Ovako,ja i još dvojica prijatelja smo bili vani za vikend. I neki komadi su stali kraj nas u jednom disku. Jedan prijatelj je stalno buljio u jednu od tih cura. I sad on kao odlučio da krene u akciju..pazi sad ovo, stane on kraj tih cura i pita ih točno ovako:
''ajd stanite s nama'', na to će ženska, ''pa stojimo'' i on lik se zbuni i kaže ''hvala vam što stojite s nama'' i okrene se sav zbunjen od njih.
Mi mu govorimo da se obrukao, on misli da nije. Zanima me šta vi mislite?
lik je faca , on je bar pokušao , ako ne ovaj put uspjet će naki drugi put , još pri tome se ne osjeća obrukano , svaka mu čast , a vi ostali i dalje se zabavljajte s desankom
a dobro kada gledas s te strane i ti si u pravu mazgov
ne da sam u pravu , nego sam sto posto u pravu , malo se je izgubio , tipično za neiskusnog galeba , a što je ekipa učinila , umjesto da priskoče u pomoć, sigurno su se počeli izrugavati nebil pred curama ispali "nešto"što ni sami neznaju što, imali su šansu uskočit jer je "junak"probio led i uspostavit kontakt , al figu , ništa , moguće da će s vremenom shvatiti
ha, ha, ajd stanite s nama , pa bolje da ju je pitao, cure jeste za cugu ili nešta slično, a ne ajd stanite s nama. fenomenalno!
Zašto? Upadi tipa "kaj ćete popit?" i sl. su bezveze, isfurani totalno. Ovaj "aj stanite s nama" je nekaj novo, kaj se ne čuje svaki dan, s time i bolje, duhovitije (bar po mojem mišljenju). Još da je, kak kaže mazgov, ekipa odmah uskočila, možda bi bilo nekaj. Nego kad je ovaj upao curama, ovi se sigurno okrenuli i smijali se. Eh jebiga dečki. Da ste odradili timski, nebi bili suhog qrtza.
ima je dobar ulet al se osramotija šta se pokupija.Nije problem šta se osramotija nego je najgore to šta je ispušija i iša doma suva kurca i mokrih opanaka
ne da sam u pravu , nego sam sto posto u pravu , malo se je izgubio , tipično za neiskusnog galeba , a što je ekipa učinila , umjesto da priskoče u pomoć, sigurno su se počeli izrugavati nebil pred curama ispali "nešto"što ni sami neznaju što, imali su šansu uskočit jer je "junak"probio led i uspostavit kontakt , al figu , ništa , moguće da će s vremenom shvatiti
Fora bi prosla da je imao nekog frenda (tebe kaj je otvoril post i to) koji bi uskocil i sugerirao nešto, dobacio nekaj ili ona dobar stara fora da prvog koji pokuša malo spustiš, a sebe koji si drugi digneš s nekom pametnom. Samo kaj takvog nije bilo očito.
Slažem se s mazgovom. Lik je faca, za razliku od onih koji su stajali sa strane i smijali se liku, samo zato što je imao neobičan upad, a zapravo je jedini iz društva imao muda.
Nikad mu se više ne ponovilo da suvog kurca išao doma ,a vi ostatak ekipe, dao Bog da se oženili i umrli u zagrljaju gospođe Desanke Šakić.
P.S. Nekako mi se čini da se na ovom topicu javilo dosta klonova.
__________________ Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne znam čemu vam služe svi ti klonovi... Osim ako niste Plavi/Super
Tip je legenda i svaka mu čast. Druga rečenica mu nije trebala , al dobro... zbunio se. Nije bio očekivan odgovor. Barem je probao i nešto naučio . Drugi put će uz njega stajat čopor komada
__________________ Since 1999! Judgement day is here !
Show your tits and I'll judge 'em !