Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Rastave
Korisničko ime
Lozinka

Rastave Read me first

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.09.2008., 23:38   #1
GoodGirl
Registrirani korisnik

Registracija: May 2007.
Jel se popravio?

Ovdje na forumu toliko citam o zlostavljanjima svih mogucih vrsta, maltretiranjima, prijevarama, lazima i svaki put se pitam..pa do kad ce te zene dopustati da se gazi po njima?
Koliko mi se cini, prica se uvijek ponavlja i zato me zanima (a mislim da ce to pomoci i mnogima ovdje), postoji li itko tko moze posvjedociti da im se decko-muz promijenio i da su sva ta zlostavljanja prestala? Kako? Nakon koliko? Sve si mislim, ako vas se malo javi, mozda ce zene koje su u problemima shvatiti da ne treba cekati vec ce nakon prvog, dva, tri sr... pokupiti stvari i otici....
GoodGirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2008., 00:36   #2
GoodGirl
Registrirani korisnik

Registracija: May 2007.
okej, do sada ovaj topic ima 12 citanja a ni jedan odgovor...hmmmm...makes u think....
GoodGirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2008., 00:37   #3
Skattemus
lost in translation

Skattemus Avatar

Registracija: May 2006.
moje nije bilo brak nego veza i ne,nije se popravio.Zato je i bivsi
Old 04.09.2008., 13:23   #4
Mandala
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2008.
Moje mišljenje je da se ne mijenjaju. Samo su u stanju prepoznati kad im se sprema generalna frka pa se kao malo poprave no i to je obično kratkog vijeka. A mi smo očito jadnice i tuke koje svaki puta popuše istu foru!!!
Mandala is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 04.09.2008., 15:21   #5
ivanna86
Registrirani korisnik

ivanna86 Avatar

Registracija: Dec 2007.
Quote:
Mandala kaže: Pogledaj post
Moje mišljenje je da se ne mijenjaju. Samo su u stanju prepoznati kad im se sprema generalna frka pa se kao malo poprave no i to je obično kratkog vijeka. A mi smo očito jadnice i tuke koje svaki puta popuše istu foru!!!
imas pravo. ak se i "poprave" to je kratka vijeka, samo da dobiju na vremenu. kad popases i prestanes misliti o odlasku, ajmo jovo nanovo...
ivanna86 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2008., 20:55   #6
Pixie777
Registrirani korisnik

Pixie777 Avatar

Registracija: Mar 2007.
Znam samo jednog takvog. Bivšeg alkosa i zlostavljača(psiho i fizo).
Niti jedan se slučaj iz prošlosti nije ponovio...al brat bratu, zato mu je trebalo jako jako dugo godina života i vremena provedenog samog, bez žene i djece...
Pixie777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.09.2008., 21:50   #7
Collien
Registrirani korisnik

Collien Avatar

Registracija: Mar 2008.
Bivsi decko...Nije se promijenio. Hrpa prekida, jos vise obecanja kako ce biti bolji, ali uvijek isto, pomjena ja trajala maksimalno par dana.
Old 04.09.2008., 21:56   #8
Kamikaze
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2008.
Quote:
GoodGirl kaže: Pogledaj post
Ovdje na forumu toliko citam o zlostavljanjima svih mogucih vrsta, maltretiranjima, prijevarama, lazima i svaki put se pitam..pa do kad ce te zene dopustati da se gazi po njima?
Koliko mi se cini, prica se uvijek ponavlja i zato me zanima (a mislim da ce to pomoci i mnogima ovdje), postoji li itko tko moze posvjedociti da im se decko-muz promijenio i da su sva ta zlostavljanja prestala? Kako? Nakon koliko? Sve si mislim, ako vas se malo javi, mozda ce zene koje su u problemima shvatiti da ne treba cekati vec ce nakon prvog, dva, tri sr... pokupiti stvari i otici....
maltretiranje u smislu tući ženu - mislim da tu nema nikad popravka kad tad bi se opet desilo...
za druge vrste maltretiranja neznam mogu li se promjenuti u svakome slučaju nije iskljućeno ..ali za hrabre junačine koji tuku žene... nemam nade
Kamikaze is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2008., 13:53   #9
bondgirl007
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2008.
Osobno ne vjerujem da se ljudi mijenjaju, pogotovo kad su već ušli u zrelu dob.Oni su u biti skroz isti,samo što im nekada ne vidimo mane, bilo da su razlozi zaljkubljenost,izmanipuliranost ili nešto slično.Pustim obećanjima ne vjerujem, jer o osobi govore njezina djela, a ne riječi.Čvrsto vjerujem ako se prijeđe preko nečijeg propusta(tipa nevjera,zlostavljanje i sl.) da će se to opet ponoviti, samo je pitanje vremena.Zašto dati nekome priliku da opet napravi budalu od mene?!
bondgirl007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.09.2008., 18:24   #10
kajbuvac
Banned

Registracija: Aug 2007.
Quote:
Kamikaze kaže: Pogledaj post
maltretiranje u smislu tući ženu - mislim da tu nema nikad popravka kad tad bi se opet desilo...
za druge vrste maltretiranja neznam mogu li se promjenuti u svakome slučaju nije iskljućeno ..ali za hrabre junačine koji tuku žene... nemam nade

Ima...treba ga poslati u neki karate klub...pa da pokuša tamo tuči karatisticu.

Samo kukavice i karakterno izkompleksirane pizde tuku fižički slabijeg od sebe.
Mada ima takvih žena,koje kao da traže šaku(neče prestati,mada je situacija zajebana u kojoj bi mnogi muškarci odustali,ušutili).....bolje je ignorirati.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja