nije baš ono kaj sam očekival od igre, i hebem ti ja ta loadanja, pa za sve kaj biraš u igri samo loada jako, treba patch koji bi to popravil...
i kako se ispravno koristi preload, da bi odskočil više i dalje u zrak, to ne mogu skužiti, ak koristim na kraju brežuljka ništa, pa ak koristim cijelo vrijeme ništa, pa ak koristim nekaj prije brežuljka ništa, tu i tamo naberem 100 ali to je sreća, gledal sam i tutorial i opet ništa...pa nek mi netko to objasni...
ne znam jesam ja glup il šta: Ali kako napravit special trickove,namješteno mi je na tipku Q i i skoku stišćem Q lijevo desno i te fore ali ništa...nisam još ni jednom napravio special trick,a dobijem u baru da ga mogu radit. WTF
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem...ali kada kažem oca mi govorim istinu,majke mi!!!
ne znam jesam ja glup il šta: Ali kako napravit special trickove,namješteno mi je na tipku Q i i skoku stišćem Q lijevo desno i te fore ali ništa...nisam još ni jednom napravio special trick,a dobijem u baru da ga mogu radit. WTF
e, da to i mene zanima
kombiniram i Q i A i brojke, sve isuse i neide
Igra je divlja skroz, malo mi je trebalo da se naviknem na sve te tipka al je ok
Za preload drzi ctrl (default) prije skoka i samo pusti a za trikove na pocetku mozes koristiti samo one npr 1 + strelica za gore, dole, ljevo ili desno dok ti se ne napuni boost do druge kockice kad se to napuni onda mozes i 2 + ... i special trikove mozes tek kad se boost napuni do 3 kockice i onda kombiniras sve zivo sto stignes 3 + q + a + lijevo npr
Počeo sam danas igrati i morao sam se sada zaustaviti jer me desna ruka počela stravično boljeti od položaja na strelicama. Igra je super, stvarno super napravljena, na dugi loading se brzo navikne, grafika je izvrsna (fora mi je kako se s vremenom sve više blata nakupi na igraču i vozilu), finte su super... stvarno lijepo iznenađenje od igre za koju nisam niti čuo dok nisam vidio ovaj topic.
Šta si tiće samog izvođenja trikova, prebacite si Tweak key (default A) na E, puno je lakše tako igrati, pogotovo speciale izvoditi (Q+E+ strelica, ne treba stiskat 1/2/3).
Prošao igru, na kraju je dosta teže, morao sam napraviti 3 različita ATV-a za svaki tip natjecanja. Freestyle i Sprint sam uglavnom brzo rješavao, no za Race stvarno treba napraviti dobar ATV i nać savršene puteve. Šteta što igra baš i nije za ponovo prolaženje, jedino bi multiplayer bio sad zanimljiv...