nikad se nemoj bojat zubara tolko da ne odes kod njega 4 godine,i onda ti se u meduvremenu pokvari 5 zubi i pocet ce te bolit svih 5 u najgore moguce vrijeme.
nikad nemoj trcat za curom koja te ne jebe ni pol posto
nemoj nikad odjebat frendove zbog cure/decka
nikad nemoj ostavljat 2 predmeta sa popravnog za dan prije istog.neces stic naucit ( osim ako niste ja )
nikad nemoj doc kuci pijan i uvjeravat mamu da nisi jer ce onda skuzit da si obuko donji dio pidame na glavu,a gornji dio na noge
e ovako...imam jedno malo škakljivo pitanjeee ....zanima me nešto.... moj muž i ja smo nedavno imali maluuu lijepu noć i malo smo se mazili.no nije došlo do izravnog spolnog odnosa ...nego ono samo onako,,...znate....i on je "doso do kraja" ali ne u mene...sad da li je moguće da sam trudnaa
iako nije u mene ali opet..posvijest mi ne da mira...pomozitee mii..pliss
Totalno si na pravom mjestu. U biti post bi ti trebao glasiti: nikad se nemoj udavati/imati dečka/fakera/bilo koga muškog ako ne znaš osnove spolnog odgoja.
Eto odgovora na pitanje.
OT:
Nemoj nikad frendicu pitat da odete na kavu da ti pravi društvo dok ti bus ne dođe jer ide svakih sat vremena.
Zapričat ćeš se i propustit bus na koji si trebala ić,a zadnji je
moj muž i ja smo nedavno imali maluuu lijepu noć i malo smo se mazili.no nije došlo do izravnog spolnog odnosa ...nego ono samo onako,,...znate....i on je "doso do kraja" ali ne u mene...sad da li je moguće da sam trudnaa
iako nije u mene ali opet..posvijest mi ne da mira...pomozitee mii..pliss
O, Boze. Tebi bi trebalo zabraniti seks.
Quote:
awia kaže:
Totalno si na pravom mjestu. U biti post bi ti trebao glasiti: nikad se nemoj udavati/imati dečka/fakera/bilo koga muškog ako ne znaš osnove spolnog odgoja.
Potpis.
OT Nikad ne kupuj poklon prerano ako nisi strpljiva i ne mozes cekati dan kad ga trebas dati.
...dopustiti zeni u banci da te obrlati i odgovori od zatvaranja racuna pod izlikom 'to ti se ne isplati jer '... Naravno da se ne isplati, ali banci, pa se grcevito bore da im klijenti ne odlaze jer onda bankarice ne dobiju proviziju.
Pozdrav teti u banci, jucer je racun napokon zatvoren i bit ce otvoren u drugoj banci (makar znam da je sve to isto govno...).
I nikad, ali nikad nemojte odustati od polaganja vozačkog zato što nemate auto, moja velika velika greška. Živjela sam u gradu gdje je bilo sve na dohvat ruke, moji nisu imali auto, a osobno nije niti meni trebao i zato nisam išla na vozački. Sad sam se preselila u nigdjezemsku gdje ne možeš ništa bez auta i zatvorena sam stalno doma, a za vozačku nemam para.
E da i nikad si nemojte dozvoliti da namate para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
vjestica35 kaže:
Nikad si nemojte dozvoliti da ostanete bez prijatelja, makar se preselili i u vukoj....
I nikad, ali nikad nemojte odustati od polaganja vozačkog zato što nemate auto, moja velika velika greška. Živjela sam u gradu gdje je bilo sve na dohvat ruke, moji nisu imali auto, a osobno nije niti meni trebao i zato nisam išla na vozački. Sad sam se preselila u nigdjezemsku gdje ne možeš ništa bez auta i zatvorena sam stalno doma, a za vozačku nemam para.
E da i nikad si nemojte dozvoliti da namate para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovaj post bi trebala staviti na temu "Što je muškarac bez auta".
ONT: nikad nemojte nikome ispričati baš sve o sebi. Ali ni-ko-me. Ako pomislite da bi htjeli s nekim nešto podijeliti, prvo razmislite što bi se moglo dogoditi ako ta osoba to nekom ispriča jednom kad se posvađate, razvedete, rastanete....ako bi to moga ikako iskoristiti protiv vas - nemojte joj reći. Požaliti ćete prije ili kasnije. Nitko ne treba znati SVE o vama.
I nikad nemojte pričati detaje svoj sexualnog života ikome (osim ako ste u toj branši, jel)....to ustvari nikog ne zanima, i zvuči jeftino.
i nemojte se nasminkati pa onda oblaciti crnu dolcevitu