincoffee.gif
You go down to the bottom of the sea, where the water isn't even blue anymore, where the sky is only a memory, and you float there, in the silence. And you stay there, and you decide, that you'll die for them. Only then do they start coming out. They come, and they greet you, and they judge the love you have for them. If it's sincere, if it's pure, they'll be with you, and take you away forever.
Oblica is offline  
Old 21.12.2008., 11:24   #23003
parachutes
Vjekoslavina susida

Registracija: May 2006.
iz slobodne - 32godišnji krešimir duvančić,pak,formalno je portretiran kao "samozatajan" i kao "menadžer" iako se u praksi bavi postavljanjem pločica
i nounarka klon (lenka gospodnetić )
parachutes is offline  
Old 21.12.2008., 11:30   #23004
Oblica
retaj sa zidica

Oblica Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
parachutes kaže: Pogledaj post
iz slobodne - 32godišnji krešimir duvančić,pak,formalno je portretiran kao "samozatajan" i kao "menadžer" iako se u praksi bavi postavljanjem pločica
i nounarka klon (lenka gospodnetić )
to ce jaffa istražit

vratite nam jaffu
You go down to the bottom of the sea, where the water isn't even blue anymore, where the sky is only a memory, and you float there, in the silence. And you stay there, and you decide, that you'll die for them. Only then do they start coming out. They come, and they greet you, and they judge the love you have for them. If it's sincere, if it's pure, they'll be with you, and take you away forever.
Oblica is offline  

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja