Na 2:05 je najjaci, sta kaze nakon ubi gadove
E a ovaj lik na 2:41 u donjem ljevom kutu.Sta pokusava sa rukama
Quote:
CrystalCore kaže:
reče nešto ko pasje štakore
lik na 2:41
Je je, sve sami sabani i indijancine, treba nac jos ovakvih snimaka i postavit ih ovdje pa da se ekipa koja je gostovanja vidjela samo na youtube malo nasmije.
P.S. Cak ni qoute nije htio primit koliko ste smajlica nadrobili.
__________________ I život navijača je život
You don't need a weather man, To know which way the wind blows
Zadnja prvenstvena tekma Cibalia-Hajduk...
Počelo se pjevati svima poznato Isus,Marija,Ustaše,Cibalia...A,lik 2 reda iznad mene viče Isus,Balija i Djevica Marija
Zadnja prvenstvena tekma Cibalia-Hajduk...
Počelo se pjevati svima poznato Isus,Marija,Ustaše,Cibalia...A,lik 2 reda iznad mene viče Isus,Balija i Djevica Marija
... te potom usli na tribinu sa grcima, malo navijali, proslavili prolaz svetoga kluba, nakon utakmice popisali jos par torcidasa, te se zadovoljni vratili svojim kucama..
e jesi nesretan...
ali, ako je pandur u civilu bio sadašnji vođa grupe interventne policije inače bivši aktivni bbb iz novog zagreba, rođen u jednom dalmatinskom gradu, ako se redarevo prezime završava na ..ev, ako je ratna postrojba operirala oko pakraca i gospića 91 onda je istina.
ispričana od očevica.
stari sjever Maksimira ima sigurno 15-ak godina, uru iza utakmice stojimo na vrhu sjevera i gledamo tko prolazi Maksimirskom, kad ide zagrljeni par, cura i momak da ne bi bilo zabune, on crn ka garbun, ona simšna bijela, kad odjednom netko povede a ekipa prihvati iz sveg glasa prema njima:Mass Sarrrrr, Masss Sarrrr, Mass Sarrr......on u čudu (a i ne razumi ništa), ali ona mu objasni i nakon par uzvika otpozdravi rodijak i iskesi se kada je loto dobija...
s tim da je ovaj iako je vjerovatno bio student bio barem 15-ak kg lakši od Mass Sarra...
kad su white angelsi (uvjetno rečeno, put i sendviči su bili besplatni pa se većinom radilo o boysima kjima je bilo dosadno) išli u split 95 godine, jedan drot iz pratnje se toliko ubio od cuge u birtiji vila velebita na magistrali da su ga drotovi pred svima (navijačima, osobljem i šokiranim putnicima namjernicima) odnijeli iz birtije u kombi vodoravno.
lik nije davao znakove života. ujutro pred stadionom lik je teturao s izrazom lica kakav je svatko imao kad pio toliko da mu danima nije bilo dobro.
čim su predali navijače splitskom osiguranju (jedno desetak sati prije početka utakmice) otperjali su u nepoznato (kako su poslije priznali otišli dalje cugat po splitskim birtijama)
sat vremena pred tekmu dolazi na teren igor štimac i počinje sa vrijeđanjem navijača, oni mu ne ostaju dužni i vrijeđaju ga još gore (žena, djeca, magarac...) lik je bi lud od bijesa, nudio je ferku ako netko ima muda
u zagorju na igralištu u svetom krizu zacretju utrčale stado ovaca na teren
išli white angelsi ("posuđeni" naravno) mislim 95 u sisak. dan je bio kišovit.
jedan se prilično napio, malo previše se izrigao po sebi. u zao čas mu se i prisralo. kenjažu je htio obaviti u grmlju. kad se israo, u pokušaju da ustane, kako je bio zaljuljan nije uspio pa je pikirao ravno u govno i blato. srećom navijači su se vraćali sa igračima pa je imao barem osiguran prijevoz do kuće.
međutim bus je toliko smrdio po govnima da su ga htjeli izbaciti van. (Đ. legenda koji je vrijeme ubijao i sa n.k. zagreb ga je htio izbaciti van, a ljudi su ga inače jako voljeli jer se uz njega uvijek jelo i pilo, vrtio je runde i u neka doba bi samo nestao dok bi se ostali vadili da nisu oni častili nego Đ. koji je i dobio nadimak po svojoj metodi plaćanja.)
iako je nesretni navijač eskivirao pedalu tu njegovim mukama nije bio kraj. kako se mješavina govna i blata u koje je uronio skorila siromah je čitavim putem krvnički češao guzicu koja ga je jebeno svrbila.
dotični je poricao poslije da je upao u govna ali nikoga nije mogao uvjeriti da nije.
Znaci prije nego sto ista napisem moram spomenuti Gracac,na pocetku moje navijacke "karijere" su me toliko puta izbacili iz vlaka tamo(i na putu i na povratku iz ST) da je to za nevjerovat i spada pod ovaj topic "smjesna strana navijanja".U to vrijeme je bilo samo 2 vlaka po danu na relaciji ZG-ST pa je izbor bio cekati sljedeci vlak cca 10ak sati(samo jednom sam ga cekao i nikada vise,na putu za ST na utakmicu Hajduk-Levski i sjecam se da sam na put krenuo u kratkim rukavima a tamoo temperatura ko na sjevernom polu,ko pingvin sam bio...) ili se lagano prosetati sat vremena do magistrale pa na stop.Posto sam prakticirao setnjicu pa stop s vremenom su me i Lokalci skuzili i cak mi se poceli javljati ono "e pa opet ti?" a jbg opet ja
Nakon utakmice Hajduk-Dinamo(90. rodjendan Hajduka,kad BBB nisu bili u ST jer su im vratili bus) nas 15ak sjedamo na vlak i rjesavamo konduktera i policiju za put do ZG bez karte,medjutim u Kninu u vlak ulazi 15ak BBB koji na utakmicu nisu isli busem vec vlakom(njih je skinulo u Kninu jer je odluceno da se utakmica igra bez BBB) i tu frka,skuzili jedni druge,policija stala izmedju nas,ovo ono i na sljedecoj stanici jos policijaca ceka i tjera nas(a njih ostavlja) iz vlaka...Pogodite gdje?Pa u Gracacu. Nas 15ak pod abnormalnom hladnocom(to je 2 mj. i Gracac je jedno od najhladnijih mjesta na zemaljskoj kugli ) krecemo na stop i nakon nekoliko sati bezuspjesnog stopiranja(2 po 2 na svakih 10ak metara) jedan nas staje na sred ceste pred bus.Vozac usporio i trubi da se ovaj makne,pa totalno stao,pa ga probava zaobici pa i mi ostali opkolili bus...E sad vozac nezeli otvoriti vrata konta si covijek "sta je ovo?",putnici nas u strahu gledaju kroz prozore...Uglavnom nakon poduze blokade busa te razgovora,pojasnjavanja i moljakanja(znaci,da nebude zabune kroz mali prozor kraj vozacevog sjedista) covijek nas prima u bus i dzabe do ZG
E sad mogao bi ko i vecina navijaca napisati mali milijun smjesnih i interesantnih prica i pricica sa gostovnja ali trenutno mi je najvise u sjecanju povratak sa utakmice Verona-Lazio 99/00 kad smo ovaj sto je stao pred bus u Gracacu i ja spavali u Trstu na zeljeznickoj u vlaku cekajuci vlak za ZG ujutro.Znaci mi se tu nesto probudili i pricamo tek govori on meni jbt jel to vani x,jel to xx,xy(nasi iz ST).Kontam ja sta je ovom,kad ono stvarno ovi(na povratku sa Venezia-Milan).Znaci "sreca",prepricavanje dozivljaja i "ogovaranje talijana" ko da se nismo vidjeli par godina i sreli negdje na Tajlandu
E i za kraj dvije izjava Legende T-Osijek
(Nakon jednog obracuna sa BBB(ako se nevaram) zove ga inspektor dva tri dana poslije.)
inspektor>dobar dan,ovdje inspektor taj i taj iz 1 policajske postaje,trebao bi A.
A>da,ja sam
inspektor>da li bis mogao doci sutra na razgovor u svezi onoga sto se dogodilo
A>nema problema a gdje vi zivite?
(u autu na putu na neko gostovanje)
nn>A. sta cujem da si vuko jucer zuto?
A>ma da,jesi ti normalan
nn2>daj ajdeee,nemoj s...
A>sta nemoj s...,vuko sam dop,zuto nikad nebi probao
E samo da nadodam kad je jedan nas(tada mladji,16 god.) prvi put isao za ST na Hajduk-Zagreb (50 rodjendan Torcide) pa kupio kartu za vlak Osijek-Rijeka.Na pitanje pa zasto do Rijeke?Pa svercat cu se ostatak puta,ko da ce me kondukter skuziti do ST.Odmah smo zakljucili da pred nama stoji buduci profesor zemljopisa
Zadnje uređivanje phisboro : 02.09.2009. at 11:17.
Prije 8 godina 2 HL utakmica Inker - Istra u Zapresicu....
Nas 4 se odlucilo neorganizirano doci do Zapresica , krenuli smo na Vlak i do Rijeke dosli bez beda , krenuli smo dalje prema ZG i kondukteri su nas jer nismo imali kartu izbacili iz vlaka u nekim Mejama ili tako nesto , mjesto od 2 kuce na vrhu nekog brda
Setali smo se prema dolje pun qurac da dođemo do prvog naseljenog mjesta , baci smo stop i stao nam je neki tip sa kombije , prvo pitanje mu je bilo , decki znate gdje je neki salon namjestaja ? Mi smo upali u kombij i prije nego li je dovrsio recenicu i rekli da nemamo pojma gdje je jer smo iz Pule i trebamo prijevoz do ZG . Inace tip je bio iz Siska mislim da se zvao Aldo (legenda od tipa) , rekao nam je da ce nas voziti do ZG ako mu pomognemo nakrcati namjestaj , na kraju smo nasli salon pomogli mu ukrcavanju i krenuli prema ZG . Na kraju nam se na Grobniku negdje na autocesti sve odkacilo i skoro sve odletilo jer smo lose vezali namjestaj , stali smo nasred autoceste , puhao je jebeni vjetar ali smo nekako uspjeli srediti problem i na kraju sretno dosli u ZG . Napijanje , setnja sa salovima i transparentom bez pameti , to su bili dani
krenuli smo dalje prema ZG i kondukteri su nas jer nismo imali kartu izbacili iz vlaka u nekim Mejama ili tako nesto , mjesto od 2 kuce na vrhu nekog brda....
Čitajući ovo,podsjetio si me na onaj događaj otprije dvi-tri godine kad je navijač Rijeke stopirao pa su ga pokupili Demoni,vjerojatno tom tipu nije bilo lijepo,al svakako bi volio čut tu priču...
p.s. Meja ti je mjestašce iznad Bakra
__________________ Veglia MCML ...jer Hajduk je ono što me čini sretnim...
A.C.A.B. - Always Cumshot After Blowjob
to ti je bio prosle godine ako se ne varam kada smo isli u Veliku , tip je stopirao na Grobniku , glavno da je kasnije pricao da smo ga zlostavljali , sto nema veze sa istinom .
zd-hajduk nekakva barufa na ulazu pored onih plastičnih zahoda, uglavnom lete boce na policajce, neke se privodi, uglavnom cili stadion prije utakmice gleda šta se događa kad nakon nekih po sata incidenata iz wc izlazi jedan junak vrli, onako padobranski, nesvjestan događanja oko njega, kopča šlic i doživljava ovacije cilog stadiona.
zd-hajduk nekakva barufa na ulazu pored onih plastičnih zahoda, uglavnom lete boce na policajce, neke se privodi, uglavnom cili stadion prije utakmice gleda šta se događa kad nakon nekih po sata incidenata iz wc izlazi jedan junak vrli, onako padobranski, nesvjestan događanja oko njega, kopča šlic i doživljava ovacije cilog stadiona.
ispravak, izaša je taman kad su boce letile, pa se vratia nazad unutra, pa tek onda kad je opet izaša je dobia ovacije